Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről Július 20-a után bármikor ráérek hétvégente....Szervezzük a következőt,lehet Keszthely is,csak valaki tudja,pontosan hova,mikor,merre fogunk menni..és korán induljunk le,ne a legnagyobb melegben és tömegben
Örülök,hogy a képeim tetszenek,azért készültek
Ja de az emberhalom is jól sikerült

úgy néznek ki a motorok, mintha összehajigáltuk volna
Ezen a képen se vagyunk kevesen, pedig nincs is mindenki rajta
jók a képek Ancsy hogy mikor keszthelyi haverok szerint minél hamarabb
Sziasztok!
M is nagyon jól éreztük magunkat a túrán veletek,köszönöm szépen,hogy ilyen sokan összejöttünk,remélem máskor is megyünk együtt még túrázni. Legközelebb kicsit jobban figyelünk a hátrébb jövőkre,hogy ne legyen gond,ha valaki lassabban jön..De hála istennek azért épségben ott volt mindenki és remélem haza is értetek. Nagyon jó volt az idő is szerencsére:)))
Mikor megyünk legközelebb?
Végezetül,az én képeimet már feltöltöttem,de majd még bővülnek Papesz,Vérfarkas :))) és Attila képeivel is.
jó pihit mindenkinek:))))
http://picasaweb.google.com/An...
Szuper volt a tegnapi nap örültem hogy megismerhettem pár száguldó angyalt és száguldó ördögöt remélem még többször lesz ilyen
A "srácok" ebben az esetben unisex kifejezés
Kész Gyuri már le sem vakarhatja ezt a becenevet hogy Vérfarkas

A benzinről meg annyit tankolj csak Shel V power 100-as üzemanyagot azt németből hozzák és a magyarok nem nyúlhatnak bele

Tök jó 1 tankal 300 kilómétert meg tudok tenni... HONDA
én meg akkor a csajoknak köszönöm a szép napot

De tényleg nagyon ott volt ez a kiruccanás. A képeket amjd Ancsy ugyanúgy iwiw-ről le tudod majd szedni úgy jó lesz?
Srácok mindenkinek kösz a mai napot!
Igen,én
Sziasztok! Tudna valaki segiteni? Van egy Honda CBR 1100 XX-em és menetközben elment az elektromosság,a biztit cserélem de veri kifelé! ?
Hiányoltalak is Siófokon lelkem nem értettem hova tűntél Mi épségben hazaértünk! Remélem a többiek is és mindenki szépen lejelentekzik idővel hogy meg van-e!A két letkési (Z1000-es és Fazeres) barátaink is remélem megérkeznek, bár nekik még hátra van egy jó 70km...
Faxa kis túra volt ez...kalandokkal teli, ámde iszonyat jóóóóóó
Szóval meg kell ismételni! Nagyon örültem, hogy ilyen sokan eljöttetek és hogy ilyen sok új arcot megismerhettem
CBRTeta: te vagy Szabi barátnője ugye?
A "donoros" sráctól is várjuk a képeket meg Papesztől és a vérfarkastól (Gyuri) is

A mai nap margójára: Hazafelé MOL benyát tankoltam a gépsárkányba és láss csodát, mintha kicserélték volna...
OMV
Juuj de nagyon jó volt a tali Szerintem mindenki jól érezte magát és még a víz is jó volt Képeket majd én is szeretnék látni
KÉPEKET! ...ja majd elfelejtettem, a túráról!
Hali mindenkinek, hát én feladtam a harcot a 7es úton :)) nem tudom miért állt az M7 és a 7es is, de szörnyű volt. 40el tudtam menni+bőrruha, szóval visszafordultam. Ekkora sort rég láttam, remélem mindenki egyben leért. Majd írjatok. Üdv, Z
Jóreggelet!
úgy besüt a nap hogy már az ágyban leégtem
http://youtu.be/GyAWOPsTU2k
Elmentettem az adatlapodon lévő számodat.11re akkor mi is odaérünk és találkozunk
Szia itt is süt a napocska szép időnk lesz
Jó reggelt!
Süt a napocska,úgyhogy nemsokára találkozunk és indulás Balcsira:)))) Szép létszám gyűlt össze,örülök:))))