Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell a verés nagyszájú ?
Holnap levadászlak!
NA a bikinis képed én is megnéném Cat
LLCat!
Lépa, letek, mogyoló,
Kolán leggel laccsol a ligó!
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Látom én a fényképek alapján,hogy ki milyen ember,nem kell mondania magáról semmit. ,
Hát bántanál te engem?
Csak nehogy én harangozzak ...
Itt aztán megy az élet hát igen azek a CBR tulajok már csak ilyenek
Bazz Alex, te most tudatosan buktatod be magunkat a Klub előtt? Mondtam, h tartsuk titokban - áh....
Max megyek harangozni
RR -CAT-nál a kandalló vas is ilyen "műremekekből" van

Sok jóra ne számitson ott az ember ......
Csak ALPINESTARS bőrtangában járulhatsz a KLUB szine elé...
Pamela kisasszony a nyomodba sem érhet? mi a felavatás ahogy Alex mondaná fűrészporosz F...al segbedugás? mert akkor nem vállalom ,
Drága CBR Klub új tagjai...míg át nem estetek az "AVATÁSON", melyet a nagyöregek vezetnek le, addig nincs kíváncsiskodás és főleg nincs a Klub macskájának bikinis képe utáni érdeklődés

De hogy lássátok, milyen jó és egyedülálló társaságba keveredtetek kaphattok egy kis ízelítőt
:
2 eggy ellen Szandi itt nincs mese villantanod kell
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. ,
Te Szandi azért te bevillanthatnál egy bikinis képet
Nincs bikinis képem de ha gondolod csinálok egyet a kedvedért tangában?
Az előzményekkel,és a képekkel én nem szoktam sokra menni.(bikinis képem meg nincs sajnos) , ,
Két fontos szabály a Klubban...
1. mindig használunk előzmény opciót - a beszélgetés követhetősége végett
2. töltünk fel képeket ( lehetőleg bikiniseket vagy olyanokat, mint amit alant láthattok mr Eleksz hozzászólásában )

Egyéb esetben Fülöp mester úr büntetést róhat ki
Mik derűlnek ki Alexről
Erre nem mondok semmit,inkább............. , ,
Jelenleg a csoda kandúrlicenszes Egy V2-es vörös kandúré...

Hogy ki az a mr Eleksz? oh jaj...ifjú padavan - hát ő lesz a mstered..és Alex CBR néven fut, amikor leveszi a női ruhát
Ki az a miszter Eleksz?7 csodát már láttam fényképen,megnézném a 8-at is szívesen. ,
Gyertek feltétlen én álloma Colát szervezzek egyet? de ott be kell ám rugni ugy hogy a kutya nyalja a résztvevők száját
Amikor szervezel egyet oda hozzád... Kihasználjuk a Cola meghívást Amúgy júli 11 lett volna egy CBR Klub motoros túra a Balcsihoz...-esetleg Keszthelyig elmehetünk...

Balázs: azok nem kannák, hanem a világ 8. csodái... Én megszavazom a tagságodat...tetszik a hozzáállás a nőkhöz
Szerintem ha miszter Eleksz lesz a mestered...mutat még neked egy s más egész estét betöltő csodát