Viszlát Gemi! Nagyon vigyázz magadra!
És ne feledd repülőgép még egy sem maradt a levegőben vagy így vagy úgy, de lejött mind a földre
Na de most komolyan: érezd nagyon jól magad. Fényképezz sokat és ha van netkapcsolat jelentkezz be mindenképp!
Hétvégi fogadáson engem is kínálgattak mézes meggyel... , aztán mondták, ha nem szeretem magában akkor igyam baracklével, mert úgy még talán zamatosabb
Én meg a pálesz nem lépünk koalícióra az tuti!
Nem mondod! ...gyümölcsből? Bár a szilvafáim is erre a sorsra szoktak jutni. ...miért nem tud egyből a hordóba potyogni a cefre? A mézes barack is afféle? ..mert akkor ittam!
Ha még ittál finom páleszt.... huhh, brutál. Nem tudom másképp megfogalmazni. Van a női szakasznak is, pl. mézes meggy. Nem olcsó, de üt mindent. Újra feltalálták, hogy pálinkát lehet gyümölcsből is csinálni.
Ja.Brutál volt.hó még a gatyámban is.legjobb rész az volt mikor megkérdezik tolem (vezettem) h a haver akit húzattunk meg lehet még ?mondom biztos....elöbb még juhuuu-zott.aztán szol a mobilom h ti barmok gyertek vissza értem
Jaaaajh, még a végén sajnálni foglak benneteket
Ma Esztergomban láttam egy tetőtéri ablakban egy nagyon édes macsekot...de a fényképezőm le volt merülve pedig megmutattam volna nektek. Ha már én nem macskáskodom itt, legalább ő tegye!
Kérjetek már a Sportmotortól macskás smileyt
Helló KLUB! Már megint drogosnak a heroin effektus van?
Tanulok, szakdogát írok, felvételire meg nyelvvizsgára készülök, táncolok és tanítok...és imádkozom...a JÓ időért Nah szóval ezért vagyok elvesződve..
Ha már mindenki felcsapott időjárásjelentőnek, csatlakoznék: Mexikóvárosban derült ég, napsütés, kb. 28 fok. Kevés motorost látni, de érthető is, itt most tél van.
Jó utat, vigyázz magadra!
És ne feledd repülőgép még egy sem maradt a levegőben vagy így vagy úgy, de lejött mind a földre
Na de most komolyan: érezd nagyon jól magad. Fényképezz sokat és ha van netkapcsolat jelentkezz be mindenképp!
Március 8-tól újra itt! Első találka időpontját meg találjátok ki :):)
Pusssszzzzzzzz
Én meg a pálesz nem lépünk koalícióra az tuti!
Ma Esztergomban láttam egy tetőtéri ablakban egy nagyon édes macsekot...de a fényképezőm le volt merülve pedig megmutattam volna nektek. Ha már én nem macskáskodom itt, legalább ő tegye!
Kérjetek már a Sportmotortól macskás smileyt
azé néha ugye...
Tanulok, szakdogát írok, felvételire meg nyelvvizsgára készülök, táncolok és tanítok...és imádkozom...a JÓ időért Nah szóval ezért vagyok elvesződve..