Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam már, ne aggódj.. Lökött...- azt elfelejtetted odaírni, h egy láncfűrésszel
Te Alexnek úgy bejött ez a kis színes bőrű csaj, h el van tűnve, mint az aranyóra
a pirosszkák uccsó hsz-a?
hétfőn lesz
Hehe...te Scherzkeks...
Motorozzatok majd sokat MÁJUS 21-én! És gondoljatok rám...én aznap egész nap "dolgozok" meg fellépek - és nap végére ilyen leszek
Amúgy minden oké? Nincs megint vmi Kawa, amit felmatricázhantál CBR-nek? - bár az a szín
elmenjek,hogy elmenjél? hogy holnap "nyugodtan tudjál elmenni...
Igen..most jól elmegyek előadást tartani kicsi és rossz gyerekeknek
akkor mielőtt holnap elmész,ma még elmész?
Ne csinálj úgy, mintha nem tudtad volna Már egy hónapja azon sírok, h nem leszek itthon a "valahányadik" szülinapomon
Amúgy május 25-én jövök.
holnap elmész?
és mikor jössz vissza?
Whazzzzz up?
Tudtam, h az angol egy igen eccerű nyelv
say it in English please
Helló Fülöp Gábor! Was ist denn los?
Teljes rádiócsend meg miegymás...már csak 1 napot vagyok itthon, szóval fellélegezhettek
szasz zoltán

elárulod mikor és mennyiért vannak a MERSZ pályaestek?
Ezért nem lettem se motorszerelő, se nőgyógyász és italt is csak magamnak mérek.
egy bölcs mondás tőlem:

"Az ember mindig megutálja amivel dolgozik,ezért sem kocsmáros,sem nőgyógyász nem lennék..."
Köszönöm szépen az infót.
Hy!
tutilampa@gmail.com ide írjál elég nagy a választék,én fehér indexbúrákat vettem nála!
Ez az, ez az óvjatok csak engem
Majd augusztusban ott leszek Kunmadáron.. remélem, h nem 17 és 24 közé esik! Nah mindjárt utánajárok..
A nőgyógyász jobban tetszett, ott nem kell szoknyát hordani.
Isten óvja a Királynőt!
Meg atomfizikus, vagy miniszterelnök. De szép világ is lenne ám!
Szia Szandra! Volt olyan is, főleg tegnap! ....megmostam és ő meg meghálálta egy kis helyi motorvulással.
Őszintén megmondom Téged lestünk a cimbimmel jobban , de Májkit sem láttuk.
Akár nőgyógyász is lehetnél ezzel a felfogással..
Helló György! Végre benéztél...bár ugye aki állandóan keni-vágja a gépsárkányt...
Májkit nem találtátok Kunmadáron a kocsinál?