Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne már,látom te sem dúlsz önbizalomban...én is ilyen vagyok,sosem vagyok elégedett semmivel...
Sajna buktuk ma a gsx-r klub kupát,szakad az eső,így hazajöttünk..pár lelkes emberke még ott maradt a ringen,de sztem hiába...
Köszike Amíg sisak van rajtam, addig jók a képek...
Ancsy jobbulast neked!
Hogy emelgeted nekem igy Milant?huh:)
Szóval JÚLIUS 3. ( hogy ne legyen időutazás is egyben ) "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és Tibi
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer

Innentől írjátok be magatokat a listába, legyetek olyan kedvesek
Én ki nem hagyom.
Én is csatlakozom.
RZ: Hát hogy a viharba ne

Szóval JÚLIUS 3 ( hogy ne legyen időutazás is egyben ) "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra :
RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és Tibi
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
Ha újoncként csatlakozhatok, én is mellette szavazok
Szóval JÚLIUS 3 ( hogy ne legyen időutazás is egyben ) "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra
-Ancsy és Tibi
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
Majd ha válaszolsz itt valamire, praktikus, ha rányomsz a "válasz erre" gombra Csak hogy tudjuk mire megy a válasz!
Júli 3-ra engem is beírhatsz
időben azért nem utaznánk szerintem :)
Hát akkor én most nem fiú létemre felteszem szavazásra a kérdést:
JÚNIUS 3 - közös CBR Klub, CBR600RR és SZÁGULDÓ ANGYALOK "Nekem a Balaton a Riviéra" TÚRA ?
Mellette: AncsyGSXR, Tibi? Zsozsek, RRcat
Ellene:
Tartózkodás:
Már egy főt írhatsz is mellette-re drága RR:)))))) Talán ha Tibit is megfűzöm,kettő fő is...
Akarom mondani JÚLIUS na
Hát akkor én most nem fiú létemre felteszem szavazásra a kérdést:
JÚNIUS 3 - közös CBR Klub, CBR600RR és SZÁGULDÓ ANGYALOK "Nekem a Balaton a Riviéra" TÚRA ?
Mellette:
Ellene:
Tartózkodás:
A fiúk itt már megkapták a feladatot hogy közös túra szervezése velünk a Balcsi felé...
Akkor én nem is panaszkodom....már nem is fáj...
Jobbulást és gyertek a túrára pároddal akár, ha megszervezik itt a srácok, és ha már megszabadulsz a "börtöntől" (gipsz)...jók a képek, a repsol meg háááát,csodaszép:)))))
Annyira azért nem kell ám szorítani a kormányt,csak lazán,de biztosan.... Túrát?Én is akkor megyek,ha valaki szól,hogy na most túra....
AncsyGSX-R
Szia. Együtt érzek veled és remélem hogy gyorsan rendbe jön.
Vigaszként, nekem 4 hete gipszben van a lábam, még egy hét mire le veszik, után bízok benne hogy lassan ki tudok gurulni az útra.
Már a barátok is motorral jönnek meg látogatni ,,amit ilyenkor nehéz el viselni "
Még egyszer jobbulást.
sokat motoroztam de tényleg,abból lett a baj...nem vicc.Valószínűleg menet közben sokszor ráfeszítek a kezemmel a kormányra és ebből lett a baj...De azért gyógyítható,remélem, nem válik krónikussá...
de beszéljünk már ne rólam,szervezitek a túrát fiatalok?
Nini,ki van itt? Helllóóóó.
Jah,a sok Kecskeméti motorozást nem bírta a kezem...ésszel kell motorozni most csodakrém,meg hasonló finomságok,de azért talán kíbírja a holnapot:)))) Nagyon jók itt is a képeid
Hát veled mi történt,kis motoros csaj?Borogatás,krémek..... Jobbulást kívánok neked!
Ügyes legyél a versenyen! Én nagyon szurkolok Neked! Meg a csuklódnak is
Ismerem sajnos, nekem folyamatosan van. :(
No,megkaptam a csodaszereket,minden bizodalmam most ezekben van.)))köszi Zsubaby
Összekutyultam és jó vastagon bekentem a csuklóm,nem bízok semmit a véletlenre
Remélem segít,mert félek,nem múlik el...nem gondoltam,hogy ez így tud fájni...konkrétan fogmosás is nehézkes