Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs itt semmi.... Csak mi!

De azért érdemes benézni kicsit sűrűbben. Meg a 600RR topikba is!
Zsani! Odabaxós lett a motorod!
Nagy gratula hozzá
Sziasztok! Azt hiszem tavaly májusban beköszöntem, mikor RR tulaj lettem, de azóta eléggé húzós volt az életem, és így ki is maradtam a klub életéből.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire "él" ez a klub?Vannak talik, meg klubnapok meg ilyenek, vagy csak itt a fórumon "dumáltok" egymással.

Remélem most már fogom tudni követni a fejleményeket.
Mielőbbi tavaszt kívánok nekünk! :)
Szar hely , tavaly itt voltam 1 hétig, csak a pálya mellett laktunk fent Grindelwald-ban.
A wengeni weltcup lesiklópályát ne hagyd ki (Wengenből meg a nagy kabinossal fel a csúcshoz), meg ha van időd, mindenképp menj fel a Jugfraujoch-ra.
Én imádtam a vonatozást a hegyre, Interlaken-ből ez még kb plusz 1 óra vonaton.
Mostan készülök lécet csatolni ...[O35 Itt csövezek..

Interlaken CH ....
tedd csak el az RR-t,nehogy már szánkóvá minősíttesd!
Jó reggelt drágáim!
Van egy olyan érzésem, h március elején még messze nem fogunk mocizni... Nem úgy, mint múlt évben...
Stuttgartban azt mondták évek óta nem volt ekkora hó--pedig alig esett náluk 10 centi..-erre hazajövök és itt meg leáll a forgalom, hóátfúvások miatt alig járható a százas...hát mi van itt? Lassan fel kell szerelnem az RR-t tundrajáró talpakkal..
Szebúsztok!
Le esett egy kis hó és mindenki eltűnik? ...ja tudom, nem voltunk rá felkészülve!
Holnap meg kell mutatni a ma készült hóembereket!
nem birom a horrort meg a vér látványát.
Egyszer jól megkéne már vágnom azt a kampós kis orrát!
Ki,Én?
Nem vagyok diktátor ,arra ott van Anya
Te lusta vagy mindig ha az edzésen kivűl kell valamit csinálni itthon! De engem tudsz csesztetni,hogy menjek mi? Amúgy kocsival megyek.
A kibaszott magas tesztoszteron szintem,meg más is.
Már beraktam kocsit a garázsba,gyalogolni meg lusta vagyok most
Nyugodj meg neked most nyugalomra van szükséged. Így is nyomja már valami az agyadat! Lassan megyek a garázsba gyere inkább ki mert marha nagy a kupi.
Már túl vagyok rajta,pár hete folyamatosan nézem.
Igen,Papa, mindig mindent megmond.Csak akkor ne sírjon hogy már 9e plusszot fizet havonta a törlesztőjére.
Meghogy a nemzeti fizetőeszközre sem kell az államnak aranyfedezettel rendelkeznie.

Az az érdekes, hogy aki teheti megint aranyba fekteti a vagyonát,vajon miért,ki érti ezt?(Én igen)
Nézd meg az arany piaci árát,ott a válasz,mindig is volt, van,és lesz értéke az aranynak,ellenben a papírra nyomtatott számokkal (pénz)
www.r17.hu
Bonyek itt nézelődj gumi ügyben.Most találtam.Akciózgatnak.Főleg párban.
Ne izgúlj Mesci!Papa megmondta semmi ok az aggodalomra!
Szárnyal a HUF a béka segge alá, kamikaze módon.
308,80 HUF 1 euró. Ha így megy tovább oda jutunk mint az Írek.
Gyúrcsi bácsi bejelentheti az állami csődöt
Már mint szőrös "betétet", vagy kesztyűt?
Egyenlőre semmi .De majd szólok ha van valami.
Ha netán jutnál valamire lécci szolj nekem is mert nekem is Termignoni van a gépen ,de papírom hozzá az nincs.Ha esetleg megtudok valamit akkor szolok enis !
Szep reggelt meg szép napot mindenkinek!
fatertól kaptam...neked nem adott?