Kaptam egy levelet a Honda Dream-től, idéznék belőle pár sort:
"Szeretnénk figyelmedbe ajánlani, a Motorvízió című TV műsort, amit most szombaton, Február 14-én, Valentin napján láthatsz az M1-en, délelőtt 11:05 -től.
A műsorban találkozhatsz Komlós Attilával, a műsor szakértőjével, aki a Honda egyik legújabb technikájával, a kombinált ABS-szel felszerelt típusát, a CBR1000RA Repsol-t mutatja be a nézőknek.
Attila és a műsor vezetője - Istenes László - mellett vendégünk lesz Kiki is, az Első emelet frontembere.
A sok motoros érdekesség mellett az OBB és a Safety Hungary képviselői nyújtanak hasznos tanácsokat a motorosoknak."
Mert kikezelhetetlen vonzódást érzek a nagymacskák iránt
Komolyan...lenyűgöz az oroszlánok megformálása szoborként..a Lánchíd felé sem szabad velem menni gyalog...
Te se fogod tudni...egy fekvő oroszlános szobor fákkal körülvéve...ott van valahol a vörös téglás ref. templom és a Hunyadi Mátyás szakközép környékén.. imádom...de már pontosan nem emléxem merre van..
Majd megírom sms-ben
Amúgy tuti ismered...
Amúgy imádok Fehérváron motorozni...és van ott egy szobor..amit meg kell találnom, mert még a fehérváriak sem nagyon tudják, h létezik
Kaptam egy levelet a Honda Dream-től, idéznék belőle pár sort:
"Szeretnénk figyelmedbe ajánlani, a Motorvízió című TV műsort, amit most szombaton, Február 14-én, Valentin napján láthatsz az M1-en, délelőtt 11:05 -től.
A műsorban találkozhatsz Komlós Attilával, a műsor szakértőjével, aki a Honda egyik legújabb technikájával, a kombinált ABS-szel felszerelt típusát, a CBR1000RA Repsol-t mutatja be a nézőknek.
Attila és a műsor vezetője - Istenes László - mellett vendégünk lesz Kiki is, az Első emelet frontembere.
A sok motoros érdekesség mellett az OBB és a Safety Hungary képviselői nyújtanak hasznos tanácsokat a motorosoknak."
hová mész?
vigyázz ám magadra! ! !
megyek én is aludni,mert reggel korán edzés
Nah lassan megyek aludni, mert hosszú út vár rám holnap..
Jó éjt Gabeszfighter.
Komolyan...lenyűgöz az oroszlánok megformálása szoborként..a Lánchíd felé sem szabad velem menni gyalog...
Bory Jenő alkotása a Zichy ligetben- Malom utva és Mészöly Géza u. kereszteződése..
Elvileg a székesfehérvári 17-es gyalogezred emlékműve..
Amúgy tuti ismered...
Amúgy imádok Fehérváron motorozni...és van ott egy szobor..amit meg kell találnom, mert még a fehérváriak sem nagyon tudják, h létezik
stoppie? talán egyenesen
a nevet mondd,mert azt nem tudom
a kocsiséktól vitted,azt tudom,de kié volt?