Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig van két helytelen megoldásunk...
Nézzétek meg, mi lehet ugyanolyan rajtuk..nem forma vagy szín...van vmi rajtuk ami ugyanolyan...
Kis figyelem fejlesztés.
az egyik a tiednek a testére,a másik a tied motorjának a testvére
Pfff......
Telitalálat....
Piros?
Találós kérdés:Miben hasonlítanak?
Aki megfejti kap egy meglepit tőlem
Ebben sajnos nem mert a gyártók technikai infót nem helyeznek el a weblapjukon
Szia kipugogó mester nincs véletlen valahol neked olyan ismerősöd vagy bármi olyan ahol meg lehetne szerezni egy dobnak a rajzát szeretnék csinálni egy saját dobot hengerelni hegeszteni megtudok bármi tükörsavállót is és a fenekelése sem gond csak nem tudom hogy mennyi hangszigetelés kell bele és hogy a perforált cső milyen legyen hossz stb ebben nem tudsz segíteni?
Összefog jönni a találkozó és ha tényleg mindenki eljön akkor párosan kb 60 an lennénk a Mesit is meghívtam és te is megvagy hívva csak még nem alakult ki a végleges időpont
A macskák nagyon ügyes lények...de most nem vadászgatnak... - már ahhoz is lusták
Na mi lesz a zalai motoros találkozóval?
És jól egerésznek a macskák
Gondoltam, h ezt a trambulinos feldobást nem hagyjátok ki...
A macskáknak szükségük van a sok pihenésre. Így aktívak éjszaka és nem látszik rajtuk az kor
De jó sorod van most keltél feldobni nem tudlak max egy trambulin?
Jó reggelt drága CBResek!
Ma mi a program? Mindenki dolgozik?
Én most keltem...szóval dobjatok fel vmivel
Sziasztok!

Egy 2001-es F4-es CRB600F-hez keresek fejidomot sárga színben. Több bontót megkérdeztem már, de elég ritkának tűnik. Ha esetleg valakinek lenne ötlete merre nézzem még meg, megköszönném.

Balage
Vagyok :)
Jelen!

Nagyon jóóóóó....
Hol van a többi kis tápos CBRes?
A hátam mögött csak egy hely van a CIBERÉN A legújabb dilim, h vinni akarom utasként - Visegrádon már lemodelleztük - sztem a rendőrök azóta is azon röhögnek, ahogy egy 2m-es ember felmászik az RR hátsó ülésére
akkor ketten is elférünk Zs-vel...
CSak egy van...de az kettőt is kitesz
s neked még egy popsid?
Szasz Marszellusz!
Van még egy pepsid?
nekem már nem is köszönsz?
Jó reggelt kislányok és kisfiúk!