Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Gema Alakul a régi jó csapat . Most már ha jön a jó idő nyáron meg kéne ejteni tényleg többedmagunkkal...azt az éjszakai nagyipalit!
Szerinted Alex még van olyan korban, h ki tud kelni az ágyból este 10 után? - persze csak ha a csokitestű, kerekfenekű engedi
Már épp írni akartam a panaszomat,de akkor megnyugodtam,és köszönöm szépen!

Ha van kedvetek bulizni, most szombaton várok MINDENKIT szeretettel a szülinapi bulimra az ART BEACH-re :)
Pussszzzz
július 2. hete,remélem az már jó lesz, én lassan már 48 órával előre se tudok tervezni,mert valami vagy valakik (munkahely) keresztbe tesz.
korrekcio

május 21 és júni 1 közötti ikreknek.
(bocs Petra,elszámoltam a napokat)
Hát én sem mostanra gondoltam...hanem úgy július elejére...álla bál - vizsgák meg fellépések ezerrel De Olyan július 2. hete!? Ki mit szólna ? És akkor jó előre lezsírozzuk, h mindenkinek akkor az legyen a dolga és semmi más!

Amúgy mi ez a Fülöp Gábor fanatizmus? Mindenki neki küld levelet? Mindenki őt hívja neki küld sms-t FG így -FG úgy ...ez a srác nagyon tudhat valamit de mit
Passz,nálam ez a hétvége,meg a jövő hétvége is kilőve SM túra ügyileg.
Max. most vasárnap tudnák elszabadulni 1-2 óra erejéig,de még ez semm biztos.

Igy utólag is Boldog Szülinapot Minden május 21 és 31 között született Ikreknek.

(Fülöp Gabi pénteken kereslek még majd telefonon,akkor már okosabb leszek valamivel )
Helló babyk! Már megint nagy a vihar előtti csend
Hajítsak követ abba az állóvízbe?
Nah mikor menjünk CBR KLUB SM-SM túrára?
És mikor ünnepeljük meg az FG-Gema meg szerény személyem születésnapját?
Szeva Gábor! ..ment mail, ha úgy jó, akkor a többit a megbeszéltek alapján!
köszönöm szépen
fogd rám aztr a hajszálat,az énn pofámhoz odafér...
Sziasztok!

Üdv újra itthon RR macsek ;)
Boldog Szülinapot FG :) Nekem mától számítva 5nap múlva lesz a sznapom, én is Ikrek vagyok! A legjobb jegy :P
És ma találtak egy ősz hajszálat a fejemen Öregszem....
Sziasztok! Kiárulom olcsópénzért a CBR alkatrészeimet! Árat a vevő mond! -üdv. Bruno

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szebúúsztok! ....mikor lesz még november? -remélem, majd én is kapok hasonló ajándékot!
Rick Astley énekelte: I never gonna give you up...
Candy man
ellihegtetem én azt kurva jéghegyet is a hajó elől veled baby! sőt le is festelek azon a díványon,meg olyan világot csinálok,elolvad az összes jégtábla a környéken
mit nekem egy témodell

csak egyet ígérj meg! miután túlvagyunk az élvezeteken,nem kell belefulladnom a tengerbe
Kár, h nem értesz semmit, mert már befizettelek egy külföldi nyelvű hajó-útra a világ valaha volt legnagyobb és leghíresebb luxusgőzösére Úszás tudás és Leo DiCaprio póz ismerete előny - extra egy Ford T-Model ablakának belihegése
Az út garantáltan egy életre szóló élmény lesz...és valsz. James Cameron filmet forgat belőle
Az utat ez a két luxus stewardess ajánlja Önnek kedves szülinapos Fülöp Gábor
óóóó az a német szöveg azt jelenti?

mondtam,hogy egyetlen szót tudok németül,azt hogy excuse me,de az is angolul van

meg hogy scherzkeks
meg sájce

mindegy

köszönöm szépen
Jah torkosak, mint a csütörtök... Amúgy tényleg...nekem meg se köszönd...minek?
2-essel kezdődik a személyi számom...
Most akkor mi van? Bojkottálsz
köszönöm szépen
meg torkosak is,ugye? (de nem mély...)
Utálom az IKREKET
Olyan mohók...
na ne má,te is ikrek vagy Én is
Boldog szülinapot.
Én majd 3 nap múlva iszok, nem keveset.
Boldog születésnapot...
jelentem,a hétvégén elkezdtem gyakorolni