Eddig van két helytelen megoldásunk...
Nézzétek meg, mi lehet ugyanolyan rajtuk..nem forma vagy szín...van vmi rajtuk ami ugyanolyan...
Kis figyelem fejlesztés.
Szia kipugogó mester nincs véletlen valahol neked olyan ismerősöd vagy bármi olyan ahol meg lehetne szerezni egy dobnak a rajzát szeretnék csinálni egy saját dobot hengerelni hegeszteni megtudok bármi tükörsavállót is és a fenekelése sem gond csak nem tudom hogy mennyi hangszigetelés kell bele és hogy a perforált cső milyen legyen hossz stb ebben nem tudsz segíteni?
Összefog jönni a találkozó és ha tényleg mindenki eljön akkor párosan kb 60 an lennénk a Mesit is meghívtam és te is megvagy hívva csak még nem alakult ki a végleges időpont
Gondoltam, h ezt a trambulinos feldobást nem hagyjátok ki...
A macskáknak szükségük van a sok pihenésre. Így aktívak éjszaka és nem látszik rajtuk az kor
Egy 2001-es F4-es CRB600F-hez keresek fejidomot sárga színben. Több bontót megkérdeztem már, de elég ritkának tűnik. Ha esetleg valakinek lenne ötlete merre nézzem még meg, megköszönném.
A hátam mögött csak egy hely van a CIBERÉN A legújabb dilim, h vinni akarom utasként - Visegrádon már lemodelleztük - sztem a rendőrök azóta is azon röhögnek, ahogy egy 2m-es ember felmászik az RR hátsó ülésére
Nézzétek meg, mi lehet ugyanolyan rajtuk..nem forma vagy szín...van vmi rajtuk ami ugyanolyan...
Kis figyelem fejlesztés.