Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom? ....segíts!
Én itten vagyok áááám! tolom ezerrel... az arcomat vagyol vmikor Pesten? Jó lenne már végre összefutni!
Ancsy azt mondta 20. után bármikor jó de gondolom hétvégén így 31 vagy augusztus 7
És az mikor lesz( a keszthelyi)?
Miért ne,de a Keszthelyi az nem lesz semmi mert az egész Zalaegerszeg és környéke fórum ki tud szerintem vonulni és lehet wakeboard -ozni Vonyarcvashegyen
Akkor sztem azt is összeszervezhetjük Ha akarjátok persze
Kunmadarasra biztos hogy innét páran megyünk mert ott mindig jó sokan vannak és általában az idő is jó meg van szabadnap
Az lenne a legszebb, ha Rossi a Forma-1-be igazolna Vagy a Dakaron kamiont vezetne

Kunmadárra ki fog lejönni augusztusban?
Mert egy bunkó!Azért!
ja,érzi rendesen , nem tegnap kezdte.
na ja,csak nálam nálam már trónfosztásra áll a dolog,most már erősen

-8ekm, hengerfejcsere gariban, mert öntési hibás,ereszti az olajat
-13eKm, elfosta magát a vízpumpa kb 45eft-ba fog fájni,ha magamnak cserélem ki,ha a szerviz akkor +12eft
-MI JÖHET MÉG? TELE A FASOM!

A hengerfejcsere után, mégiscsak be kellett volna cserélnem abba 750-es narancs színű gixxerbe,de ez már későbánat.
Miért át fog igazolni?
Akkor sok ember matricázhatja át a motorját
Köszönöm, aranyos vagy, de 5 kutya mellett nem lenne hosszú a pályafutása.

Nem nekem kell a macsek, és nem is "sima" macska kell. Ildinek valamilyen űberhypersuper macskája/macskái vannak
És mi lesz majd több millió ember álommotorja, ha Rossi átigazol jövőre a Ducatihoz
Ahogy a férjed mondaná a Yamaha jó hangszereket készít
Repcsi, akarom mondani Repsi hát erről lemaradtál,majd elveszlek téged,ha jó kislány leszel,és nincs férjed még
Sziasztok.
Nagyon franko képek készültek a túráról.
Látom az időt is sikerült jól kifogni.
Fáj a szívem hogy nem tudtam el menni, de következőre már megyek
a lábam kezd rendbe jönni, már fel tudok ülni a motorra.
Tényleg, mikor szervezitek a következőt ?
s velem kapásboo nem is kezelt.
nem Örvájn.....nem csak ö.
kár... pedig nem hagytam volna ki egy jó forró motoros esküvőt
Így van! én meg azt, hogy ne hagyd magad másra rábeszélni... főleg ha már egyszer a rabja lettél
Igen rá,de nem akarom elvenni feleségül ,csak jó cimbim volt a Savariába...Üdvözlöm add át neki légyszíves
Semmi vita nem volt, viccelni próbáltam, azzal, hogy mennyi CBR-es ismerőse van itt, ergo le kéne cserélni a gixxert. :) Ezért volt ott a smile, de igazából Ancsy se értette. :)

Én meg szívem mélyén Yamahás maradok, de imádom a kis szárnyasomat is. :) Szóval eszemben nincs senkinek észt osztani, hogy mit vegyen. :)
igen pl nekem is ő kell tud valami jó gumikat
A Viktorra gondolsz? Ancsy sógorára? Nagyon kapós ma