Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a 002?
Gabikám,

Bt 003, 120/70 ott ahol olcsón lenne csak end of may expected arrival date Egyébként ha akciós akkor 36-ból van Bp-en.
so what
féknyom,mikor elhasítok mellettük
mi ez az új divat? Piros pöttyös? Akkor a Horneteseknek mi van a gatyában?
köszönöm szépen a segitséget a festék kódhoz sikerült, lehet menni a hétvégén...
majd legközelebb megállok ott a pálya mellett a lányoknál,oszt akkor lesz piros pötty is rajta
Mondtam, h ne csapd le... Amúgy meg csak a pirospöttyös az igazi
Megnézted a képeket a galériában?
az enyém is piros
de nem pöttyös...
Hagyjál, nőből vagyok Nekem már ennyi is elég . Amúgy meg, hajjaj de még milyen piros...egész nap csak nyalogatnám ( hopp egy magas labda- nem kell leütni )...
De ezek most tényleg csak nekem tűntek fel?
"a 1098 sok hasonlóságot mutat az én kis ciberémmel"

Persze, piros...
Természetesen NEM A Honda tökéleteset alkotott formailag
Viszont az már feltűnt nekem, h a 1098 sok hasonlóságot mutat az én kis ciberémmel..nézzétek csak meg őket jobban...a fejidomot..a lámpák elrendezését..a kis húzott szemeket...a tankok kialakítását...hátul a farokidomot, h az oldalidomok kialakításáról ne is beszéljünk Senki ne akarja nekem beadni, h mindez véletlen és az olaszok műhelye nem CBRes képekkel van kiplakátolva
áj níd ö bridgestone bt-003 120/70 17
háu mács du jú bring mí?
Még kérdésként sem merült fel bennem...
Houston, tell me !
Ugye nem kérdés, hogy melyik motor szebb?
Alex! jelkezz! jelkezz! kapcs. ford.
ők azok a barátnőid,akik szeretik a faszt?
Jah Gábor ezeket a mazsorettes "rossz lányokat" neked fényképeztem a hétvégi motorozásunk alkalmával
És még egy kép a dönölűségről..
ő a Kötél Pisti
őstehetség...
ha az ő kabátját veszed fel,akkor az övé is jobban domborodik,nem?
Morning!

Kész a műszaki :) teszem is vissza a másik dobot.. :D

Ez a promos vidi szuper lett... olyan Ámerikás :)
tetszik..
Jó reggelt kislányok!
Megnéztem Gébriel - jók a srácok!
Mondjuk ez nem is kérdés, többségében Hondával nyomják...és az egyik srácnak uo. Repsol kabátja van mint nekem csak az enyém Cala szerint jobban domborodik
meghallgatnám
Gábor-15646