Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha most vetted akkor egy teljes pucolás nem árt neki..
Lehet csak belement valami kosz..
szevasztok.kellene 1 kis segítség.vettem egy 93'-as CBR900RR-t,és tulajdonképp semmi baja,hazahoztam 70km-röl,de semmi.most meg épp mentem 1 kicsit és megállt.szivatoval még beindult,de ahogy visszanyomtam megállt.piszkálgattam,megkocoltam a benzinpumpát mig végül beindult.elmentem motrozni,és nem volt semmi baja,de most nem bízok a motorba.lehet csak valami kosz volt,de...nem tudnátok valamit mondani erröl?köszönöm.
híjjá fő
203275198
Szia. Egy pici kb.2mm repedés van a merevítés mentés (ráültem menet közben de nem bírta a 100kg-t) ezt kéne vhogy orvosolni.. ÜDV
Mikor lesz ez a cbr club-s túra?
Tudtok valami infót mondani róla?
4 évvel ezelőtt voltam kenesén..
reggel 6 kor éreztem késztetést magamban arra hogy felmenjek a színpadra és reggeli ébresztőt gitározzak a népnek..

de a rend őrei nem engedtek fel :))
Most mesélte haverom ott ugráltak az első sorban és lementek kutyába :)))))
+ ugatták a holdat..
én-e?

dehogynem

mondjuk idén nem vettük el egyetlen együttes gitárját és mikrofonját sem...
Morning Cbr-club!

Csak nem a Bkenesei találkozón rockerkedtél?
keress meg
Szia elvileg có val bárkinek be kell tudnia heggeszteni pl valami jó karosszériás ha nem pesti lennél tuti hogy meg legetne oldani felénk
Kellene egy kis segítség. Van a motorom tankján('04-1000rr) egy pici repedés(2mm) tudnátok vmi mestert aki tankot hegeszt? (zecker40@hotmail.com)
"szereztél/szereztünk" neki így a pontos
Annyira azért nem ancient stílust kedvelő lehet,van benne avantgárd is,de lehet hogy tévedek,
A lényeg lényege megvan,örömet szereztél/szeretünk neki a képpel,a többi már csak apró részlet.
azé vana fehér sáv a szélén,hogy a keretezőnek ne kelljen a képből elvenni
nem gondoltam,hogy az ilyen ancient stílust szerető Sandra ilyen modernben gondolkodik
még jó,hogy nem kereteztettük be,ahogy először akartuk...
A kép teli üveglapos tartóban/keretben fogja az elmúló idők pillanatát őrizni , így a keretesnek sok extra dolga nem lesz
Mielőtt oda firkantottam a hieroglifámat ez volt az infó a képel kapcsolatban.
temetői háttér,nem baj, amíg élünk nem félünk,nekem semmi gondom a temetőkkel,a sajátomat már csak késem le (de morbid mi )
Most már csak a többiek autogramja hiányzik,Gábor te mint ötletgazda ne halogasd, írd alá te is
jelentem hazaérkeztem
4 nap tömény piálás medencében csütörtök délelőttől vasárnap reggel 7-ig
több koncert aktív lehülyébbje...
áhhh fáradt vagyok,hangom egy szál sem

de király egy ilyen vár azzal a villanyoszloppal...
Mesca a keretezős szeretni fog...
a háttérben egy temető természetesen
Sandra! ez neked vmi perverziód,mi?
Nekem mindegy, mert a 18 sem jó, ugyanis IV. Mersz Long Day Trophy!

De nem baj, majd egyszercsak feldolgozom...
Nem jön valaki bulizni? 23:00 Citadella... Mi ott leszünk ;)
Akkor, mivel a részvételi arány igen alacsony, keresni kell egy másik időpontot. ...bár nekem így is tetszik!
Javaslom legyen egy kunmadarasi bulival egybekötve. ...mert a balcsi nekem nem megy egynaposra!
Hogy is lesz ez a cbr-es túra egynapos ott alvós vagy csak motorozás?
Mert eddig rajtad és rajtam kívül senki más nem jelezte, h tudna jönni...
Meg Mesca ugye sajnos 11-én megy...
Miért is?
M1
Pedig én nem hívtalak meg
Júli 18 - írd be. CBR KLUB túra...- ha már a CBResek nem jönnek