Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,és itt ezúton szeretettel meg is hívok mindenkit,aki volt a túrán is,és azt is,aki még nem,de eljönne,majd jó nagy tortát csináltatok,hogy mindenkinek jusson belőle!
Tehát Aug. 27 péntek,Andretti motoros pizzéria (Bp. 1047,Váci út 13.) este hattól party-zunk.El ne felejtsétek,de még úgyis írom addig többször,sőt,listát is kell írni,mert 25 főre foglaltam helyet,de ha kell,intézek többre,nem gond
Szia RRcat! Kuldtem neked egy uzit (lejjebb)! Ha jonnetek kerlek hivj meg ma,mindegy mikor! Udv: Hodis
Mivel augusztus elejére lőttük be, ezért talán még van időnk....
jaja minden magányos cbr-es erre kíváncsi, hátha talál a partin egy magányos száguldó angyalt
Ancsy a Szguldó Angyalos szülinapra bárki mehet kérdezik a többiek?
Jaja,nem igen szerveződik az új túra....
Minnyá indulok Kisúlyszállásra, a GRIFF MC által szervezet motorostalálkozóra! ...majd jelentkezem!
RRcat jelentezz! Szombat 10.-en reggel 10-korul megyunk 2-3 baratommal valahova gurulni,ha van kedvetek gyertek velunk .... Semmi tulszervezes ,csak egy laza motorozas ...(Matra, Tatra(Szlovakia), vagy valami ) R1, FAZER 600, Z1000, GSXR 600 ? +36306950061 Hodis
Elment a komplett Klub túrára, engem meg itt hagytatok? Vagy mi ez az iszonyat nagy kuss?
Azért a próbafelhasználómat majd töröld, mert nem kellek én oda közétek kakukktojásnak .
Nem,mert tudod mondtam,hogy sokan úgy úgysem jönnének el.Max. mi maradunk két napig,vagy nem tudom:))))
Egyébként fiúk-lányok,Aug.27-én este 6-tól Andretti-ben Száguldó Angyalok 2 éves szülinapi party,asztalok lefoglalva,tortát én viszem...többit meg ott...ki amit gondol hozni,jöhet...angyalos jelmezben lehet jönni:)))
Azért döntöttem e hely mellett,mert egy,senki nem igen mondott jobb alkalmas helyet...no meg,marha sok a szúnyog és itt zárt helyre is tudunk menekülni,ha gáz van,motoros pub,sokféle kaja-pia van...
Csajok!
Cala nagylelkűségének és munkájának köszönhetően újra él a FÓRUMUNK is,úgyhogy már tudunk cseverészni,juhuuuuu
Ancsy HONDA
inkább 7.34-alvó
HONDA FOREWER
hét alvó
Te mit kukorékoltál még ilyenkor?
Na ez nagyon jó de remélem nem csak én fogok inni csak 4négyzetméternyi hely kell ahova felállítom a sátrat és meg van oldva az ott alvás
Yeah cool !
Mescalero-nak igaza van 26.án lesz legközelebb telihold. WOOOO.
Elképzelem hogy talipont a Hősök terén van aztán elgurul a csapat egy bulizóhelyre 800 motorral.
Akkor nem ottalvós lesz? ez kicsit keresztbehúzza a nagy buli elképzelésünk Vagy házibuli lesz?
Nem-nem ,a bulink pesten lesz...
És ez hol lesz Kunmadarason?