Jó estét emberek,mi a helyzet?
Júli 11 SM-SM CBR túrára,lassan kellene valami útvonalterv,gyülekezőhelyek,pihenők......stb összeütni.
Pikk-pakk és itt van a napja.
:)))
Képzeljétek mekkora feladat hárult rám.. :))
FG neked biztos tetszene..
Csinálunk egy motoros fesztivált és támogatókat keresünk..
Egyik vállalkozó felajánlotta hogy kifizet 2 "hölgyet" akik mindenféle "gusztustalan" dolgot csinálnak egymással :))
Feladatom: ki kell választani a két delikvenst egy közeli szórakozóhelyről... (Lamur klub):))
Megjöttetek kis drágáim?
Ha ilyen szélcsend van a CBR Klubban hát mit tud csinálni az ember macskája....- szekálja a Kawásokat...
Szölőt kenyérre lehet kenni Bár inkább préselve, leszűrve jó....
Sziasztok! Egy barátom kért meg ,hogy irjak ide ,hátha segitő fülekre talál a problémája. 954-e van és a probléma az ,hogy amikor nagyon nagyon felmelegszik, nem tudja ujra inditani , csak ha kb. 80 -fok alá hül. Légszűrő csere volt, gyertya is,szelepállitásra gyanakszik, de szerintem attól még indulnia kellene.Ha van valakinek tapasztalata ,irjon!
Helló babys
Na már nem kell tovább sírni - mocskos jó idő van! Meg is bántam, h reggel a 10órai vizsgámra autóval mentem hihetetlen dugó a budaörsi úton...
Volt valaki a Szabadság híd avatásán?
Júli 11 SM-SM CBR túrára,lassan kellene valami útvonalterv,gyülekezőhelyek,pihenők......stb összeütni.
Pikk-pakk és itt van a napja.