Miért ne,de a Keszthelyi az nem lesz semmi mert az egész Zalaegerszeg és környéke fórum ki tud szerintem vonulni és lehet wakeboard -ozni Vonyarcvashegyen
na ja,csak nálam nálam már trónfosztásra áll a dolog,most már erősen
-8ekm, hengerfejcsere gariban, mert öntési hibás,ereszti az olajat
-13eKm, elfosta magát a vízpumpa kb 45eft-ba fog fájni,ha magamnak cserélem ki,ha a szerviz akkor +12eft
-MI JÖHET MÉG? TELE A FASOM!
A hengerfejcsere után, mégiscsak be kellett volna cserélnem abba 750-es narancs színű gixxerbe,de ez már későbánat.
Sziasztok.
Nagyon franko képek készültek a túráról.
Látom az időt is sikerült jól kifogni.
Fáj a szívem hogy nem tudtam el menni, de következőre már megyek
a lábam kezd rendbe jönni, már fel tudok ülni a motorra.
Tényleg, mikor szervezitek a következőt ?
Semmi vita nem volt, viccelni próbáltam, azzal, hogy mennyi CBR-es ismerőse van itt, ergo le kéne cserélni a gixxert. :) Ezért volt ott a smile, de igazából Ancsy se értette. :)
Én meg szívem mélyén Yamahás maradok, de imádom a kis szárnyasomat is. :) Szóval eszemben nincs senkinek észt osztani, hogy mit vegyen. :)
Kunmadárra ki fog lejönni augusztusban?
-8ekm, hengerfejcsere gariban, mert öntési hibás,ereszti az olajat
-13eKm, elfosta magát a vízpumpa kb 45eft-ba fog fájni,ha magamnak cserélem ki,ha a szerviz akkor +12eft
-MI JÖHET MÉG? TELE A FASOM!
A hengerfejcsere után, mégiscsak be kellett volna cserélnem abba 750-es narancs színű gixxerbe,de ez már későbánat.
Akkor sok ember matricázhatja át a motorját
Nem nekem kell a macsek, és nem is "sima" macska kell. Ildinek valamilyen űberhypersuper macskája/macskái vannak
Nagyon franko képek készültek a túráról.
Látom az időt is sikerült jól kifogni.
Fáj a szívem hogy nem tudtam el menni, de következőre már megyek
a lábam kezd rendbe jönni, már fel tudok ülni a motorra.
Tényleg, mikor szervezitek a következőt ?
Én meg szívem mélyén Yamahás maradok, de imádom a kis szárnyasomat is. :) Szóval eszemben nincs senkinek észt osztani, hogy mit vegyen. :)