Én sosem hisz tudod beloptad magad a szívembe a "Kedves látogatóim" videóddal
Én eladnám a lelkem az ördögnek( esetleg a Kulman Mikinek ), ha esés nélkül megtanúlhatnék stoppiezni!
a nők figyelnek a részletekre..
..szerintem, ha "bugyi-buci" lenne a topik címe, az se feltétlenül tűnne fel a srácoknak.. vagy legalábbis nem zavarná őket..
röviden: a CBR Club egy több mint 3 éve működő, önálló kis csapat, saját weboldallal, logóval, pólóval, kabáttal, matricával és miegymással (jövőbeni terveket nem részletezném).. mint már korábban is írtam: ez itt csak egy TOPIK, és semmi köze sincs a "valós" CBR Club-hoz.. érthető okokból kifolyólag nem lesz azonos a név.. ennyi..
Készülődtök már a holnap éjszakai bulizásra?
Holnapra már remélem Én is szalonképes állapotba leszek,valamennyire.
F.Gabi
Jövőre ha van kedved és időd,gyere le Tatabányára, a lőtéren vannak íjászok,és egyéb csúnya nagy kaliberű fegyverek, amiket ki lehet próbálni,a lőszer díj ellenében. Az íjászokkal előre le kell beszélni mikor vannak kint,de ha már saját íjat hozol akkor mindegy.
Én eladnám a lelkem az ördögnek( esetleg a Kulman Mikinek ), ha esés nélkül megtanúlhatnék stoppiezni!
de ezt most mire véljem?szarnak nézel?hm
B-KINGES
Jövőre újra kell tanulnod egykerózni? akárcsak beszélni és járni?
ne ülj fel,csak agyhúzás az egész
..szerintem, ha "bugyi-buci" lenne a topik címe, az se feltétlenül tűnne fel a srácoknak.. vagy legalábbis nem zavarná őket..
Köszi
Én még gyógyulgatok, de remélem hogy holnap már az éjféli pezsgő lecsúszik a torkomon.
Nem megyek sehova,családi körben búcsúzok az Ó-évtől.
Schön dich zu sehen
Te mit csinálsz holnap?
Készülődtök már a holnap éjszakai bulizásra?
Holnapra már remélem Én is szalonképes állapotba leszek,valamennyire.
F.Gabi
Jövőre ha van kedved és időd,gyere le Tatabányára, a lőtéren vannak íjászok,és egyéb csúnya nagy kaliberű fegyverek, amiket ki lehet próbálni,a lőszer díj ellenében. Az íjászokkal előre le kell beszélni mikor vannak kint,de ha már saját íjat hozol akkor mindegy.