Részemről Július 20-a után bármikor ráérek hétvégente....Szervezzük a következőt,lehet Keszthely is,csak valaki tudja,pontosan hova,mikor,merre fogunk menni..és korán induljunk le,ne a legnagyobb melegben és tömegben
Örülök,hogy a képeim tetszenek,azért készültek
Sziasztok!
M is nagyon jól éreztük magunkat a túrán veletek,köszönöm szépen,hogy ilyen sokan összejöttünk,remélem máskor is megyünk együtt még túrázni. Legközelebb kicsit jobban figyelünk a hátrébb jövőkre,hogy ne legyen gond,ha valaki lassabban jön..De hála istennek azért épségben ott volt mindenki és remélem haza is értetek. Nagyon jó volt az idő is szerencsére:)))
Mikor megyünk legközelebb?
Végezetül,az én képeimet már feltöltöttem,de majd még bővülnek Papesz,Vérfarkas :))) és Attila képeivel is.
jó pihit mindenkinek:)))) http://picasaweb.google.com/An...
Hiányoltalak is Siófokon lelkem nem értettem hova tűntél Mi épségben hazaértünk! Remélem a többiek is és mindenki szépen lejelentekzik idővel hogy meg van-e!A két letkési (Z1000-es és Fazeres) barátaink is remélem megérkeznek, bár nekik még hátra van egy jó 70km...
Faxa kis túra volt ez...kalandokkal teli, ámde iszonyat jóóóóóó
Szóval meg kell ismételni! Nagyon örültem, hogy ilyen sokan eljöttetek és hogy ilyen sok új arcot megismerhettem
CBRTeta: te vagy Szabi barátnője ugye?
A "donoros" sráctól is várjuk a képeket meg Papesztől és a vérfarkastól (Gyuri) is
A mai nap margójára: Hazafelé MOL benyát tankoltam a gépsárkányba és láss csodát, mintha kicserélték volna...
OMV
Hali mindenkinek, hát én feladtam a harcot a 7es úton :)) nem tudom miért állt az M7 és a 7es is, de szörnyű volt. 40el tudtam menni+bőrruha, szóval visszafordultam. Ekkora sort rég láttam, remélem mindenki egyben leért. Majd írjatok. Üdv, Z
Örülök,hogy a képeim tetszenek,azért készültek