Nem, a vasműből Dunaújvárosból. Pár hónapja van nálunk.
30 körüli, veled egymagasságú vékony srác. Most a teljes nevét, ha lelőnének se tudnám megmondani. Reggel kérdeztem rá hogy ismer-e téged,azt mondta, igen.
Az jó ha nem hajlik.
Miért hajlana? Passz,nem vagyok gépészmérnök,nem tudom levezetni.
De láttam már a gyárihoz képes jelentősen kisebb fogszámú első fogaskereket,pár órai használat után,hátrafelé meghajlott fogakkal.
Mondjuk az már tényleg a határon volt méretben,annál kisebbre már nem is lehetett volna csinálni
A hátsófogaskerék meg gyári méretű volt,volt benne erő,de a végsebességet simán lefelezte.
(saját csattogóm volt,50ccm 2 ütem, 90-es évek eleje)
30 körüli, veled egymagasságú vékony srác. Most a teljes nevét, ha lelőnének se tudnám megmondani. Reggel kérdeztem rá hogy ismer-e téged,azt mondta, igen.
Kicsi a világ,egy volt exkollegád a FLL nálunk az Olvasztás-Öntés területen. (Barnabás)
Miért hajlana? Passz,nem vagyok gépészmérnök,nem tudom levezetni.
De láttam már a gyárihoz képes jelentősen kisebb fogszámú első fogaskereket,pár órai használat után,hátrafelé meghajlott fogakkal.
Mondjuk az már tényleg a határon volt méretben,annál kisebbre már nem is lehetett volna csinálni
A hátsófogaskerék meg gyári méretű volt,volt benne erő,de a végsebességet simán lefelezte.
(saját csattogóm volt,50ccm 2 ütem, 90-es évek eleje)
a többin se hajlanak
ugyanakkora van ezen is
(szerintem a ! hülyíti meg)
neked ez mukodik?mert nekem nem olvassa be ugy ahogy felraktam
monnyuk kicsit áttételeztem rajta
16/57 helyett most 14/66