Pedig van. :) Én is ezeket használom. Anyukám tanácsolta (tőle szereztem :)) és eddig mindig bevált. Unokatesómnak a térdét műtötték szallaggal és neki is sokat segített a javulásban a műtét után. Minden izom, ín, szalag, zúzódás stb.-re. :)
Szervezzétek és szóljatok időben,megyünk hát!
Én ide is felírtam,csak a motoros túrák topikba,mert oda való téma volt,bocsi.))))
Én most utasként mentem,mert beállt a bal csuklóm,kicsit sok volt a motorozás mostanában,kezem nem bírta...Sztem ínhüvelygyulladás...És ma nagyon fájt már..Mivel lehet azt kezelni? de azt ne javasoljátok,hogy pihentesd,borogasd,mert nincs rá idő,szerdán verseny....
Vagy távolabbi időpont jobb lenne nektek ?
Az ínhüvelygyulladást csak pihentetni lehet és hűteni...elég lassan múlik, de mindenképpen meg kell mutatni orvosnak!
Én ide is felírtam,csak a motoros túrák topikba,mert oda való téma volt,bocsi.))))
Én most utasként mentem,mert beállt a bal csuklóm,kicsit sok volt a motorozás mostanában,kezem nem bírta...Sztem ínhüvelygyulladás...És ma nagyon fájt már..Mivel lehet azt kezelni? de azt ne javasoljátok,hogy pihentesd,borogasd,mert nincs rá idő,szerdán verseny....
úúúúgy mentem volna szombaton! de az ország másik szeglete hívott