Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a szakmám ha nem tudom megjavítani, legalább tönkreteszem.
Szebúúúsztok! ...cala, Te PC gyilkos!
Én számítógéppről szoktam.... De ezt a kádast kipróbálom egyszer, úgyis szétverek évente két notebook-ot.
Hát persze ...én pl. fürdőkádból netezek
Estét! Sehol senki? Mindenki motorozik?
Esti pályamotorozás a Hungaroringen A HÉTEN KÉT ALKALOMMAL !
Az Aszalós Team közismertebb nevén az Aprilia iskola esti pályamotorozásain lehetőség van részt venni saját motorral is. Az esti motorozások 18.00 – 20.00 óráig tartanak. A két óra időtartam 12.000,- Ft, illetve május 15-én bontott csoport lesz, 3x20 perc, ára: 10.000,- Ft.
Alábbi tervezett időpontokban lehet csatlakozni:
május: 13., 15., 26., 27., 28., 30.
június: 01., 05., 17., 25.
augusztus: 05., 06., 13., 14., 17., 19., 25.
Aki szeretne nyugodt körülmények között, akár kezdőként csatlakozva motorozni, gyakorolni, nem pályarekordot dönteni, csak egyszerűen jól érezni magát, annak itt a helye (licenc nem feltétel). A korlátozott férőhely miatt érdemes jelentkezni, mert nem cél a pálya maximális létszámra való feltöltése.
Jelentkezés az Aprilia iskola 06-20-52-52-837 telefonszámán.
elmentem
meggyüttem
nekem lehet hogy van csörgess meg holnap 06203114528
Szia.
Hát igen, történt egy smás....meg a kezem is törött, most pihen a vas.
Láttam tegnap egy rr-en ilyen füstöst és mivel ugyanaz az index gondoltam beszerzek..legalább nem ilyen lefújt lesz mint ami most van.
Remélem mindenkivel minden ok.
Helló Kese! Rég jártál erre...mi van veled? A füst színű indexbúrák valóban nagyon jól állnak a CBRnek
A többiek mind motoroznak?
Sziasztok!
CBR 600-hoz keresek PC25E-s blokkot. Ha valakinek otthon, porosan, magányosan a polcon hever, kérem jelentkezzen.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Keresek füst színű indexbúrát. Ha tudtok segíteni merre találok azt megköszönném.
Le is reagáltam baby
jou reggelt mindenkinek!
hmmmm-enis megyek megragadom a markolatot es egesz nap kinozni fogom..........(a fűnyírót)
Nagyon ott van a Repsol - ciao ragazzi
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát jó estét kedves HONDÁSOK
Gábor, Alexnál tuti lesz kamera..szerinted miből finanszírozza az extrás motorjait?
Rám meg azt mondták, h REPI lány.. még jó, h nem repi ajándék..
kamera legyen ám nálad
Morning!

Lóra :))
Jó hétvégét mindenkinek :))
jóestét! :D
Hétfőn honey!
BT 002 120/70 33-ból van Bp-n a mai napi kurzuson.

Most boldog vagy ....
BT 002 120/70 33-ból van Bp-n. mai napi árfolyamon..
Ti miért nem alszotok vagy csajoztok ilyenkor? Alex megjött már a csoki csinibaba?
002 van az nem akciós és valamivel drágább mint a 003 ha van ..... mert azt listaáron nyomják de megnézem neked..