Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az SM-CBR túra részemről felejtős.
Mától nem csak július 21-én, hanem már ma, 1-én is tartok szülinapot.

A Várkert kaszinó előtt tök szabályosan haladtam a belső sávban, kb 50-el, amikor egy nő úgy gondolta, ő most megfordul. Csak sikerült ezt neki féktávon belül. Kikerülni nem lehetett, egy gyönyörű stopie-val beleálltam a bal első ajtajába, a motor fejreállt, én rá a géptetőre, amjd onnan a földre.
Protektoring, térdvédő, csizma, nyári kesztyű, sisak volt a felszerelés, meg rövidgatya. A hátamon egy hátizsák, a derekamon egy hátsó gumi, épp hoztam el anyámtól, hogy majd pénteken lecseréltetem.
A motor tropa, legalábbis a fejidom és ami mögötte van (Ram-air cső, gázbowden, féktartály, műszerfal, plexi, stb).
A protektoring jobb válla kiszakadt, a sisak sérült.

Viszont én megúsztam pár horzsolással, amiknek jórészét a protektorok okozták.

Szerencsémre a hölgy minden ráhatás nélkül elismerte a hibáját, remélem, hamar összeáll majd a vas.
de jó hogy nem vagyunk egyformák,milyen kibasszot unalmas lenne az élet............
semmi ellentét,semmi más vélemény,csak a nagy egyetértés,a "bódóttág" .........
inkább kitárazok
Gabikám szóóótárazzzzzzz
ennyi tellett mára
érd be vele
dzsóknak gyenge vót.. ..amennyiben komolyan annak szántad..
ic dö szém in inglis baby
it vóz a dzsók
amennyiben komolyan kérdezted
nem vesz róla tudomást.. (amennyiben komolyan kérdezted )
basztat,beszól,ilyenek?
..mint általában én téged..
mi az hogy ignorál?
nyugi, nincs azzal semmi baj, hogy bedobtad ide a hirdetést, a mindenféle bla-bla mellett bőven elfér, akit meg nem érdekel, az ignorálja...
Mindegy leszarom! Vegyétek úgy hogy meg se hirdetem itt!
Morgen mindenkinek!
Adás-vétel topik?
Itt a többségnek már van cbr-je, ezért is vagyunk itt. Ráadásul a 600rr-t nem sokan cserélnék le a tiedre, ami nem is cbr.
Azért hogy eladjam! Szerinted?
minek teszed ide?
Ha nem érdekel minek szólsz hozzá?
nem érdekel
Sziasztok! Van egy Honda rvf400-as gépem 550eFt-os áron. Ha valakit érdekel írjon!
egy kis kurva space gomb
egykis gumifüst Junior módra
NE KIABÁLJ,nem vagyunk süketek
egy város aszfaltját koptatjuk
Nekem ugyanezt csinálta két hete, és a benzincsap membránjához került kosz a tankból, de két évig előtte nekem sem volt semmi hasonló problémám.VALSZEG DUGULÁSOS BETEGSÉGE LEHETETT DE BIZTOS AMI BIZTOS ALAPON TÉNYLEG NEM ÁRTANA KITAKARÍTANI A KARBIT IS !