Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Deee,nagyon is tudom hol a helyem,,, sziaimolaaaaaaaaa mondtam hogy ne aggódj a lábam miatt ugye?
új vidimet láttad?na akkor megtanítalak stoppiezni akkor te most szerelmes vagy belém?
MotoCatz
te meg mi a fenét keresel ebben a topikban elment az eszed GSR, B-King, CBR... már azt sem tudod hová tartozol...
Én sosem hisz tudod beloptad magad a szívembe a "Kedves látogatóim" videóddal
Én eladnám a lelkem az ördögnek( esetleg a Kulman Mikinek ), ha esés nélkül megtanúlhatnék stoppiezni!
Höhööö,csak járni,beszélni sosem tudtam,keró meg csukott szemmel is háttal fejen álva
de ezt most mire véljem?szarnak nézel?hm
BÚÉK neked is káj.
BUÉK te jövendőbeli
B-KINGES
Jövőre újra kell tanulnod egykerózni? akárcsak beszélni és járni?
BUÉK Hondások
Zoli nem olyan felülős típus sztem max. a motorra ül fel de akkor nagyon felül
badzoli

ne ülj fel,csak agyhúzás az egész
nem vok admin, ilyen jellegű kívánságot nem tudok teljesíteni, ne hari..
Csináltasd át bugyi-buci topiknak és garantálom, hogy egy betűt sem fogok beírni többet...
köszi, igyekeztem..
Korrekt,irányt mutató válasz volt.
a nők figyelnek a részletekre..
..szerintem, ha "bugyi-buci" lenne a topik címe, az se feltétlenül tűnne fel a srácoknak.. vagy legalábbis nem zavarná őket..
Na ki iszik itt rendesen?
röviden: a CBR Club egy több mint 3 éve működő, önálló kis csapat, saját weboldallal, logóval, pólóval, kabáttal, matricával és miegymással (jövőbeni terveket nem részletezném).. mint már korábban is írtam: ez itt csak egy TOPIK, és semmi köze sincs a "valós" CBR Club-hoz.. érthető okokból kifolyólag nem lesz azonos a név.. ennyi..
passz,lehetséges.
Iszol te rendesen? Eddig is így írták...
Srácok....most hogyhogy CBR Klub-nak van írva a név? Eddig nem Club volt? Vagy csak sok volt a Bacardi Breezer?
Szia Sandra!

Köszi

Én még gyógyulgatok, de remélem hogy holnap már az éjféli pezsgő lecsúszik a torkomon.
Nem megyek sehova,családi körben búcsúzok az Ó-évtől.
Szia mesca!
Schön dich zu sehen
Te mit csinálsz holnap?
Jó estét emberek!

Készülődtök már a holnap éjszakai bulizásra?
Holnapra már remélem Én is szalonképes állapotba leszek,valamennyire.

F.Gabi

Jövőre ha van kedved és időd,gyere le Tatabányára, a lőtéren vannak íjászok,és egyéb csúnya nagy kaliberű fegyverek, amiket ki lehet próbálni,a lőszer díj ellenében. Az íjászokkal előre le kell beszélni mikor vannak kint,de ha már saját íjat hozol akkor mindegy.