nem kell észrevenni már ezeket
mikor felülsz,onnantól MINDENKI rád vadászik
ezt így hallottam,magamévá is tettem...
a kirívó eseteket a protektoros kesztyűvel párszor pofán kell baszni...
Minden jó, ha a vége jó.
Én már fel se húzom magam a sok türelmetlen BF autóson. Vasárnap a 7-es főúton hazafelé nem is számoltam már, hányszor szartak ránk,néztek minket senkinek.
Helló ! Hazaértünk.
Nem volt egy egyszerű projekt ez az új gumi Székesfehérváron... a szemem láttára majdnem elütötték Zsozseket és még az autósnak állt feljebb... Hihetetlen volt...engem tolt xar-kanyargós úton, majd megelőzött, őt pedig próbálta külső ívről előzni, majd úgy döntött elüti Az eszem megáll, de komolyan.
Na de Fülöp Gábor, Sénig Tibi, Peppe 1000 és a többiek kárpótoltak
KÖSZI SRÁCOK!
És még az oroszlánomat is láthattam
Köszi Gábor Azért láttad azt az utsó elindulást majdnem kört vertem a Ducatira - na jó még eszek egy két tál spenótot - de szezon végre meg lesz
Na meg gumicsere Sénig Tibinél. THX fiúk.
Nincs mit szépíteni.
A sok különleges tulajdonságuk mellett - módfelett semmirekellők...
Lásd:
A tegnap élmények kifárasztottak...
Mitől volt értetlen?
A Fehérváron belüli normális tempójú közlekedéstől?
Tényleg totál más menni a motorommal..Áj lúv it
Képeket akarod?
mikor felülsz,onnantól MINDENKI rád vadászik
ezt így hallottam,magamévá is tettem...
a kirívó eseteket a protektoros kesztyűvel párszor pofán kell baszni...
Én már fel se húzom magam a sok türelmetlen BF autóson. Vasárnap a 7-es főúton hazafelé nem is számoltam már, hányszor szartak ránk,néztek minket senkinek.
Nem volt egy egyszerű projekt ez az új gumi Székesfehérváron... a szemem láttára majdnem elütötték Zsozseket és még az autósnak állt feljebb... Hihetetlen volt...engem tolt xar-kanyargós úton, majd megelőzött, őt pedig próbálta külső ívről előzni, majd úgy döntött elüti Az eszem megáll, de komolyan.
Na de Fülöp Gábor, Sénig Tibi, Peppe 1000 és a többiek kárpótoltak
KÖSZI SRÁCOK!
És még az oroszlánomat is láthattam
Köszi Gábor Azért láttad azt az utsó elindulást majdnem kört vertem a Ducatira - na jó még eszek egy két tál spenótot - de szezon végre meg lesz
Most meg mennem kell dolgozni..
Kölcsönadjam?
Most megyek és szétverem a liftet.. :)