Igen,és itt ezúton szeretettel meg is hívok mindenkit,aki volt a túrán is,és azt is,aki még nem,de eljönne,majd jó nagy tortát csináltatok,hogy mindenkinek jusson belőle!
Tehát Aug. 27 péntek,Andretti motoros pizzéria (Bp. 1047,Váci út 13.) este hattól party-zunk.El ne felejtsétek,de még úgyis írom addig többször,sőt,listát is kell írni,mert 25 főre foglaltam helyet,de ha kell,intézek többre,nem gond
Nem,mert tudod mondtam,hogy sokan úgy úgysem jönnének el.Max. mi maradunk két napig,vagy nem tudom:))))
Egyébként fiúk-lányok,Aug.27-én este 6-tól Andretti-ben Száguldó Angyalok 2 éves szülinapi party,asztalok lefoglalva,tortát én viszem...többit meg ott...ki amit gondol hozni,jöhet...angyalos jelmezben lehet jönni:)))
Azért döntöttem e hely mellett,mert egy,senki nem igen mondott jobb alkalmas helyet...no meg,marha sok a szúnyog és itt zárt helyre is tudunk menekülni,ha gáz van,motoros pub,sokféle kaja-pia van...
Mescalero-nak igaza van 26.án lesz legközelebb telihold. WOOOO.
Elképzelem hogy talipont a Hősök terén van aztán elgurul a csapat egy bulizóhelyre 800 motorral.
Tehát Aug. 27 péntek,Andretti motoros pizzéria (Bp. 1047,Váci út 13.) este hattól party-zunk.El ne felejtsétek,de még úgyis írom addig többször,sőt,listát is kell írni,mert 25 főre foglaltam helyet,de ha kell,intézek többre,nem gond