Esti pályamotorozás a Hungaroringen A HÉTEN KÉT ALKALOMMAL !
Az Aszalós Team közismertebb nevén az Aprilia iskola esti pályamotorozásain lehetőség van részt venni saját motorral is. Az esti motorozások 18.00 – 20.00 óráig tartanak. A két óra időtartam 12.000,- Ft, illetve május 15-én bontott csoport lesz, 3x20 perc, ára: 10.000,- Ft.
Alábbi tervezett időpontokban lehet csatlakozni:
május: 13., 15., 26., 27., 28., 30.
június: 01., 05., 17., 25.
augusztus: 05., 06., 13., 14., 17., 19., 25.
Aki szeretne nyugodt körülmények között, akár kezdőként csatlakozva motorozni, gyakorolni, nem pályarekordot dönteni, csak egyszerűen jól érezni magát, annak itt a helye (licenc nem feltétel). A korlátozott férőhely miatt érdemes jelentkezni, mert nem cél a pálya maximális létszámra való feltöltése.
Jelentkezés az Aprilia iskola 06-20-52-52-837 telefonszámán.
Szia.
Hát igen, történt egy smás....meg a kezem is törött, most pihen a vas.
Láttam tegnap egy rr-en ilyen füstöst és mivel ugyanaz az index gondoltam beszerzek..legalább nem ilyen lefújt lesz mint ami most van.
Remélem mindenkivel minden ok.
Hát jó estét kedves HONDÁSOK
Gábor, Alexnál tuti lesz kamera..szerinted miből finanszírozza az extrás motorjait?
Rám meg azt mondták, h REPI lány.. még jó, h nem repi ajándék..
Az Aszalós Team közismertebb nevén az Aprilia iskola esti pályamotorozásain lehetőség van részt venni saját motorral is. Az esti motorozások 18.00 – 20.00 óráig tartanak. A két óra időtartam 12.000,- Ft, illetve május 15-én bontott csoport lesz, 3x20 perc, ára: 10.000,- Ft.
Alábbi tervezett időpontokban lehet csatlakozni:
május: 13., 15., 26., 27., 28., 30.
június: 01., 05., 17., 25.
augusztus: 05., 06., 13., 14., 17., 19., 25.
Aki szeretne nyugodt körülmények között, akár kezdőként csatlakozva motorozni, gyakorolni, nem pályarekordot dönteni, csak egyszerűen jól érezni magát, annak itt a helye (licenc nem feltétel). A korlátozott férőhely miatt érdemes jelentkezni, mert nem cél a pálya maximális létszámra való feltöltése.
Jelentkezés az Aprilia iskola 06-20-52-52-837 telefonszámán.
Hát igen, történt egy smás....meg a kezem is törött, most pihen a vas.
Láttam tegnap egy rr-en ilyen füstöst és mivel ugyanaz az index gondoltam beszerzek..legalább nem ilyen lefújt lesz mint ami most van.
Remélem mindenkivel minden ok.
A többiek mind motoroznak?
CBR 600-hoz keresek PC25E-s blokkot. Ha valakinek otthon, porosan, magányosan a polcon hever, kérem jelentkezzen.
Előre is köszönöm!
Keresek füst színű indexbúrát. Ha tudtok segíteni merre találok azt megköszönném.
hmmmm-enis megyek megragadom a markolatot es egesz nap kinozni fogom..........(a fűnyírót)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Gábor, Alexnál tuti lesz kamera..szerinted miből finanszírozza az extrás motorjait?
Rám meg azt mondták, h REPI lány.. még jó, h nem repi ajándék..
Lóra :))
Jó hétvégét mindenkinek :))
Most boldog vagy ....