Hát én sem motoroztam ma egy métert sem...az eső miatt
De ez nem mehet így tovább!
Akkor SM-SM CBR Klub túra időpontnak jó a július 11 SZOMBAT?
Először
Másodszor
Harmadszor.....
Oh tempora, oh mores...
Nah gyors megírok egy cikket...aztán nyergelj s fordulj lesz Végre, végre...motorozás!
Ti mit csináltok, ha épp nem nagymamákat rontotok meg?
Ezt el kell meséljem :)
Hétvégén gyereknapra voltunk hivatalosak, felkértek bennünket hogy motoroztassuk meg őket..
Odaértünk először félénkek voltak, páran mertek csak felülni :)
Utána már le sem akartak szállni :))
De a legjobb:
Jön egy csaje :) domborít ezerrel, pucsít a hátsóülésen :)
már majdnem véget ért a kör, megkérdezte nem maradok-e ott estére..
Én meg naívan megkérdeztem: Lesz itt valami este?
hááát peeeersze disco :)) meg hát ő is ott lesz...
Nah bazze akkor esett le.. incselkedik velem..
Finoman megmondtam neki hogy nem maradok :))
kb 14 éves volt :))
Majd egy 5 év múlva
Köv utas egy mama aki a kaját osztotta :)) 60 év körüli :))
Még soha nem ült motoron.. :))
Rajtam nem múlott :))
Kaptunk is ingyen kaját :))
Szia. RRcat. Persze kipróbáltam. De mivel nincs még rendszám sem rajta így a belvárosban 150nel nem volt esélyem menni vele. Tudom hogy ebből a szempontból hibáztam, de ha cserés néhány dolog rajta akkor is jól jártam. Amúgy akkor a válasz igen?.. ez ugye nagyon gázos...
Már megint a macska... Már alig vagyok itt....-és még mindig én vagyok mindennek az oka
Válaszoljatok csak szépen Galbi-nak mert én a főmérnököm nem adom!
Egy kérdés...te Galbi kipróbáltad a motort mielőtt megvetted?
Srácok. A következő a helyzet. Én vettem egy álliólag 1995ös cbr-t ami 137 lóerős a tuningok miatt. ezt nem tudom, mert papírja nincsen, tehát abban gondolkozok-tam, hogy másik alváz ami forgalmis és oké. nem ez a gond. Én nem ismerem a cbr-t és tudni kell hogy előtte egy xjr 400-saon utána pedig egy aprilia rs 125-ön ültem. Értehtő ezek után, hogy mikor hazahoztam(tegnap) és felengettem a kuplungot gáz nélkül már beszartam:).. pokoli ereje van az biztos, de nem ez az ami aggaszt. Olcsón vettem, és gyanús hogy hogy az olcsó húsnak nagyon híg a leve. Először is a fékerőt nagyon kicsinek érzem az rs után ami még mindíg egy dolog. De a futómű az életveszélyes. Ha lepillantok az idomnál az első fékpofákat mozogni látom először is. Ami olyan mintha nyolcas lenne a féktárcséban(jobb oldali elsősorban. A másik ami a legjobban aggaszt, hogy mikor elveszem a gázt és lehetőségem van hallani a motor többi hangját akkor kattágást érzek az első villában vagy kerékben nem tudom. Ennek a katogásnak a sürűsége a sebbesség függvénye és úgy érzem a hátső részből is jön. Motorikusan úgy érzem gondja nincs. Nagyon kis szelephangot hallok de semmi kül és pöccre indul. Legelsősörban az lenne a kérdésem, hogy vajon mi lehet ez, és ismertek e olyan igazán korrekt szervízest, aki x pénzézért korrektül átnézné a gépet és megmondaná hogy mennyiért lehetne ez helyrepofozni frankón úgy, hogy közben nem baszarint át. A másik , hogy vajon mi lehet ez, és egyetértünk e abban, hogy ez így életveszélyes. A harmadik kérdésem az az, hogy megolható e hogy a hátső kerekem helyére gy szélesebb papucs kerüljön. Előre köszönöm válaszaitokat. Szép napot és gumi fákat:)
Mondd el mid van (vagy mutimeg), aztán kérdezz bátran. Aztán, hogy válaszolunk-e rá értelmesen, az a pillanatnyi elmezavarunktól függ. Meg hogy a macska épp itt sertepertél, vagy cincoghatunk bátran...
sziasztok lányook fiuk! Új vagyok a fórumon révén hogy most vettem egy cbr-t. Így főleg udvariasságból, de megkérdezném, hogy kezdhetnék e egy kérdéssel?
Elvagyok mint a nagyi lekvárja,edzés hetek óta szünetel (jobb váll kifingott).
A motoromat okosítottam,kapott egy lézerblokkolót, egy új plexit,meg új pacskereket.
ma voltunk haverral tesztvezetni yamaháéknál,kiprobáltam az MT-01 gőzhengert,vibrál a 1600ccm V2,de brutál nyomatékból, a pincéból húz
A héten voltam Tarjánban is, Csalogány utcában Heilmann úrnál,alkatrészért.
Amúgy mi van veled mesca? Vasárnap jöttünk haza M1-en...szépen elgördültünk az Oroszlány tábla mellett...gondolhatod, h ki jutott eszembe!
Merre motorozol, ha motorozol?
Tarján-Ringgel vigyázz, mert sok a felhordás rajta és egy jobbos pedig mintha direkt fel lenne szórva salakkal...
De ez nem mehet így tovább!
Akkor SM-SM CBR Klub túra időpontnak jó a július 11 SZOMBAT?
Először
Másodszor
Harmadszor.....
Nah gyors megírok egy cikket...aztán nyergelj s fordulj lesz Végre, végre...motorozás!
Ti mit csináltok, ha épp nem nagymamákat rontotok meg?
FG te kihasználtad volna a lehetőséget?
14 év?
Bár ha hozza a barátnőjét már 28
Ezt el kell meséljem :)
Hétvégén gyereknapra voltunk hivatalosak, felkértek bennünket hogy motoroztassuk meg őket..
Odaértünk először félénkek voltak, páran mertek csak felülni :)
Utána már le sem akartak szállni :))
De a legjobb:
Jön egy csaje :) domborít ezerrel, pucsít a hátsóülésen :)
már majdnem véget ért a kör, megkérdezte nem maradok-e ott estére..
Én meg naívan megkérdeztem: Lesz itt valami este?
hááát peeeersze disco :)) meg hát ő is ott lesz...
Nah bazze akkor esett le.. incselkedik velem..
Finoman megmondtam neki hogy nem maradok :))
kb 14 éves volt :))
Majd egy 5 év múlva
Köv utas egy mama aki a kaját osztotta :)) 60 év körüli :))
Még soha nem ült motoron.. :))
Rajtam nem múlott :))
Kaptunk is ingyen kaját :))
te meg azért
Válaszoljatok csak szépen Galbi-nak mert én a főmérnököm nem adom!
Egy kérdés...te Galbi kipróbáltad a motort mielőtt megvetted?
A motoromat okosítottam,kapott egy lézerblokkolót, egy új plexit,meg új pacskereket.
ma voltunk haverral tesztvezetni yamaháéknál,kiprobáltam az MT-01 gőzhengert,vibrál a 1600ccm V2,de brutál nyomatékból, a pincéból húz
A héten voltam Tarjánban is, Csalogány utcában Heilmann úrnál,alkatrészért.
Merre motorozol, ha motorozol?
Tarján-Ringgel vigyázz, mert sok a felhordás rajta és egy jobbos pedig mintha direkt fel lenne szórva salakkal...