Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSÁÁ!
tudjuk.

Stunt alapok hogy mennek?
nincs gond
azé,mee nem írok még létezem ám!
Szépek,főleg a piros felnis az gyönyörű
Igen igazad koszi a jo tanacsot majd jol atgondolom en is mit szeretnek megvaltoztatni rajta aztan meglesz a teli elfoglaltsagom
Egyenlore rovid tavu tervkent a stabilizator kene beszereznem kesobb esetleg a felnire valami designt csinaltatni, egyet lattam tegnap este elsuhanni es nagyon megtetszett
kell spekulálni 1 kicsit es ugy megcsinálni hogy neked tetszen ! elvégre a Te motorod .jol átt kell gondolni -es akkor sikerulnie kell

Nekem elegge meg voltak kotve a kezeim mert mást akartam.de most a szin átt íratása nalunk kb. 120euroba fájna.szoval hagytam a fenébe a más szint...maradt az alap fehér. (pirossal kombinálva).+a tankot nem akartam festeni mert nincs semmi baja. szoval egybol jottek a problémák -probaltam sok variáciot...de semmi se passzolt igazán.aztan ez lett a vége
RRRRRRRRRRRR
nem véletlenül! jó is
KösziZsebi
ezen nincs miért meglepődni, nagyon jó fotó! gratulálok!
Enyém lett megint a nap képet a http://www.bikepics.com/ -on
Nem sok , de ha minden igaz ma motorvulok egy jóízűt , csak úgy a saját lelki békém miatt.
szivesen:)
az enyemre is raferne egy ket dekoracio
köszi Cala hát volt vele munka rendessen....
nagyonn szépen köszike
Nagyon baba! Szép munka!
Gyonyoru a motorod, le a kalappal!
köszike
Nálad mi a helyzet?
szép!
tadaaaaa.meg lett a matricázás is.aszem naggyabol kesz is van -motorja meg nem ok mindig de majd lessz vele valami. ja a Gas matrica ferde lett.majd kijavitom