Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cat! Most nem rólad van szó ! Of course Sandra
De engem azért szerecc egy picit...I hope so
Otokkal nincs gond legalábbis Porsche, Benz, ezek jó autók... Rendörökkel sosem volt gondom bár az Amerikai pasport-ot most sehol sem kedvelik Thanks to Mr.Bush Ahol pedig én száguldozom ott rendőr nincs . Amit még nem szeretek náluk az a középkorúak "szögletesessége" a gondolkozásuk... az erdő szélét is kockára nyirják ez idegesitő...
Te Alex...lökött vagy - ennyi oder besser gesagt: das war's
A kocsikról érdekesen nem ejtesz szót ?
Na és mi még ami xar és kegyetlen a Germania Eintrachtban?
-Hát a zsernyákok...
Te RR! Én ha dolgozom minden héten megfordulok, Németországban. Néhány észrevétel, Nők nagyon gagyik, food worst ever, időjárás undoritó, tájak szépek.
- Igen az elmult 20 évben fejlődtek... ezt a bevándorloknak köszönhetik..
Te Alex, mikor jártál utóljára Dojcslándban? Már a Matthäus meg a Völler is levágatta a haját....
Amúgy meg jön velem a saját germán harcosom...majd ő megvédelmez
akko dászvidánye Vigyázz magadra a sok melirozott, focista frizurás, magasszárú pumás, günter kan között
És hol marad a dászvidánnye?
Gábor...azért ne sírj miattam...
nyalókát?
szpásszíbá RRkot
A vojázs?
Az kérlek alássan a Gestüttgartenbe lesz, ahol valami Porschékat meg a Mergákat dobnak össze..vagyis Stuttgartba, majd hétfőn tovább folytatódik a fellépéssorozat Heidelbergben és Frankfurtban ( ezalatt két tartományi miniszter-Baden-Württemberg és Hessen- is megtiszteli a táncunkat jelenlétével- szóval mit kérjek szerintetek egy cabrio AMG-t vagy egy Porsche Carrerat? - ha már szülinapom van
És hová lesz a dzsörni?
Heute Abend um 22 Uhr.
mikor indulsz?
Nekem is van, használható, csak nem mindegy, mivel vágod meg, mert a legtöbb lejátszó meghülyül tőle, a hang-kép szétcsúszik szinkronból, néha meg a kép belassul, majd begyorsul.
Nézz be az Onboard topikba, ott írtam róla hosszabban is.
Jó reggelt drágáim! Jó xar időnk van ma...
És sajnos ma érzékeny búcsút is kell vennem tőletek..
Használt már valaki itt flycam 2-őt?
kéne egy vidit csinálni :))
Pénz és idő nem számít, belépési engedélyt meg legszívesebben nem is kérnénk. Írni nem tudunk, feltét meg a főzeléken van. Időtálló meg úgy lesz valami ha rendeltetésszerűen használják! De nem ugatok bele, úgy látom jó kezekben vannak a csodák.
Nagyon sokba kerül egy körút arra felé, és nem is mindenkit engednek a csodák közelébe , valamint rengeteg előírásnak és feltételnek kell megfelelni .
Másképp hogyan maradna időtálló .
Hisszük ha látjuk! Vagyis fogjuk....
Majdnem olyan nagyok is , de hogy nagyobb áhítattal borul eléjük az ember, az biztos .
Igen. Hát nem is tudtad...pedig ez alapműveltség
A világ 7+1 csodája...- rögtön ott vannak a Gízai piramisok után
köszönöm
mende-mondák?
talán könyv is íródott már róluk?
egész estés előadás az érintettek szereplésével?