Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
hány nap még?
Hello Everybody!
ja.....
mostanában...
csaa.fuu de nagy itt a csend..
Sziasztok! Eladó 65 eft-ért 2004-2005 CBR 1000RR-re komplett pályaidomszett, első sárvédő nélkül, Ermax plexivel. A tankborítás új, még fel sem lett szerelve! Képek az apró rovatban. 70/949-4341.
Még nem is kell a tiédet fiatal darab, kérdés milyen csere intervalumokban gondolkodsz? pl:( 2, 3, 4, év...)
Még nem, csak olvastam a tesztet. Biztosan nagyon jó dolog, de enm cserélném le a mostanit...
Majd megnézem, amit belinkeltél...
6:45 nél fuuuu.naggyon szép
Bad láttad a Katari teszt videóját? 120 Km/h.-satura huzzák az első féket vizes- poros felületü pálya szakaszokon és NEM MEGY EL AZ ELEJE! Iszonyat ... néz meg ha nem láttad. Mit müvel a nagy H....
hahaaa. nem csak Te szeretnél úgy "tudni"
Estét! Majdnem úgy mennek mint ahogy én szeretnék!
http://www.youtube.com/watch?v...

jou estét! hoooonnndaaaaaaaa
fél misi? akkor megyek is dolgozni!

Jó hétvégét Mindenkinek!
Az már túlzás lenne.
Remélem valamelyik ABS-s modellből lesz elérhető tesztmotor,egy gurulást megérne.
Majd fél milla a felár a fékrendszerre.
Már csak a koccanásgátló hiányzik :d
Meg az 1000RR-re is. De a hazai forgalmazásról csak annyit, hogy a Honda minden színben kínál ABS-es és nélküli modellt, ehhez képest idehaza egyes színek csak vele, mások csak nélküle lesznek kaphatók!

Egyébként az 1000RR ABS tesztje a februári SBK-ban olvasható Norbi tollából, asszem Katarban volt a teszt.
Egészen komoly fékrendszert ütöttek össze a 600RR ABS modellen
Emberi hülyeség szinte teljesen kizárva.
Valaki felvehetné nekem ezt a műsort :D
" amin van differenciálmű " IH traktort kellene vezetnie ahhoz még pót kocsi is kapcsolható... nem motorkerékpárt ...
Ráültették vmi rendes motorra (talán SV650), merthogy ő alapvetően robogózik, majd közölte, hogy ő azokat a gépeket jobban szereti, amin van differenciálmű. Mint utána kiderült, a kardános meghajtásra gondolt.