Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nagyon kész..
Mindenki itt nagyon Buékozik...

Akkor énis kívánok mindenkinek Bollgod és sikeres új évet.! mihamarabbi napos és kellemes tavaszt és sok-sok oromteli Km-t.
..ügyi vagy.. gyakorold még egy picit.. ..estére azt se fogod tudni, hol vagy
már 2x beletettem :))
..az arcodat!
Valami gebasz van a bóléval..
elég rossz az íze.. :D
Vegyi gyümi, fehérbor, pezsgő, fahéj, szegfűszeg.. cukor
mit tegyek még bele?
Legyen benne metil alkohol iiiiiiis mint régen Boldog új évet minden CBR tulajdonosnak !
BÚÉK mindenkinek, most mondhatnám hogy széles utat és gumifákat, de inkább azt mondom: mindenki azt érje el jövőre amit csak szeretne. Remélem sok taggal fogok személyesen is találkozni, és jó nagyokat gurulni széles vigyorral jövőre.
Morning!

Bólés BUÉK-ot mindenkinek!
Kedves Motorosok!
Boldog Új Évet kívánok nektek ezzel a gyönyörűséggel( lent), amely az én kis drágám hugicája! Remélem a jövő évben is ilyen jó hangulatú lesz a Klub és ezt senki és semmi nem tudja majd elrontani . Sokmindent kívánhatnék nektek, de a lényeg, h legyetek boldogok mindig-mindenkor
Jövőre gurulunk egy olyan "SM CBR Klubos" óriásit!
Reggelt!
meg
vissza is vittem
egy szar volt
legalábbis olyan eccerhasználatos
Megnézted a filmet?
ezért javasoltam a gumi nélküli verziót...
emléxel?
Úgy látom új topicot kell akkor létrehozni nekünk : Ess az ölelésért Szupííííí.....
Ma is kegyetlen rossz álmom volt...motorozás közben lekapcsoltak a rendőrök ( több motorossal együtt) és méregették a gumi mintám mélységét...-kegyetlen rossz érzés volt
áhh,ez nem volt nagy,,csak a kezem,lábam törött...majd a következő,az 290nél lesz,,,nemholmi kezdő sebességnél 191nél...lányom ennyivel rollerezik ,,,,na de a vicet félre téve,ha tudom hogy csakigy kapok ölelést akkor leugrok megint
ez igaz. káj ölelése igazán együttérző még 1x köszönöm! és ahhoz hogy kapj egy ölelést csupán csak egy nagyot kell esned
Én férfi vagyok csak jó tulajdonságokkal,és aranyos is vagyok és nézd,még el is tudok pirulni
De hojtjej ismer és tudja milyen együttérzően tudok ölelni....
Kelj fel és járj káj Fantasztikus videó...megszégyeníted a Haumann Péter Hókuszpók szinkronját benne
Hábersze Én nem a férfi jó tulajdonságaiba szeretek bele, hanem abba, hogy tud-e stoppiezni vagy sem
Apropó...férfiak és jó tulajdonságok....- ez kicsit ellentmondásos
én lehetek itt, meg van engedve, mert a klubtársam itt van RRCat + GSRCat = MotoCatz
én láttam az új vididet elsöprő lendületű
hopppp,és Te?