Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nőnapra jön haza
De rendes vagy, hogy hazajössz a névnapomra!

Jó utat, vigyázz magadra!
Viszlát Gemi! Nagyon vigyázz magadra!
És ne feledd repülőgép még egy sem maradt a levegőben vagy így vagy úgy, de lejött mind a földre
Na de most komolyan: érezd nagyon jól magad. Fényképezz sokat és ha van netkapcsolat jelentkezz be mindenképp!
Jó tavaszváró hetet Kedves CBR tulajok
Március 8-tól újra itt! Első találka időpontját meg találjátok ki :):)
Pusssszzzzzzzz
Hétvégi fogadáson engem is kínálgattak mézes meggyel... , aztán mondták, ha nem szeretem magában akkor igyam baracklével, mert úgy még talán zamatosabb
Én meg a pálesz nem lépünk koalícióra az tuti!
Hát akkor van egy újabb topik, amit nem fogok olvasni...
Jóóóestééétt!
Nem mondod! ...gyümölcsből? Bár a szilvafáim is erre a sorsra szoktak jutni. ...miért nem tud egyből a hordóba potyogni a cefre? A mézes barack is afféle? ..mert akkor ittam!
Ha még ittál finom páleszt.... huhh, brutál. Nem tudom másképp megfogalmazni. Van a női szakasznak is, pl. mézes meggy. Nem olcsó, de üt mindent. Újra feltalálták, hogy pálinkát lehet gyümölcsből is csinálni.
Hát kb 140Km-re pontosabban, de pöpec kis anyag lehet, több féle ízben is van és elég nagyot üt! ...jó pap holtig tanul!
Ja.Brutál volt.hó még a gatyámban is.legjobb rész az volt mikor megkérdezik tolem (vezettem) h a haver akit húzattunk meg lehet még ?mondom biztos....elöbb még juhuuu-zott.aztán szol a mobilom h ti barmok gyertek vissza értem
Bazz, ott főzik mellettetek, azaz köztünk félúton. Valami észvesztően finom pálinka. Zsindelyes
Nem! ...pontosabban, mi is az?
Sok sok Zsindelyes.... Apropó, kóstoltad már amúgy?
Te jó ég, mi lesz ott!
Jaaaajh, még a végén sajnálni foglak benneteket
Ma Esztergomban láttam egy tetőtéri ablakban egy nagyon édes macsekot...de a fényképezőm le volt merülve pedig megmutattam volna nektek. Ha már én nem macskáskodom itt, legalább ő tegye!
Kérjetek már a Sportmotortól macskás smileyt
Majd ideér, közben kedves Sportmotoros admin barátaink nyitottak nekünk egy k*rva jó helyet: Büfé, kocsma...
Néha írjál azééééé... elsorvadnak a CBR-es palik.
Cica meglép és sehol senki? Milyen club ez?
azé ez nem kevés
azé néha ugye...
Helló KLUB! Már megint drogosnak a heroin effektus van?
Tanulok, szakdogát írok, felvételire meg nyelvvizsgára készülök, táncolok és tanítok...és imádkozom...a JÓ időért Nah szóval ezért vagyok elvesződve..
Ha már mindenki felcsapott időjárásjelentőnek, csatlakoznék: Mexikóvárosban derült ég, napsütés, kb. 28 fok. Kevés motorost látni, de érthető is, itt most tél van.
unja a topikot,biztos...