egy srác mondta nekem hogy van neki egy eladó 5x1m textil honda felirata szárnyal piros fehér akit érdekel 20e ért eladó az irjon a reeeman@freemail.hu ra ez az én cimem de a gyereknek nincs nete
Egerészek... nem segítesz? Az édes cicukám az a k*rva dög behozott egy dagi őstermelő egeret, vigyorogva megmutatta hogy megdolgozik a kajáért, és elengedte a lakásban. És utánna finoman megharapott: jelezve kéri a napi tápadagját. Jó volt a körjárat? Mesélj!
Helló drága egyetlen oly nagyon hiányolt CBR Klub!
Mi van veletek? Eltűnt a macska és ti is eltűntetek?
Megjöttem! Szeressetek
Sört nem hoztam , pedig akartam... - túdom túúúdom, menjek akkor vissza!
Motorozás ezerrel meg munka?
Mindenkinek nagyon nagyon köszönöm mégeccer a köszöntést Így ceretlek benneteket!
Zoli neked köszönet az sms-t! Mi van véled?
Nah éledjetek!
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Helló kedveseim!
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket Nagyon jól estek! Ez a nap páratlan volt...hihetetlen élményekkel!
Hiányoztok ám..., de már csak nem olyan sok nap és otthon vagyok
Hűűű ha látnátok az ajándékomat Nadon szép és nagyon RR cat
Na üdv mindenkinek innen a búzasör hazájából
LAST MINUTE AKCIÓ!
Az Aprilia iskola május 25., 26., 27-én tartandó tanfolyamára még van négy üres hely. A háromnapos suli mindennel együtt most 120.000,- Ft helyett 100.000,- Ft! Jelentkezés részletei: http://www.aszalos.hu/ Telefonszám: 06-20-5252-837
Aki szeretne megtanulni pályázni, illetve lendületesen motorozni, annak már meglévő tudástól független itt a helye, nem bánja meg!
Alles Gute zum Geburtstag!
Mi van veletek? Eltűnt a macska és ti is eltűntetek?
Megjöttem! Szeressetek
Sört nem hoztam , pedig akartam... - túdom túúúdom, menjek akkor vissza!
Motorozás ezerrel meg munka?
Mindenkinek nagyon nagyon köszönöm mégeccer a köszöntést Így ceretlek benneteket!
Zoli neked köszönet az sms-t! Mi van véled?
Nah éledjetek!
09 1000 rr
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
+ valami meglepi :D
-denevéreset?
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket Nagyon jól estek! Ez a nap páratlan volt...hihetetlen élményekkel!
Hiányoztok ám..., de már csak nem olyan sok nap és otthon vagyok
Hűűű ha látnátok az ajándékomat Nadon szép és nagyon RR cat
Na üdv mindenkinek innen a búzasör hazájából
RRcat: Boldog Születésnapot! Kár hogy nem vagy itthon,mert mehettünk volna egy karikát a városba....
Ettől függetlenül én megyek :) Valaki?
Ps: "Your Candy Man"
monnyuk nem úgy,hogy hozzájuk vágok egy üveg pezsgőt...azt utána megittuk vóna...
mi meg itt ilyenekkel szerencsétlenkedünk a válságba...és ez se kereklámpás...
Az Aprilia iskola május 25., 26., 27-én tartandó tanfolyamára még van négy üres hely. A háromnapos suli mindennel együtt most 120.000,- Ft helyett 100.000,- Ft! Jelentkezés részletei: http://www.aszalos.hu/ Telefonszám: 06-20-5252-837
Aki szeretne megtanulni pályázni, illetve lendületesen motorozni, annak már meglévő tudástól független itt a helye, nem bánja meg!
már bocsánat