Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah Mesca ez a beszéd A nyári önmagadat is meg fogod találni tavaszra Aztán az SM CBR-Klub agglegény különítménnyel csinálunk egy Óbadgirl city and környéke túrát - Addig is nédd meg a Fotók között az RR portrék nevű kis összeállítást Biztos mosolyt csal az arcodra
Cicalány, macskanő...? Mi jöhet még?
Ez is benne foglaltatik, én se mondom hogy nálunk nem én vagyok a hunyó. Csak kicsit másképp mentek a dolgok mint régen, aztán meg bumm mire észbekap az ember. De úgy látom nálatok is nyugisan megy majd a dolog. Az egy nagy nagy + pont mindkét részről.
imádlak macskusz.
Na ja,csak nálunk Én vagyok a "hunyó" nem szeretem túlvállalni magam,ezért szépen lemaradtam, és kimaradtam.
Késő bánat de ez van. A személyiségem gyenge harmat az Övéhez képest,de amiért tanult,és küzd, hát le a kalappal előtte. A kínai nagy fal sem tudja megállítani, ha valamit a fejébe vesz.
Ha bejön neki anyagi gondja a büdös életben nem lesz.

Na de erről ennyit

Ez nem a "nyafogjak klub"
inkább cicája nem?
Front van, mi?
Nah ne lógassátok az orrotokat...különben átiratom a topicot agglegény/elvált CBR-Klubbá
Amúgy meg minden a tél hibája! Most lehetne egy óriásit gördülni és minden jobb lenne - lelki bajok BYE BYE
Holnap nagyon vigyázzatok az utakon, mert este országszerte ónos eső lesz!

csókol mindenkit a topic macskája
hát, ez egy ilyen sport sajna. De innentől nem szólnak bele, ha a négyfogásos agglegényvacsit eszed. 1 hamburger + 3 sör. Nekem 13 évig papíros a kapcsolat, meg előtte 6 évig anélkül. Ez meg már gombócból is nagyon sok.
Sziasztok!

Biztos front van! ...de a pankrációt azért megnézném!
Szevasz cala !

Igen jól látod,inkább csak olvasok,de azért néha csiripelek is.
Ja, sors társak lettünk/leszünk,csak Én 15 év után, kipontozódtam "végleg" a mérnökasszonynál.
Úgy néz ki,az államvizsgája után indul a procedúra.
Szeva Mesca! Te se sűrűn jársz ide mostanában. Vagy te is olvasgatsz már csak?
Jó Estét Klub!

Tiszta pankráció visszaolvastam a mai termésből.
Eccer elindúltam kép alapján megkeresni ezt a tavat.Átverés az egész.Egy puni van lefotózva többször.Nézd csak meg figyelmesen.
Jajh srácok...én nem tudom, h miért kell ezt tovább ragoznunk, azt hittem lezártuk?!
Ha mindent komolyan gondolnánk és komolyan vennénk, ami itt történik, már tuti a nullával lenne egyenlő a SM látogatottsága.
Kár, hogy van olyat aki elefántot csinál egy egérből...és halálosan komolyan vesz dolgokat.
Dia nyugodt lehetsz, ha ez engem annyira bántana, biztosan szólnék, nem vagyok egy halkszavú kislány és akkor biztos nem szerepelne Kawa sem az adatlapomon! PEACE
Ez egy vicces szurkálódás( én legalábbis úgy fogom fel és sajnálni tudom azokat akik ebbe többet szeretnének belemagyarázni), amit ÓRIÁSI vétek komolyan venni és ami még óriásibb vétek erről ENNYIT beszélni!
Nah és aki ezt tovább ragozza, azzal NEM beszélek soha többé remélem érzitek a fenyegetés súlyát!
hirtelen azt hittem h a motor+csajok oldalt nézem.... .ez nem szép!-hanem DUUURCAAAA ..
Itt meg mi a fészkes fene folyik? Ha valami nem tetszik nyugodtan be lehet írni a Fehérváriba is, nem kell a cirkusz. Én emlékeim szerint soha nem szóltam le egyetlen márkát sem (kivéve az óccó kici kínai kacatokat). Előfordul, hogy néha szívjuk egymás vérét, de aki nem veszi a lapot az magára vessen.

Kedves RRCat!

Legközelebb ha valami problémád van, kérlek az adott topikban rendezd a sérelmeidet.

Ufff……béke veletek!
ha arról lenne szó, biztos, hogy nem itt ecsetelném..
ez így egyre rosszabb
mondd ki mi jár a fejedben...
a nyalás?
..de ha szó szerint érted, akkor is igaz
nem gondoltam semmi konkrétra, csak sarkítva fogalmaztam..
ezt a nyalás dolgot kifejtenéd?
..dehogy folyik vér.. ..én csak leírtam a véleményem, merthogy megtehetem, mint akárki más.. attól, hogy valaki nem nyal csontig, az nem jelenti azt, hogy veszekszik vagy gyilkolászik.. egyszerűen csak máshogy lát valamit.. ..és ez így jó..
fél órára elveszik a gépemet és mire visszajövök itt már mindjárt vér folyik
itt senki ne vegyen komolyan semmit.mi sem szoktuk.csak néha átjárnak ide egy-két pofonért...ennyi
engem meg főleg ne vegyenek komolyan...
Sandra,ez Rád nem vonatkozik
És ha én mondom, akkor az úgy van
Nah akkor a hangulat oldása képpen "káming áutolok" - mielőtt megint valaki véresen komolyan venne bármit is NEM vagyok motorrasszista !
..ha te mondod