Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi lesz a dolguk?(merhogy én ugye tudom mire vagyok jó )
No igen... így elélek majd akár 100 évig is...ráadásul szép fiatal maradok szal készüljetek a diktatúrára
De csak déltől - hajnalig, mivel előtte mindig alszol!
Nem maradtál le semmiről... Én vok ezentúl a vezér... - bár eddig is én voltam
Ez nem értelmezhető...szal ennyi volt. Neked itt ezentúl a District 9 lesz
Asszem valamiről lemaradtam!
a tulajdoni lapodon az áll majd,hogy osztatlan közös?
Te már nem is vagy tag...kiszavaztalak a Klubból
és Cala már az én tulajdoni lapomat csinálja...
én nem érek rá
gyakorúni kő
JÁVOLHERGENERÁL! ....ebben az a szép, hogy a klub egyik részének túra , nekünk viszont országjárás!
Nem akarom most leírni, h miért nem és nem akarom jelzőkkel sem illetni a bandát...
Rosszabbak voltak a fiúk néha, mint a lányok...
Április első felében mehetne is a dolog.., akkor már a legháklisabb CBRes is rá mer ülni a motorjára
Viszont előre szólok, Dunántúl vagy Bakony lesz. Ti meg majd ittalszotok...
A vesémbe látsz!
Pár hozzászólással ez előtt volt szó valamiféle szezonnyitó gurulásról, ha jól emlékszem? Időben el kellene kezdeni szervezni, mert az idei SM-SM... motorvulásunk sem jött össze!
Álló helyzetben , lábtartón lévő lábbal, elég nehezen tudtam volna megtartani
Ezek szerint Te is felmászol nagymellű lányok mögé és úgy motorozol? - csak így érzed biztonságban magad, igaz?....
Mikor félek, én is ilyen helyeket keresek , de igaza is van , mivel egy, pontosabban két biztos PONT-ot is talált a kapaszkodáshoz. ...jók a képek, bár az a kitámasztó elárulja, hogy nem sokat mehettetek ebben a pozitúrában!
Elvittem az embert motorozni...
ő meg kapaszkodott..mert félt ...de hova!
a szopatáskódexet én írtam
Háááát, a gyári lengővilla 270+áfa...
Végülis csak az emelőszem konzolja sérült, olcsóbb, ha veszek egy gumibakos emelőt...
Hát igen,ez az eurotax egy "szopatáskódex".

Ha a pénztárcád megengedi az új OEM-s lengővillát, akkor kérj árajánlatot a Motordiszkont.hu-s srácoktól. Nekem tegnap jött meg egy gyári alkatrészem tőlük,diszkont áron.
Csak tippelni tudom a lengővillád listaárát, olyan 200eFt-ra,de ha ezt náluk rendeled, akkor pár tízezret tudsz rajta fogni.

A röhej az Én esetemben az volt,hogy a bontósok azért az alkatrészér, amit rendeltem, több pénzt akartak kérni, mint amit a diszkontosoknak fizettem az újért.
Helló dögök! Mi a pálya? Holnap is lesz egy kis motorvulás mert a jóból sosem elég FG-t meg elvitték a pomogácsok...kár érte... jól el tudott szórakoztatni
Nem baj ne aggódj ,szezonra biztos meglesz a géped,és lehet hogy szebb lesz mint újkorába!
Értem,tehát akkor te olyan menedzser féleség vagy
Nos, üdv mindenkinek!
Szerdán megjött a válasz a biztosítóból, miután lemondtam a lengővilla cseréről, engedélyezték a gép javítását, vagyis nem lesz új RR. Sajnos a bank felé több lett volna a tartozás, mint amit a biztosító fizetett volna (röhej, a gyári állapotú, 26 hónapos motor Eurotax értéke nincs 1.6M!). Így inkább bevállalom a lengővillát majd bontóból, saját zsebre, mint hogy kifizessek egy rakás pénzt és még motorom se legyen...
Most már csak idő kérdése, hogy hozzájussak, a szerviz elkezdi a javítást, aztán javítási szemle, majd utalás... Nem 2 perc lesz, a szent...
mesterek és tanítványuk
Megnézzük a mestert és tanítványait
Reggelt?Minden tiszteletem a tied,hogy ilyen időbe is nyeregbe pattansz mert hát valljuk be,igazi cudar idő van