Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hodis: ismerős esetleg? Arra jártunk áprilisban
Bohóckodik mi? ...na haggggyá békín! Ha csak fele ennyire tudnék , akkor már megérte létezni!
A szomszédomban vannak kismacskák, megkérdezem ha akarod, hogy nem akarják-e elajándékozni. A kutyánkat úgyis halálra idegesítik. :D
Ő Mr. Ninja, AncsyGSXR sógora
Ő az :)
Ancsy sztem tud adni hozzá elérhetőséget
Szia Ildi!

Ha neked vannak extra macskáid akkor légyszives dobj egy mailt a tarka1kukaccitromail.hu-ra. Kérdés lenne.

Köszönöm.

u.i.: ha nincsenek, akkor ne.
Az nagyon jooo lenne ... Vannak erre is szep helyek elfogadhato utminoseggel (borzsony)
Valaki ismeri a kollegat aki a zold ninjaval volt a turan? Fontos lenne! Koszi...
Szia hodis82 Örülök, hogy felnéztetek ide! Már tényleg forgatják a Tinnye-Piliscsaba szakaszon az Üvegtigris 3-at!
Szerintem lesz olyan túra is, mikor a csapat elnéz felétek!
ki volt a Kawasakival ő valami gumit említett ha kell akkor tud de már meg nem mondom ki ő Ő
Z1000-rel voltam!
Udv mindenkinek! Mi is hazaertunk gond nelkul . Koszonjuk nektek a tuuurat,nagyon kiraly volt . Mar varjuk a kovetkezot . A fotosoknak kulon koszonet a nagyon joo kepekert !
Be bizony Mondjuk jöhetnének facér csajok is.
Fogalmam sincs mi volt Farkassal lehet nem volt elég pénze és ott maradt mosogatni.
Na megyek melózni. szia
Már be vagytok sózva látom helyes Vérfarkassal amúgy mi volt a benzinkúton?
Jöhet a következő túra
Énis remélem Túl vagyunk és jó is volt Remélem már tervezitek a következőt
megvagyám;) csak fb bugoskodott
Örülök,hogy tetszenek,szuperrrr
Következőn remélem újra talizunk és már többet beszélgetünk is:)))) Az első közös "randin" túl vagyunk
Nagyon jó képeket csináltál Látom tetszett, hogy a Ducati igen "bogaras" természet
A tieitek se kutják .. jó sok mindenről lemaradtam
fb-ról, hova lettél?!

-asszem ez elmond mindent !
Nagyon jók lettek a képek Köszönjük szépen a képeket is és a napot is!
Na,itt van a végleges album a túráról,majdnem 200! kép (köszi Attilának,Papesznak,Gyurinak is a fotóikat)
http://picasaweb.google.com/An...
Üdv Attila itt is,te is idetaláltál,de jó.Nagyon faintos képeket nyomattál ismét