szevasztok.kellene 1 kis segítség.vettem egy 93'-as CBR900RR-t,és tulajdonképp semmi baja,hazahoztam 70km-röl,de semmi.most meg épp mentem 1 kicsit és megállt.szivatoval még beindult,de ahogy visszanyomtam megállt.piszkálgattam,megkocoltam a benzinpumpát mig végül beindult.elmentem motrozni,és nem volt semmi baja,de most nem bízok a motorba.lehet csak valami kosz volt,de...nem tudnátok valamit mondani erröl?köszönöm.
Annyira azért nem ancient stílust kedvelő lehet,van benne avantgárd is,de lehet hogy tévedek,
A lényeg lényege megvan,örömet szereztél/szeretünk neki a képpel,a többi már csak apró részlet.
azé vana fehér sáv a szélén,hogy a keretezőnek ne kelljen a képből elvenni
nem gondoltam,hogy az ilyen ancient stílust szerető Sandra ilyen modernben gondolkodik
még jó,hogy nem kereteztettük be,ahogy először akartuk...
A kép teli üveglapos tartóban/keretben fogja az elmúló idők pillanatát őrizni , így a keretesnek sok extra dolga nem lesz
Mielőtt oda firkantottam a hieroglifámat ez volt az infó a képel kapcsolatban.
temetői háttér,nem baj, amíg élünk nem félünk,nekem semmi gondom a temetőkkel,a sajátomat már csak késem le (de morbid mi )
Most már csak a többiek autogramja hiányzik,Gábor te mint ötletgazda ne halogasd, írd alá te is
jelentem hazaérkeztem
4 nap tömény piálás medencében csütörtök délelőttől vasárnap reggel 7-ig
több koncert aktív lehülyébbje...
áhhh fáradt vagyok,hangom egy szál sem
de király egy ilyen vár azzal a villanyoszloppal...
Mesca a keretezős szeretni fog...
a háttérben egy temető természetesen
Sandra! ez neked vmi perverziód,mi?
Akkor, mivel a részvételi arány igen alacsony, keresni kell egy másik időpontot. ...bár nekem így is tetszik!
Javaslom legyen egy kunmadarasi bulival egybekötve. ...mert a balcsi nekem nem megy egynaposra!
Lehet csak belement valami kosz..