Helló halló aranyoskáim Látom hiányzom, mint drogosnak a heroin Ti is nekem...most egy ilyen kis Kurzmeldung jön innen Dojcslándból: sokat táncolunk, sokat őrültködünk meg bulizunk na és jó kajákat eszünk!Bejártuk fél Németországot, voltunk Stuttgarttól kezdve Heidelbergen , Frankfruton és Marburgon át Wettenbergben.. Megy a páré minden nap, de amikor kell 100%osan odatesszük magunkat. Voltunk a Mergamúzeumban is( itt szimulátoroztunk ) hamár kereklámpások....ugye
Nah de nem dumálok, inkább bemutatom néhány képen was ist denn los
Nem nagyon,mar kurvára mennék haza.Kezdhetem újból a gyakorlást, ismét várhattok rám 5percet a tetőn Annak viszont örülök,hogy végre sikerült vennem egy arkra slip-ont és még a bőröndbe is befér remélem bömbölni fog
Hazaértem én is..
Majdnem eldobtam a gépet...
Cseszneki szerpentinen kanyarban rámentem a záróvonalra, megcsúszott, de még tudtam korrigálni..
Utána lájtosan megkerültem a balcsit.. :))
Igen belpiacos, a 600as tanuló motornak sztem kicsit nagy lenne, meg hát nem hiszem, hogy 25kW-s lenne, ha meg véletlenül akad akk az meg nagyon sokba fájna, ezért szeretnék 400ast.
Ha jól tudom belpiacos motor , ezért nem nagyon vannak hozzá cuccok , de azért lehet találni. Én is inkább a 600-ast ajánlanám , mivel a "kicsik" eléggé meg vannak cibálva . Persze azok közt is lehet találni jókat.
Hello!
Motor vásárlás előtt állok és a kiszemeltek között van egy '98-as cbr400, csak egy kicsit meg van törve az eleje (kellene rá egy új hűtő, lámpa talán idom is meg még pár apróság biztos) kérdésem az lenne hogy alkatrészt itthon hogy lehet hozzá kapni és milyen árban ?
Előre is köszönöm !
Nah de nem dumálok, inkább bemutatom néhány képen was ist denn los
Nah UFF
Jah és nem kell kibeszélni ám