A kormánycsapágy az 10-13 ezer körül mozog mindenhol,(biker -world vagy nagyvas webáruház)akkor viszont nem értem a másik részét,csak akkor hallani ha a váltókarra erőt fejtel ki!nem a konzolon van valami kikopva?ha pedig a fékezés pillanatába érzed akkor lehet hogy a hátsó féknyereg úszóágy van kikopva.hogyha pulzál a pedálod ,akkor pedig a féktárcsa van elvetemedve.
Új vagyok itt,van egy 929-em. Érdeklődnék hogy megy valaki szombaton a hringre? A rendőrségnek lesz balesetmegelőző napja,ingyen pályahasználattal. Esetleg volt már valaki ilyenen?
én is a kormánycsapágyra gyanakodnék elsőként!viszont azt tényleg nem éreznéd a lábaddal!amúgy az összes sebességfokozatnál jelentkezik?mármint a hang.
Srácok had kérdezzek egy dolgot! Nemtudom emlékeztek e de pár nappal ezelőtt tettem ugyanezt, bár valószínűleg nem:P.. a lényeg, lecsekkoltam és nem a futómű kattog, hanem mintha a váló csinálná azt is akkor mikor a motor nyomatékát elveszem, magyarán nem húzom a gázt. amit nem tudok hogy mitől( a lábammal érzem). De a kérdésem igazuából a következőre irányul.: Levettem az első sárvédőt hogy lássam az első kerék viselkedését, és mikor fékezek egy erősebbet, először az első kerék mintha picit értelemszerűen de megmozdul a motor felé és utána a teszkóp süllyed! ennek stabilan egy helyben kéne állnia utánmozgás nélkül jól tudom, vagy ez a kb centis mozgása a keréknek(hogy mintha bicsaklana, de picit) normális?. Ennyi nem gáz?. az a kérdésem, hogy nagyobbat lassítva ez nem törhte vissza vagy hasonlók? Bocsánat ha hülyeség alapvetően a kérdésem, de jó lenne ha segítenétek! Köszönöm
Pöttyet nem pályázunk sokan rájuk? És csak ketten vannak! Azééééé írtam dudákat, az a balcsi mellett a kiskocsmákban nagy számban fellelhető a nyár folyamán, és ki se nyírjuk egymást értük, van belőlük bőséggel.
Of course Gabikám, gondolom itt a "ház" egyéb szolgáltatásait is igénybe lehet venni Ahogy elnézegettem elég csont-kollekciók ezek a csajok akik a weblapon vannak ...
gyülekező nálam
úticél a különböző ringek meglátogatása,úgymint Csopak-,Tarján-,és társaik
pihenők csakis csapos csajoknál(azé ez alliteráció a javából...)
nap végén lerészegedés,meztelen fürdés a balcsiban,közbotrányokozás a parton...
Alex bácsi szokott még errefelé fórumozni?
Új vagyok itt,van egy 929-em. Érdeklődnék hogy megy valaki szombaton a hringre? A rendőrségnek lesz balesetmegelőző napja,ingyen pályahasználattal. Esetleg volt már valaki ilyenen?
RR és Olasz meló pár centin belül..
Kanyargós útra megoldás a navigáció,ott is egyenesen akar vinni ahol kanyar van,ha meg elszúrtad, akkor útvonaltervezés újból
A Balatonból ki vagyok tiltva,cápaveszélyt fújnak ha háton úszok,ha gyors akkor meg ingyen fenékkotrást nem végzek,csak ha fizetnek érte
Amúgy ne kanyarogjon nagyon az az út, mert engem csak összezavar
úticél a különböző ringek meglátogatása,úgymint Csopak-,Tarján-,és társaik
pihenők csakis csapos csajoknál(azé ez alliteráció a javából...)
nap végén lerészegedés,meztelen fürdés a balcsiban,közbotrányokozás a parton...
mi mégiscsak profik vagyunk...
ugye Alex?
Innen kell választani :)) ránézésre nem 14 évesek..