Az SM-CBR túra részemről felejtős.
Mától nem csak július 21-én, hanem már ma, 1-én is tartok szülinapot.
A Várkert kaszinó előtt tök szabályosan haladtam a belső sávban, kb 50-el, amikor egy nő úgy gondolta, ő most megfordul. Csak sikerült ezt neki féktávon belül. Kikerülni nem lehetett, egy gyönyörű stopie-val beleálltam a bal első ajtajába, a motor fejreállt, én rá a géptetőre, amjd onnan a földre.
Protektoring, térdvédő, csizma, nyári kesztyű, sisak volt a felszerelés, meg rövidgatya. A hátamon egy hátizsák, a derekamon egy hátsó gumi, épp hoztam el anyámtól, hogy majd pénteken lecseréltetem.
A motor tropa, legalábbis a fejidom és ami mögötte van (Ram-air cső, gázbowden, féktartály, műszerfal, plexi, stb).
A protektoring jobb válla kiszakadt, a sisak sérült.
Viszont én megúsztam pár horzsolással, amiknek jórészét a protektorok okozták.
Szerencsémre a hölgy minden ráhatás nélkül elismerte a hibáját, remélem, hamar összeáll majd a vas.
de jó hogy nem vagyunk egyformák,milyen kibasszot unalmas lenne az élet............
semmi ellentét,semmi más vélemény,csak a nagy egyetértés,a "bódóttág" .........
Nekem ugyanezt csinálta két hete, és a benzincsap membránjához került kosz a tankból, de két évig előtte nekem sem volt semmi hasonló problémám.VALSZEG DUGULÁSOS BETEGSÉGE LEHETETT DE BIZTOS AMI BIZTOS ALAPON TÉNYLEG NEM ÁRTANA KITAKARÍTANI A KARBIT IS !
Mától nem csak július 21-én, hanem már ma, 1-én is tartok szülinapot.
A Várkert kaszinó előtt tök szabályosan haladtam a belső sávban, kb 50-el, amikor egy nő úgy gondolta, ő most megfordul. Csak sikerült ezt neki féktávon belül. Kikerülni nem lehetett, egy gyönyörű stopie-val beleálltam a bal első ajtajába, a motor fejreállt, én rá a géptetőre, amjd onnan a földre.
Protektoring, térdvédő, csizma, nyári kesztyű, sisak volt a felszerelés, meg rövidgatya. A hátamon egy hátizsák, a derekamon egy hátsó gumi, épp hoztam el anyámtól, hogy majd pénteken lecseréltetem.
A motor tropa, legalábbis a fejidom és ami mögötte van (Ram-air cső, gázbowden, féktartály, műszerfal, plexi, stb).
A protektoring jobb válla kiszakadt, a sisak sérült.
Viszont én megúsztam pár horzsolással, amiknek jórészét a protektorok okozták.
Szerencsémre a hölgy minden ráhatás nélkül elismerte a hibáját, remélem, hamar összeáll majd a vas.