Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem egyszerű a tető , de az út, az tetszik!
most jöttem haza romániából
Végre 3 nap után hazaestem én is :))
Gabikám merre vagy!
Hát ez :
Micsoda?
Honnan veszed, h neked ment?
Köszi!
Üdv
Mit tudtok a szombati akcióról ami a Auchan parkoloba lesz?
Nem találtam semmit a neten Honda nap talán nem tudom biztossan
No problémo!
OOh elnéztem ... a választ rosszul irtam... a Dynojettel kapcsolatban bocsi...
Dynojet egy önálló cég nincs összefüggésben a Yoshimuraval.. Jet kittet tudsz venni az e-bay-n
HMMMM,teljesen úgy emlékeztem hogy nekik van!dinojet fuvokaszettet már találtam hozzá k nlégszűrővel de nem az lenne a célom hogy 20 litert egyen. javaslat?és köszi a hozzászólást.
Szóval nevet is adtál nekik?
Sajna valószínű akkor, hogy belszervi a probléma.
Szia! A yoshimura a verseny cuccokat ugy mint váltó, vezérmű terngely elektronika, stb.. csak a SUZUKI modellekhez fejleszti és árusitja. A többi Japán modellhez csak kipufogót illetve rendszereket árusit.
Yoshimura weblapja..
alex cbr szerinted van a bay-en sport vez tengely az enyémhez ?mert a yoshimura tudom hogy csinál de nálunk csak kiröhögtek eddig ahol kérdeztem! pedig nem hüjeség.cbr 1000f /válasz köszi előre is!
én a sebességváltón érzem nem a fékpedálon!
nyegleó ismerjük egymást?valahonnan amúgy,tegyél föl képet magadról napszemüveg nélkül is!
Ebédeltem egy szörnyűt,de visszajöttem,élve!MONDJÁTOK AZ IMÁKAT!márha van itt valaki?
Mondjad Leokám mi a répa van?
Nem baj nem baj...
Nem igazán aktivizálom itt magam,csak benéztem,és ha tudok akkor próbálok segíteni!ez netán baj?kedves nyegleó bácsi.
Jó időt mondanak,akkor megyek én is. Azóta találtam részletesebb programleírást, 50 fő lesz egyszerre a pályán. Hát igen,aki lassabban megy az veszélyes lehet ránk. Köszi