Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázni kell vele , mert jobban fogyasztja őket, mint a motor a gummát!
mi lett a régivel?
Sziasztok!

Nekem egy ilyen kell a versenyhez... Meg ujabb jelentkező esernyőtartónak ;)
charlie! ...neked megjöttek az Angyalaid! Egy pöttyet irigyelek is,meg a bördíszműves pénztárcaárust is! Tuti fizetett a csajoknak jutalékot!
Figyelmeztetés mindenkinek !

Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet , érdemes minden ismerősötökkel megosztani.
E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem , míg vásároltam a Praktikerben.
Egyszerűen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult.
Ne legyél naív , nehogy azt gondold , hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg , bármikor bárhol veled is megtörténhet.
A következő történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba , két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek , odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédőt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
Egyszerűen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással , borravalót akartam adni , mire ők nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el őket a
Metróba. Természetesen bele egyeztem. Erre ők gyorsan beültek a hátsó ülésre.
Ahogy elindultunk , vadul egymásnak estek , csókolóztak , ölelték , fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik előre mászott az első ülésre és orálisan kezdett foglalkozni velem ,
amig a másik ellopta a pénztárcámat.

Így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban másodikán , negyedikén , kilencedikén , kétszer tizenkettedikén , majd tizennegyedikén és valószínűleg el fogják lopni ezen a hétvégén is , miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát!
Jah ha netán vkinek kell 4 gyári sárga indexbúra rr-re vagy f-re az szóljon...eladóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Szia.
Nekem van Gas-os..ott szerintem lehet még kapni.
Reméljük nem esik....
Szuper! 5től kint leszek!
köszi, meg is tettem....
Ha jól emléxem, akkor az oldal motorja 60 után tesz várólistára. Szóval iratkozz fel mielőbb!
Badzoli, te otthon vagy a MERSZ témában. Mennyi a maximális létszám a holnap esti motorozásra?
Eddig 54-en vannak ha jól emléxem.....
Végre hétvége :)
köszi
Május 15-én pénteken este ismét 2 órás nos-stop pályamotorozás az Aprilia iskola keretében, 18.00 – 20.00 óráig. A két óra időtartam: 12.000,- Ft. JÓ IDŐ LESZ! http://www.koponyeg.hu/
Aki szeretne nyugodt körülmények között, akár kezdőként csatlakozva motorozni, gyakorolni, nem pályarekordot dönteni, csak egyszerűen jól érezni magát, annak itt a helye (licenc nem feltétel). A korlátozott férőhely miatt érdemes jelentkezni, mert nem cél a pálya maximális létszámra való feltöltése. Jelentkezés az Aprilia iskola 06-20-52-52-837 telefonszámán.
GAS-ban talán Repsol-Hondásat.
Sziaztok hondás övtáskát keresek nem tudjátok hol találok?
Nem vitatom a munkásságukat, Nena csak akkor amikor nem Németül énekelt... Rammstein számomra szubkultura.

Az ErsteAllgemeineVerundsicherung szintén a fentebb emlitett kategória számomra. Perzse ez csak az én véleményemet tükrözi.
Pedig Falco azért igen ütős dolgokat komponált össze. Igaz osztrák, de a hurkazabálók nyelvén beszél.
Azért a Rammstein ott van a szeren. Meg Nena, hogy a régebbi időket is idézzük... Vagy az ErsteAllgemeineVerundsicherung nevű együttes, bár asszem ők Falco-hoz hasonlóan osztrákok, nem németek.
Szomszédom kérdezte "mit csináljak az anyossal ha nem indul első rugásra" huzd rá a szivatót......
Valamit kifelejtettem NE ÉNÉKELJENEK.....
Unalmas lenne ha mindent egyformán látnánk, és vélekednénk...
"Nők nagyon gagyik"

Ezt a véleményed nem osztom. Persze nem a Brünnhillda típusra gondolok, de azért a német nők között igenis sok a kifejezetten szép (jó alak, szép arc). A csúnya nők nem országfüggők.
Gondoltam, de azért jólesett kicsikarni egy kis imádatot