Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én választottam
Wow de jól néz ki ;)
Köszi Alex!
Igen amikor a 45 fokot nem tudod elsőre hogy dőlésszög vagy alkoholtartalom.
Mű bizonylatot csak a hazai forgalmazótól tudnál szerezni, aki hivatalosan árusitja a terméket Mo-n. Ennek hiányában sehonnan.
Szeva! ...pááálesz? Az mi? Amíg tudom, hogy hány hold van fenn az égen, addig nincs baj. ...de melyik sorban?
Szeva Dzsordzso, sok volt a pálesz?
akarom mondani: kesztyű!
Hol adnak ilyen szőrös "betétet" a kesztűhöz?
Mivel mész?Kocsival?Eljöhetnél értem is ha igen.
Ne fecsegj vazze,gyere gyúrni
16.00-kor a teremben leszek
Helló AlexCBR!
Főltettem egy kérdést már a kipufogó topikban de halott az egész.Viszont egy haverom téged ajánlott,hogy elég sok mindent tudsz szerezni.A következő lenne a kérdésem:vettem egy 2006-os R6-ot ami Termignoni carbon dobbal van szerelve.Viszont a gyerek nem tudott a dobhoz EU bizonylatot adni és azt beszélik a rossz nyelvek,hogy idén igen rászálnak erre.Honnan lehetne hozzá beszerezni bizonylatot?Vagy még fars bizonylat is jó nekem mert nincs semmi beütve a dobba.A számokat beütném én.A gyökér rendőrnek úgyis csak a papír a lényeg meg a számok.Csak akkor lenne gebasz ha a KPM fog meg.De annak meg nagyon kicsi az esélye.Előre is köszi! Üdv.:Zolee
ui.:ha nem akarnál publikussan válaszolni email.:nzolee@citromail.hu
de ez a lényeg!
megjött az új kesztyűm
egy új felmosókészletet,egy toldót a porszívócső nyeléhez,és egy elektrosztatikus portörlőt
"Te is oda fogsz jutni,ahová én" - kizárt dolog, hogy perverz nőfaló leszek
Valentin napra mit készítettél a csajoknak?
Bilincset vagy seprűt?
Te is oda fogsz jutni,ahová én
kell venni egy kétütemű 250-est és ilyenkor uzsgyi a fák közé...
Látom ma hihetetlen kreatívak vagytok! Nálam szakad a hó és 2 órán belül fel kéne adnom a felvételi lapjaimat is meg megírni a pályázatot...-nah az ilyen helyzetekben kéne elmenni másfél órát motorozni hogy csak fél órát kelljen a "gondokkal" foglalkozni!
Morning!
tudom én azt
Vannak ott is rendes emberek...
halló zoli
megijedtem,mit keresel az r1-ben
Gutten tág!
ájszberrész
hideg volt és szeles,de jó
peppe1000 galériájában láthatsz
Szép jó reggelt, hogyhogy ilyen későn keltél? Már 2 kv-n túl vagyok.