Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kormánycsapágy az 10-13 ezer körül mozog mindenhol,(biker -world vagy nagyvas webáruház)akkor viszont nem értem a másik részét,csak akkor hallani ha a váltókarra erőt fejtel ki!nem a konzolon van valami kikopva?ha pedig a fékezés pillanatába érzed akkor lehet hogy a hátsó féknyereg úszóágy van kikopva.hogyha pulzál a pedálod ,akkor pedig a féktárcsa van elvetemedve.
Sziasztok!

Alex bácsi szokott még errefelé fórumozni?
PowerZ...Megyünk ha jó idő lesz....voltunk 2 éve is és akkor is jó volt. Mondjuk a pályán vigyázni kell mert ilyenkor boldog-boldogtalan felmegy.
nem is hang igazán, hanem mikor ráteszem a lábam a sebességváltóra akkor érzem hogy kattog! A kormánycsapágy az milyen drága móka?
Haliho!

Új vagyok itt,van egy 929-em. Érdeklődnék hogy megy valaki szombaton a hringre? A rendőrségnek lesz balesetmegelőző napja,ingyen pályahasználattal. Esetleg volt már valaki ilyenen?
én is a kormánycsapágyra gyanakodnék elsőként!viszont azt tényleg nem éreznéd a lábaddal!amúgy az összes sebességfokozatnál jelentkezik?mármint a hang.
Elsőként nézess kormánycsapágyat, meg láncfeszességet! A leírásd alapján nekem ez ugrik be.
Srácok had kérdezzek egy dolgot! Nemtudom emlékeztek e de pár nappal ezelőtt tettem ugyanezt, bár valószínűleg nem:P.. a lényeg, lecsekkoltam és nem a futómű kattog, hanem mintha a váló csinálná azt is akkor mikor a motor nyomatékát elveszem, magyarán nem húzom a gázt. amit nem tudok hogy mitől( a lábammal érzem). De a kérdésem igazuából a következőre irányul.: Levettem az első sárvédőt hogy lássam az első kerék viselkedését, és mikor fékezek egy erősebbet, először az első kerék mintha picit értelemszerűen de megmozdul a motor felé és utána a teszkóp süllyed! ennek stabilan egy helyben kéne állnia utánmozgás nélkül jól tudom, vagy ez a kb centis mozgása a keréknek(hogy mintha bicsaklana, de picit) normális?. Ennyi nem gáz?. az a kérdésem, hogy nagyobbat lassítva ez nem törhte vissza vagy hasonlók? Bocsánat ha hülyeség alapvetően a kérdésem, de jó lenne ha segítenétek! Köszönöm
Amúgy is, neked nehéz a pasicsere, ilyen cm3 árak mellett meg kell ám gondolni az átiratást!
Azért az nem pár centi..... hanem bőségesen megfelelő centiméterben mérve! Hja, bocs, hogy nem pont ugyanarról a távolságról beszélünk....
Na ne barkóbázz MSN-en, mert messze a megoldás :D
RR és Olasz meló pár centin belül..
Mutassak egy helyet, ahol egy Ducati és egy RR boldog barátságban megfér egymás mellett és mindkettőt úgyan úgy istenítik?
Pöttyet nem pályázunk sokan rájuk? És csak ketten vannak! Azééééé írtam dudákat, az a balcsi mellett a kiskocsmákban nagy számban fellelhető a nyár folyamán, és ki se nyírjuk egymást értük, van belőlük bőséggel.
Nem, csodáktól csodákig
Sziasztok CBR-es társaim.3csavaros dobot keresek 900RR-emre,valami szép hibátlant.Ha valaki tud valamit légyszi irjatok már:kösssszzzzzziiii::::
Uhh, lesznek kanyarok is? Azt hittem dudáktól dudákig megy a móka...
Trailer jól jön,a hullaszállítást megoldja állambácsi hivatalból,óvadékra pénz,felesleges,úgyis a helyszínen lelőnek minket

Kanyargós útra megoldás a navigáció,ott is egyenesen akar vinni ahol kanyar van,ha meg elszúrtad, akkor útvonaltervezés újból

A Balatonból ki vagyok tiltva,cápaveszélyt fújnak ha háton úszok,ha gyors akkor meg ingyen fenékkotrást nem végzek,csak ha fizetnek érte
Szervezzek trailert és hullaszállítót? Jah meg hozok pénzt is óvadéknak...
Amúgy ne kanyarogjon nagyon az az út, mert engem csak összezavar
Határozottan tetszik a program...
Okay, de ki hozza haza a motorokat,ha az éjszakát a fogdán töltjük.
Of course Gabikám, gondolom itt a "ház" egyéb szolgáltatásait is igénybe lehet venni Ahogy elnézegettem elég csont-kollekciók ezek a csajok akik a weblapon vannak ...
gyülekező nálam
úticél a különböző ringek meglátogatása,úgymint Csopak-,Tarján-,és társaik
pihenők csakis csapos csajoknál(azé ez alliteráció a javából...)
nap végén lerészegedés,meztelen fürdés a balcsiban,közbotrányokozás a parton...
Alex barátommal felvállaljuk ezt a felelősségteljes döntést
mi mégiscsak profik vagyunk...

ugye Alex?
LEGNAGYOBB örömödre,mi?
http://www.lamour-bar.hu/

Innen kell választani :)) ránézésre nem 14 évesek..