Sziasztok! Azt hiszem tavaly májusban beköszöntem, mikor RR tulaj lettem, de azóta eléggé húzós volt az életem, és így ki is maradtam a klub életéből.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire "él" ez a klub?Vannak talik, meg klubnapok meg ilyenek, vagy csak itt a fórumon "dumáltok" egymással.
Remélem most már fogom tudni követni a fejleményeket.
Mielőbbi tavaszt kívánok nekünk! :)
Szar hely , tavaly itt voltam 1 hétig, csak a pálya mellett laktunk fent Grindelwald-ban.
A wengeni weltcup lesiklópályát ne hagyd ki (Wengenből meg a nagy kabinossal fel a csúcshoz), meg ha van időd, mindenképp menj fel a Jugfraujoch-ra.
Én imádtam a vonatozást a hegyre, Interlaken-ből ez még kb plusz 1 óra vonaton.
Jó reggelt drágáim!
Van egy olyan érzésem, h március elején még messze nem fogunk mocizni... Nem úgy, mint múlt évben...
Stuttgartban azt mondták évek óta nem volt ekkora hó--pedig alig esett náluk 10 centi..-erre hazajövök és itt meg leáll a forgalom, hóátfúvások miatt alig járható a százas...hát mi van itt? Lassan fel kell szerelnem az RR-t tundrajáró talpakkal..
Igen,Papa, mindig mindent megmond.Csak akkor ne sírjon hogy már 9e plusszot fizet havonta a törlesztőjére.
Meghogy a nemzeti fizetőeszközre sem kell az államnak aranyfedezettel rendelkeznie.
Az az érdekes, hogy aki teheti megint aranyba fekteti a vagyonát,vajon miért,ki érti ezt?(Én igen)
Nézd meg az arany piaci árát,ott a válasz,mindig is volt, van,és lesz értéke az aranynak,ellenben a papírra nyomtatott számokkal (pénz)
Szárnyal a HUF a béka segge alá, kamikaze módon.
308,80 HUF 1 euró. Ha így megy tovább oda jutunk mint az Írek.
Gyúrcsi bácsi bejelentheti az állami csődöt
Ha netán jutnál valamire lécci szolj nekem is mert nekem is Termignoni van a gépen ,de papírom hozzá az nincs.Ha esetleg megtudok valamit akkor szolok enis !
De azért érdemes benézni kicsit sűrűbben. Meg a 600RR topikba is!