Itt vagyok, itt vagyok, csak olvasom vissza a "termést". Uh, de pörög itt az élet :) HEHEH! Szuper!
Köszönjük a bókokat úgy érzem Dragi nagyon büszke lesz magára egész szezonban, ha ennyien fogják megdicsérni :D
Ami az igazán drága gumma,az az gumma amit olcsó pénzért veszel,majd széped eldobod vele a motort,de az már késő bánat.
Ezzel nem azt mondom hogy a használt nem lehet jó,de rizikósabb egy újnál.
Egy kollégám mondása szerint
-akinek tellett majomra,teljen banánra is(na Én ilyenkor nagyon szépen tudtam rá nézni )
"A lényeg , hogy itt tudsz majd fórumozni, de akiknek ne higgy, az FGábor ,cala, Alex ja és persze ÉN." - szerinted?
Első vagy a felsorolásban....pfff.....még a férfi társaid is tudják rólad...
Jajh srácok...azt imádom bennetek, hogy olyan javíthatatlanok vagytok
Nah ennyi smiley talán elég lesz, hogy kifejezzem mit is gondolok
Nah mentem megnézni, hogy legelnek-e a döglött lovak
Hát a használt guma tényleg húzós...... Enis a szar guma végett taknyoltam el......szat ügy....
De az biztos h új garnitúra gumit venni....nem olcso mulatság...es sokunknak nehezen telik rá...
Késő őszel láttam azért pár franko ajánlatot,...kiárusítást meg ilyeneket...-ott azért már voltak elfogadhato árak.
A használt gummákban nem bízok,főleg úgy hogy teljesen bizalmi alapon,egy soha nem látott és ismert emberkétől, posta és egyéb futár közvetitésével veszem meg,zsákbamacseknek tűnik ez így nagyon nekem.
Amíg megtehetem addig újat veszek,ha már nem, akkor marad nekem is a használt.
Nem óccsó ,a sima pilot sportal mentem már 8300km-t és még elől-hátul van rajta 2-2,2 mm borda.Ez még kb 800-1500km-re elég lesz.utána ugranak fel az új gummák.
72.200 ft, ez tartalmazza a szerelés és centirozás árát.
Köszönjük a bókokat úgy érzem Dragi nagyon büszke lesz magára egész szezonban, ha ennyien fogják megdicsérni :D
Most nézegettem a nyári képeket és mit találtam? Hát Többek közt ezeket:
Ja és mellesleg az idei moci egy CBR 900RR :-)))
Nekem nem hinni? Love hangover
Ezzel nem azt mondom hogy a használt nem lehet jó,de rizikósabb egy újnál.
Egy kollégám mondása szerint
-akinek tellett majomra,teljen banánra is(na Én ilyenkor nagyon szépen tudtam rá nézni )
Első vagy a felsorolásban....pfff.....még a férfi társaid is tudják rólad...
Nah ennyi smiley talán elég lesz, hogy kifejezzem mit is gondolok
Nah mentem megnézni, hogy legelnek-e a döglött lovak
De az biztos h új garnitúra gumit venni....nem olcso mulatság...es sokunknak nehezen telik rá...
Késő őszel láttam azért pár franko ajánlatot,...kiárusítást meg ilyeneket...-ott azért már voltak elfogadhato árak.
Amíg megtehetem addig újat veszek,ha már nem, akkor marad nekem is a használt.
72.200 ft, ez tartalmazza a szerelés és centirozás árát.