Rossz az aki rosszra gondol! Ide tiszta szívű motoros vénájú CBR tulajok járnak, akiktől olyan messze a tivornyázás meg a nők és egyéb élvezetek hajszolása mint Makó Jeruzsálemtől. De tényleg!
Szeva.na irtam a Cseheknek (Termignonisok) és megkérdeztem hogy van a dolog! A lényeg hogy (az én esetemben) a kipufogom EU normás.tehát ok.csak kell hogy benne legyen vagy meglegyen a "hangtompito " betét.mert csak ugy érvényes a cucc.Tehát ha jol értettem nem kell papir (lehet nincs is) mert arra van a szám bele ütve és a betét.
A szám ami be van ütve az enyémbe -a szabványt jelenti.
Most mééééééééé mondasz neki ilyeneket? Tök rendes itt mindenki, hinni is lehet mindenkinek, csak épp komolyan ne vegyen minket... Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosunkat vagy óvszerészünket.
Én se tudom, mindegy, durván hamar kéne már egy kis jó idő. Széles mosoly egy motorozás után, és letojom a kátyúkat, legfeljebb kicsit izgibb a városi menet.
Inkább harapjam el a nyelvem, minthogy korcsolyázzak az utakon. Bár nálunk is lassan: az út, az a kátyúk azon véletlenszerű összessége, amely az önkormányzat szerint közútként funkcionál. Hogy rohadjanak meg, hol a befizetett adónk?
Kocsikáztam a szomszéd településre és ahol el van olvadva a hó nevezetű izé, na ott kátyu van! ....mire mindenhol elolvad, itt egy nagy kátyu lesz az egész! - ja, Kárpát-medence!
Szebúsztok!
Zsani tényleg nagyon jól néz ki a a moccod! A lényeg , hogy itt tudsz majd fórumozni, de akiknek ne higgy, az FGábor ,cala, Alex ja és persze ÉN. De ha olyan talpraesett vagy, mint a mi kis Klub cicánk, akkor erre hamar rá fogsz jönni! Üdv!
Szép napot, ez a töménytelen mennyiségű fehér vacak mikor gondol eltűnni az utakról? Csak mert tavasz hangulatom lenne már, de az időjárás meg nem így gondolja.
Van bizony, de az kevésbé klub jellegű. Itt szoktunk csacsogni, ott meg inkább célirányos dolgok vannak, bár van pár szájkaratés jogsimentes kiscsákó, akik nagyon nyomják ott is a semmit.
Szóval, welcome on board!, légyszives ezentúl ne kerülj minket messzire. Jó kis csapat és alakul egy közös, Balcsis, szezonindító SM-SM gurulás is (SportMotor-SzadMazo).
Végül Michelin Pilot Road 2-es lett.