Pedig van. :) Én is ezeket használom. Anyukám tanácsolta (tőle szereztem :)) és eddig mindig bevált. Unokatesómnak a térdét műtötték szallaggal és neki is sokat segített a javulásban a műtét után. Minden izom, ín, szalag, zúzódás stb.-re. :)
Szervezzétek és szóljatok időben,megyünk hát!
Én ide is felírtam,csak a motoros túrák topikba,mert oda való téma volt,bocsi.))))
Én most utasként mentem,mert beállt a bal csuklóm,kicsit sok volt a motorozás mostanában,kezem nem bírta...Sztem ínhüvelygyulladás...És ma nagyon fájt már..Mivel lehet azt kezelni? de azt ne javasoljátok,hogy pihentesd,borogasd,mert nincs rá idő,szerdán verseny....
Vagy távolabbi időpont jobb lenne nektek ?
Az ínhüvelygyulladást csak pihentetni lehet és hűteni...elég lassan múlik, de mindenképpen meg kell mutatni orvosnak!
Én ide is felírtam,csak a motoros túrák topikba,mert oda való téma volt,bocsi.))))
Én most utasként mentem,mert beállt a bal csuklóm,kicsit sok volt a motorozás mostanában,kezem nem bírta...Sztem ínhüvelygyulladás...És ma nagyon fájt már..Mivel lehet azt kezelni? de azt ne javasoljátok,hogy pihentesd,borogasd,mert nincs rá idő,szerdán verseny....
úúúúgy mentem volna szombaton!