Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a Köszöntést itt is!:D És a tanácsot is :) :D majd óvakodok..!
Érezd jól magad ebben a tébolydában
FG-vel vigyázz, azonnal rádstartol
sziasztok!
OK. De csak bepipázva teheted feszítővassal és hegesztőpisztollyal
ha megjöttem,majd jól megfeszítelek,jó?
Mé? Elutazol Kómába és viszed a láncfeszítőmet is?
2 hét múlva
Nekem ez kell
a ducati helyett?
új pólóim
1190...és ez nem telefonszám
Mittomén..olyan sportszerű, de nádzsonrondá
de melyikre?
Az első Zsozseket én írtam de a másodikat már Ő - nah ez a szép....-szerintem jobban örültél volna, ha ezt az infót nem tudod meg
Tudod mire akarják rábeszélni? EGY kátéjemmre Szójjámáneki
Hát Gábor, már ennyire egyre jár az agyunk? Testünk-lelkünk 1!
na
meg is volt... van még?

ja,és ez most Sandra volt megint vajon?
Ehhez azért nekem is lesz egy-két szavam...

Egy...
Kettő...
vagy úgy érted a legjobb(én) alatt?
mivel te és én elválaszthatatlanok vagyunk immár (itt a sportmotoron biztosan) így én is...
A legjobb alatt magamat értettem
A ventillátort az ECM vezérli és azért indul be néha, hogy a kipufogó ne melegítse túl. Ha megemeled a fordulatszámot 2500 fölé és tartod, akkor is elindul.
Ne ilyedj meg ezek a dolgok normálisak az 1000RR-nél...Nekem is lustának tűnt gyári áttétellel a 929 után.
haat.nemtom mekkora jelentos kulombseg van a 2004-es 2007 es kozt. de:az enyem es a haverjaimé 2005os.:igen .startolas az olyan furan,lustan startol......a ventilator tenyleg neha beindul akkor is amikor nem kene .a gazra mondjuk harapnia kell....nemtom mekkora kulombsegre gondolsz.-nekem sokat segitett a levego szuro csere
Hello!
Tegnap voltam megnézni egy 2007-es 1000 RR-t.Még tetszett is,csak van néhány furcsaság.
pl. már a startolás is elég fura.Olyan mintha picit gyenge lenne az aksi-elég lassan forgat,
majd olyan 2-3 másodperc után indul csak be.így csinál minden startolásnál.
ezenkívül már 60 egynéhány foknál beindult a ventilátor kb 25 másodpercre.Utána meg csak már 103-nál.
Azonkívül még az is nagyon fura volt hogy nemigazán mondható el róla hogy a gázfröccsökre olyan nagyon agresszívan
reagál,mint pl. a régi 92-es RR-em.Normális dolgok ezek ennél a motornál?