Heló Gema Alakul a régi jó csapat . Most már ha jön a jó idő nyáron meg kéne ejteni tényleg többedmagunkkal...azt az éjszakai nagyipalit!
Szerinted Alex még van olyan korban, h ki tud kelni az ágyból este 10 után? - persze csak ha a csokitestű, kerekfenekű engedi
Hát én sem mostanra gondoltam...hanem úgy július elejére...álla bál - vizsgák meg fellépések ezerrel De Olyan július 2. hete!? Ki mit szólna ? És akkor jó előre lezsírozzuk, h mindenkinek akkor az legyen a dolga és semmi más!
Amúgy mi ez a Fülöp Gábor fanatizmus? Mindenki neki küld levelet? Mindenki őt hívja neki küld sms-t FG így -FG úgy ...ez a srác nagyon tudhat valamit de mit
Helló babyk! Már megint nagy a vihar előtti csend
Hajítsak követ abba az állóvízbe?
Nah mikor menjünk CBR KLUB SM-SM túrára?
És mikor ünnepeljük meg az FG-Gema meg szerény személyem születésnapját?
Üdv újra itthon RR macsek ;)
Boldog Szülinapot FG :) Nekem mától számítva 5nap múlva lesz a sznapom, én is Ikrek vagyok! A legjobb jegy :P
És ma találtak egy ősz hajszálat a fejemen Öregszem....
ellihegtetem én azt kurva jéghegyet is a hajó elől veled baby! sőt le is festelek azon a díványon,meg olyan világot csinálok,elolvad az összes jégtábla a környéken
mit nekem egy témodell
csak egyet ígérj meg! miután túlvagyunk az élvezeteken,nem kell belefulladnom a tengerbe
Kár, h nem értesz semmit, mert már befizettelek egy külföldi nyelvű hajó-útra a világ valaha volt legnagyobb és leghíresebb luxusgőzösére Úszás tudás és Leo DiCaprio póz ismerete előny - extra egy Ford T-Model ablakának belihegése
Az út garantáltan egy életre szóló élmény lesz...és valsz. James Cameron filmet forgat belőle
Az utat ez a két luxus stewardess ajánlja Önnek kedves szülinapos Fülöp Gábor
Szerinted Alex még van olyan korban, h ki tud kelni az ágyból este 10 után? - persze csak ha a csokitestű, kerekfenekű engedi