Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anyám is boszorkány és ő is ezeket szokta,meg a dunsztkötést...tehát tutijó.
Remélem lesz olyan hatásos, mint amilyet anyám adott. Majd legközelebb, ha megyek a Ringre dobok be a táskámba. ;)
Páromnak már szóltam,hogy ugorjon be patikába,már nála is vannak a krémek,amiket javasoltál.Köszi,kipróbálom:)))))))
Pedig van. :) Én is ezeket használom. Anyukám tanácsolta (tőle szereztem :)) és eddig mindig bevált. Unokatesómnak a térdét műtötték szallaggal és neki is sokat segített a javulásban a műtét után. Minden izom, ín, szalag, zúzódás stb.-re. :)
Július 3-4 az nekem is jó lenne, utána nem mert már Kisújszállásra kell menünk motor talál....-ra.
26-a nekem elvileg okés,de utána hét július 3-a szombat talán még jobb lenne.időjárás?az azért fontos:)))
A túrát meg nyugodtan szervezzétek,RR Cat majd szól nekünk,mikor hova kell menni.Én Balcsit szavaznám detto.olyan jó volt ott:)))
20-a vasárnap, és 26-a szombat. Nekem ennyi a szabad hétvégém júniusra.

Vagy távolabbi időpont jobb lenne nektek ?
jöhet a puszi is,kisfiam is így gyógyít,de sajnos még mindig fáj.
ilyen nevű krémet még nem is hallottam.Kipróbálnám,de biztos jó a gyulladásra,ha bedunsztolom?Annak nem a hideg jó?
ejha akkor hamar egy lidokain inyekció,vagy adjak rá egy puszit
na ez egy jó ötlet
imádom ezt a képet!
Az ínhüvelygyulladást csak pihentetni lehet és hűteni...elég lassan múlik, de mindenképpen meg kell mutatni orvosnak!
Árnika balzsam és fekete nadálytő krém egyszerre, meleg dunsztban éjszakára.
De cíp kép.)))))))))
Szervezzétek és szóljatok időben,megyünk hát!
Én ide is felírtam,csak a motoros túrák topikba,mert oda való téma volt,bocsi.))))
Én most utasként mentem,mert beállt a bal csuklóm,kicsit sok volt a motorozás mostanában,kezem nem bírta...Sztem ínhüvelygyulladás...És ma nagyon fájt már..Mivel lehet azt kezelni? de azt ne javasoljátok,hogy pihentesd,borogasd,mert nincs rá idő,szerdán verseny....
A szőkéket szereted?
Jó csaj a színe is bejövős
Meet Piri, a csajom :)
hát perszehogy

úúúúgy mentem volna szombaton! de az ország másik szeglete hívott
Nekik és amerikai pilótáiknak KÖTELEZŐ a részvétel
békák is jöhetnek brekk..
Balcsi túra engem is érdekelne...szóltok mikor lesz?