Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yes (s)he is...
mi volt? nem láttam...
KIKI? az nem a first floor bandában haknizott?
A KIKI nemrég leszerepelt már ebben a műsorban, most megismétlik, hogy az is röhöghessen, aki nem látta, vagy újabb faszsággal készül?
kiki? az nagy mortoros? vagy mi?
Hello Gemmancs!
Jóreggelt!

Kaptam egy levelet a Honda Dream-től, idéznék belőle pár sort:

"Szeretnénk figyelmedbe ajánlani, a Motorvízió című TV műsort, amit most szombaton, Február 14-én, Valentin napján láthatsz az M1-en, délelőtt 11:05 -től.
A műsorban találkozhatsz Komlós Attilával, a műsor szakértőjével, aki a Honda egyik legújabb technikájával, a kombinált ABS-szel felszerelt típusát, a CBR1000RA Repsol-t mutatja be a nézőknek.
Attila és a műsor vezetője - Istenes László - mellett vendégünk lesz Kiki is, az Első emelet frontembere.
A sok motoros érdekesség mellett az OBB és a Safety Hungary képviselői nyújtanak hasznos tanácsokat a motorosoknak."
jó éjt!
miféle?
hová mész?
vigyázz ám magadra! ! !
megyek én is aludni,mert reggel korán edzés
Szerinted?
Nah lassan megyek aludni, mert hosszú út vár rám holnap..
Jó éjt Gabeszfighter.
óóó,miért nem?
Mert kikezelhetetlen vonzódást érzek a nagymacskák iránt
Komolyan...lenyűgöz az oroszlánok megformálása szoborként..a Lánchíd felé sem szabad velem menni gyalog...
kérdezz kocsmát,vagy kuplerájt,az egyből megy(nem mintha egyben is lettem volna valaha )
Már azt is tudom, hol van Ennyit rólad, kis székesfehérvári
Bory Jenő alkotása a Zichy ligetben- Malom utva és Mészöly Géza u. kereszteződése..
és miért a kedvenced?
óóó,tudom ezt hol van már,csak sosem mentem oda hozzá...
nagyobban nincs?
Nézd...ez az - interneten pikk-pukk meg lett
Elvileg a székesfehérvári 17-es gyalogezred emlékműve..
hát jó...meglátjuk...
Te se fogod tudni...egy fekvő oroszlános szobor fákkal körülvéve...ott van valahol a vörös téglás ref. templom és a Hunyadi Mátyás szakközép környékén.. imádom...de már pontosan nem emléxem merre van..
amúgy miért az?
melyik szobor?
és a kedvenc szavam az AMÚGY
Majd megírom sms-ben
Amúgy tuti ismered...
Amúgy imádok Fehérváron motorozni...és van ott egy szobor..amit meg kell találnom, mert még a fehérváriak sem nagyon tudják, h létezik
tudom,hogy fehérvári volt
stoppie? talán egyenesen
a nevet mondd,mert azt nem tudom
a kocsiséktól vitted,azt tudom,de kié volt?