Helló AlexCBR!
Főltettem egy kérdést már a kipufogó topikban de halott az egész.Viszont egy haverom téged ajánlott,hogy elég sok mindent tudsz szerezni.A következő lenne a kérdésem:vettem egy 2006-os R6-ot ami Termignoni carbon dobbal van szerelve.Viszont a gyerek nem tudott a dobhoz EU bizonylatot adni és azt beszélik a rossz nyelvek,hogy idén igen rászálnak erre.Honnan lehetne hozzá beszerezni bizonylatot?Vagy még fars bizonylat is jó nekem mert nincs semmi beütve a dobba.A számokat beütném én.A gyökér rendőrnek úgyis csak a papír a lényeg meg a számok.Csak akkor lenne gebasz ha a KPM fog meg.De annak meg nagyon kicsi az esélye.Előre is köszi! Üdv.:Zolee
ui.:ha nem akarnál publikussan válaszolni email.:nzolee@citromail.hu
Látom ma hihetetlen kreatívak vagytok! Nálam szakad a hó és 2 órán belül fel kéne adnom a felvételi lapjaimat is meg megírni a pályázatot...-nah az ilyen helyzetekben kéne elmenni másfél órát motorozni hogy csak fél órát kelljen a "gondokkal" foglalkozni!
16.00-kor a teremben leszek
Főltettem egy kérdést már a kipufogó topikban de halott az egész.Viszont egy haverom téged ajánlott,hogy elég sok mindent tudsz szerezni.A következő lenne a kérdésem:vettem egy 2006-os R6-ot ami Termignoni carbon dobbal van szerelve.Viszont a gyerek nem tudott a dobhoz EU bizonylatot adni és azt beszélik a rossz nyelvek,hogy idén igen rászálnak erre.Honnan lehetne hozzá beszerezni bizonylatot?Vagy még fars bizonylat is jó nekem mert nincs semmi beütve a dobba.A számokat beütném én.A gyökér rendőrnek úgyis csak a papír a lényeg meg a számok.Csak akkor lenne gebasz ha a KPM fog meg.De annak meg nagyon kicsi az esélye.Előre is köszi! Üdv.:Zolee
ui.:ha nem akarnál publikussan válaszolni email.:nzolee@citromail.hu
megjött az új kesztyűm
Valentin napra mit készítettél a csajoknak?
Bilincset vagy seprűt?
kell venni egy kétütemű 250-est és ilyenkor uzsgyi a fák közé...
megijedtem,mit keresel az r1-ben
hideg volt és szeles,de jó
peppe1000 galériájában láthatsz