Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét emberek,mi a helyzet?
Júli 11 SM-SM CBR túrára,lassan kellene valami útvonalterv,gyülekezőhelyek,pihenők......stb összeütni.
Pikk-pakk és itt van a napja.
2 x 14 = 28! ...hisz tudod!
:)))
Képzeljétek mekkora feladat hárult rám.. :))
FG neked biztos tetszene..
Csinálunk egy motoros fesztivált és támogatókat keresünk..
Egyik vállalkozó felajánlotta hogy kifizet 2 "hölgyet" akik mindenféle "gusztustalan" dolgot csinálnak egymással :))

Feladatom: ki kell választani a két delikvenst egy közeli szórakozóhelyről... (Lamur klub):))

mi alapján válasszak? :D
Megjöttetek kis drágáim?
Ha ilyen szélcsend van a CBR Klubban hát mit tud csinálni az ember macskája....- szekálja a Kawásokat...
Szölőt kenyérre lehet kenni Bár inkább préselve, leszűrve jó....
Jó estét Klub!
Kawásfagyiztató! ...bár elnézve, "érik a vessző..." kollégával jobb jóban lenni!
Sziasztok! Egy barátom kért meg ,hogy irjak ide ,hátha segitő fülekre talál a problémája. 954-e van és a probléma az ,hogy amikor nagyon nagyon felmelegszik, nem tudja ujra inditani , csak ha kb. 80 -fok alá hül. Légszűrő csere volt, gyertya is,szelepállitásra gyanakszik, de szerintem attól még indulnia kellene.Ha van valakinek tapasztalata ,irjon!
Nah szóval ezt én szerettem volna írni...de ezek a Ducatisok...a kezük mindenhova elér..
Jah...nem tudom kiegészíteni az úri második részét
mi van? szótárazol?
nóbádi can ándörsztend berö than jú

úri...
Áj dont ándörsztend....
luk a gödörből
Szexmániás...
félsz felavatni?
vagy a fekete barinőd?
Persze-persze...csak nehogy Te legyél a híd...
a hídavatást már megbeszéltük,nem?
Helló babys
Na már nem kell tovább sírni - mocskos jó idő van! Meg is bántam, h reggel a 10órai vizsgámra autóval mentem hihetetlen dugó a budaörsi úton...
Volt valaki a Szabadság híd avatásán?
AlexCBR:

akkor jól gondoltam....
Nekem is van egy veteránom - nem youngtimer és nem is corvette
Majd csörgess meg ha megérkezett hozzád! Köszi!
70' stingray corvette komplett restaurálás... 383 stroker block-al
de mi a faxom az ott a háttérben?!
már megvettem neked 6 OZ-s flakon, de a kollégám hozza át mert nem voltam azota otthon
Szeva! Péniszcukorka látom van de texas pete van e már! Egyébként jól vagy?
Alex powa ! hÁtulrÓl is szip!