Hagyjál, nőből vagyok Nekem már ennyi is elég . Amúgy meg, hajjaj de még milyen piros...egész nap csak nyalogatnám ( hopp egy magas labda- nem kell leütni )...
De ezek most tényleg csak nekem tűntek fel?
Természetesen NEM A Honda tökéleteset alkotott formailag
Viszont az már feltűnt nekem, h a 1098 sok hasonlóságot mutat az én kis ciberémmel..nézzétek csak meg őket jobban...a fejidomot..a lámpák elrendezését..a kis húzott szemeket...a tankok kialakítását...hátul a farokidomot, h az oldalidomok kialakításáról ne is beszéljünk Senki ne akarja nekem beadni, h mindez véletlen és az olaszok műhelye nem CBRes képekkel van kiplakátolva
Jó reggelt kislányok!
Megnéztem Gébriel - jók a srácok!
Mondjuk ez nem is kérdés, többségében Hondával nyomják...és az egyik srácnak uo. Repsol kabátja van mint nekem csak az enyém Cala szerint jobban domborodik
Bt 003, 120/70 ott ahol olcsón lenne csak end of may expected arrival date Egyébként ha akciós akkor 36-ból van Bp-en.
Megnézted a képeket a galériában?
de nem pöttyös...
De ezek most tényleg csak nekem tűntek fel?
Persze, piros...
Viszont az már feltűnt nekem, h a 1098 sok hasonlóságot mutat az én kis ciberémmel..nézzétek csak meg őket jobban...a fejidomot..a lámpák elrendezését..a kis húzott szemeket...a tankok kialakítását...hátul a farokidomot, h az oldalidomok kialakításáról ne is beszéljünk Senki ne akarja nekem beadni, h mindez véletlen és az olaszok műhelye nem CBRes képekkel van kiplakátolva
háu mács du jú bring mí?
És még egy kép a dönölűségről..
őstehetség...
ha az ő kabátját veszed fel,akkor az övé is jobban domborodik,nem?
Kész a műszaki :) teszem is vissza a másik dobot.. :D
Ez a promos vidi szuper lett... olyan Ámerikás :)
tetszik..
Megnéztem Gébriel - jók a srácok!
Mondjuk ez nem is kérdés, többségében Hondával nyomják...és az egyik srácnak uo. Repsol kabátja van mint nekem csak az enyém Cala szerint jobban domborodik