Sziasztok.
Én tuti benne vagyok a balcsiban.
De én csak Júliustól tudok csatlakozni, mert foci meccsen ki fordult a térdem, még egy hétig van gipszem. utána nekem már jó.
Mosonmagyaróváron láthatod a darabjait mert epp ma vittem oda boncolásra Ha elkészül és tényleg jó lessz akkor biztos hogy csatlakoznák ha minden tutti-frutti lenne
Mióta hazaértem Siófokról már Zsozseket is befűztem és még pár motorost egy következő balatoni túrára Nagyon jó volt most az Angyalokkal! Biztos megint nagy sikerű túra lenne egy balatoni gurulás
Mivel azt a Száguldó Angyalok szervezték, tehát nem CBR Klub szervezésű túra volt én pedig mivel most jó darabig nem voltam, nem tudtam itt meghirdetni
Szeptemberben mindenképpen lesz Regéc ISMÉT és van egy olyan kezdeményezés is, hogy menjünk közösen Kunmadarasra augusztusban.
De spontán szervezhetünk túrát bármelyik hétvégén ahova csak szeretnénk szerintem....
Sziasztok,
Én csatlakoztam a parton hozzátok csak úgy a semmiből :) Akkor említettem, hogy mit szólnátok hozzá ha a facebookon létrehoznék egy CBR-Klub csoportot? Szívesen foglalkozom vele ha van rá igény.
Én tuti benne vagyok a balcsiban.
De én csak Júliustól tudok csatlakozni, mert foci meccsen ki fordult a térdem, még egy hétig van gipszem. utána nekem már jó.
Tibi, te jönnél balcsi túrára?
A balcsi túra margójára( ez a kép sztem sok mindent kifejez) :
Szeptemberben mindenképpen lesz Regéc ISMÉT és van egy olyan kezdeményezés is, hogy menjünk közösen Kunmadarasra augusztusban.
De spontán szervezhetünk túrát bármelyik hétvégén ahova csak szeretnénk szerintem....
Köszönöm a segítséget.
Látom gyűlik a nép, helyes
Jazmer: az adatlapodat a "Sportmotor" kezdetű menüsor utolsó, pirossal jelölt "adatlap" feliratú menüpontjában tudod kitölteni.
Hofizoli: üdv nálunk! Milyen volt a grillparty? Legalább gyarapítod az F-ek táborát Dobj fel sztem pár képet a motorodról...
Az adatlapot hol lehet ki tölteni ?
Én csatlakoztam a parton hozzátok csak úgy a semmiből :) Akkor említettem, hogy mit szólnátok hozzá ha a facebookon létrehoznék egy CBR-Klub csoportot? Szívesen foglalkozom vele ha van rá igény.
Turákat merre szoktatok rendezni és mikor ?
Akit érdekel annak Juli.08-tol - 11-ig Kisújszálláson motoros találkozó lesz a strandon. ( állítólag nagy buli van).