Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nem tud valaki eladó F3-as CBR villákat? Köszi előre is
nincs tolongás
FG sok mindenre esélyes... Tegnap pl. erősen esélyes lehetett egy alkoholmérgezésre

Nah akkor SM-SM CBR Klub túra július 11-én (résztvevők):
-Mescalero
-RR Cat
Anett én rád szavaztam
Hello tudja valaki Anett vagy Krszti nick nevét?vagy e rendes nevét?http://apps.haon.hu/szavazas/T...
Idáig csak mi tervezgetünk/beszélgetünk róla,nekem még lehet hogy jön a haverom és a barátnője,meg esetleg a feleségem,de erre annyi az esély, mint az hogy egymás után 2x belém kössön a villám.
FG szerintem még erősen esélyes a túrára.
Én nem bírnám az egész Balcsi kerülést...akkor max. benzinmacskának megyek
Reggel 6? Még a nevemet sem tudom kimondani olyankor! Nyolcnál előbb semmiképp
Egyáltalán többiek jönnének vagy csak ketten megyünk?
na már megint billenytyümellécsapkodókirályvagyok
Oké,onnan is indulatunk
Én lassan elkezdem az útvonaltervezővel nézegetni a hogy mennyi az annyi.
Egynapos túrán gondolkozom,legkésőbb este 21:00 órai hazaérkezéssel,és legkorábban reggel 6:00-ás starttal.A másik kérdés hogy full balaton kerülés, vagy csak fél balatonkerülés legyen.
Északi oldalon lefelé,és esetleg Tihanyból komppal át,és úgy tovább visszafelé
Okézsoké.. Legyen az egyik találkahely itt nálam Zsámbékon Aztán, ha és amennyiben sikeres a július 7-i felvételim, azt is megünnepelhetjük vagy elsirathatjuk - akár FG szüzességét
Ki honnan jönne? és milyen uticél lenne a Balcsin?
NA és ki jönne egyáltalán?
Én nem is olyan rég feldobtam a dolgot, hogy el kell kezdeni szervezni a gyülekezőhelyeket ,és az útvonalat,de idáig semmi.
Száz szónak is egy vége,én júli 11-én, ha jó idő lesz mindenképp gurolok a balaton irányába.
aztán Visegrádom bele botlottam két unatkozó rendörbe.... de jött két Brasil valami szakadt Fordal... az jobban érdekelte Öket
Láttam hogy be gyujtottad a rakétát... aztán eltüntél a képből...
lestem is hogy mi ez a komótos tempó mert arra számítottam hogy majd lefelé küldjük neki.
Mondjuk most is fáj....
Arra küllöztem 60 km/h-val és ettem 3-4- palacsintát A lában kurvára fájt de olyan régen ültem motoron .. már hiányzott.
De igen,
Alex, nem voltál ma véletlenül Dobogókőnél?
Most is itt van in the next door... ahogy mondani szokás..
Alex...csak nem nincs a közelben nagyfenekű négerbaba?
Megnéztem ezt a Constantin filmet...húúúúú kegyetlen...
Menjünk már moziba motorral, ha már a SM-SM túra ennyire nem akar összejönni...kis szájmotorosok
Hello Balint Masta'
Na csak beköszönök itt a hondás bendegúzoknak, Sandrának meg Fülöp Gabinak, meg aztán... jó éjszakát kívánok! Ennyi. :)
sziasztok! Segitségre volna szükségem CBR929-hez keresek első idomot lámpával tartóval km-órával plusz első telót kerékkel fékkel sárvédővel és egy vezető ülést.köszi előre is ( jozef72)
Szoktam látni egy 1000rr repsolos srácot attol függ melyikre gondolsz mert van 2 is
Nagyon kedves vagy, de én az utóbbira szavaznék Egy jó hideg cola...ahh...
Akkor te biztos ismered a Repsolos srácot...(Repsol RR plusz Repsol gúnya).