Péntek este-éjjel franciáztunk a csajokkal...khm..és nem kell rosszra gondolni. Egyik barátnőm kint él Nizzában és ő tartott francia estet Még Zsozsó is majdnem ott maradt...csak hát a tudod Vasudvardban nem áll meg soha a termelés
Ide el kell menned ....itt a tengerimalacok...szóval, hogy egymás- hegyén hátán ....és olyan ügyesek.....sokan vannak.....nagyon sokan ........el sem tudod képzelni mennyien......artisták ......mind.....nem hibáznak.....egy sem.....semmi megingás vagy leesés vagy ilyesmi......
Helló Alex! Remélem dobtál pénzt a Trevi kútba... A legperverzebb az a piros prémes bőr azzal a zöld t-shirttel túltesz a kutyás famerodon is
Na megyek a csjok ma "francia bulit " tartanak lesz francia kaja, francia zászló, francia bor és sajt
ua. mint a Fülöpgáborkodás...hogy hogy itt betyárkodsz? ahelyett, h kilinccsel előre mennél a dzsindzsásban a kereklámpással és hagynál örök lenyomatot a motorházon
Egyébként az Albertina közelében lakom van ott pezsgés...
De engem reggel fél 10kor keltett a telefonom mert csörögött
Amúgy jó reggelt
Ide el kell menned ....itt a tengerimalacok...szóval, hogy egymás- hegyén hátán ....és olyan ügyesek.....sokan vannak.....nagyon sokan ........el sem tudod képzelni mennyien......artisták ......mind.....nem hibáznak.....egy sem.....semmi megingás vagy leesés vagy ilyesmi......
Szóval nézd:
Dobtam persze, és csupa perverz dolgot kivántam .
Apropó, Francia bulit.. lesz valami franciázás is
Na megyek a csjok ma "francia bulit " tartanak lesz francia kaja, francia zászló, francia bor és sajt
Na és egy motor" szerviznek" nevezett képződményt is lencsevégre kaptam a belvárosban...
Na most akkor elvonszolod magad Mikulás motorvulni?