Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Lenin érdemrednre hajt!
A kis kiváló dolgozó
Minek melózol te ennyit apám? Hagyd a melót másra inkább vidd fel a szennyest a padlásra.
Ne gondolkodj annyit, inkább mássz fel msnre
Az íj "torkolati ereje" nem tudom másképp fogalmazni. Ennyi erő fogja reptetni a vesszőt. És nagyon jó az ötlet, prószáld ki Badzoli -ét, akkor lesz összehasonlítási alapod.
Jól van...én is inkább alszom egy nagyot és álmodok valamit
az mit jelent?
Mirűűű beszísz kicsillag?
Kinek van ideje bulizni? Én még holnap is melózok...
Megkövezni csak akkor fognak, ha kimondod, h Jehova És akkor is csak a férfiaknak öltözött nők
Nem akarok nagyon vadat mondani, de mintha az enyém 30, vagy 40 fontos lenne...
még a zabálás nyomait magamon viselve bűnhődök a karácsony-disznótor kombó utóhatásaitól
Jó napot...mindjárt vége az évnek Buli hegyek? Vagy mindenki piheg egy jót otthon?
nem fogom
csak én olyan hülyegyerek vagyok,hogy SEMMIBŐL nem akarok gyengét,félmegoldást venni
szívem szerint íjat is olyat vennék,hogy a falon átvigyen.de 80 rugó körül vannak
mindegy
másnem badzoli íjával lövök majd párat és kiderül akarom-e...
Bohóckodásra bőven elég amit néztél, egy 747-es se lesz tőle veszélyben, és árban is igen baráti. Ha meg később komolyan gondolod, úgy is 2-5 íjad lesz.
Futó vadlövészethez (pl. anyós) meg olyan 30-50 font körüli íjban gondolkozz, aluvessző és acélhegy párosítással, kis kígyóméreggel lehet az élvezetet fokozni. Viccet félretéve, vannak a környékünkön vadászok, akik íjjal vadásznak. Durva mit bír egy olyan szerkezet. Kisvadtól a szarvasig mindenfélét elejtenek vele.
értem én,innen szívesebben választanék,de egyből ennyi pénzt erre nem akarok kiszórni,mer időm erre nem sok...
télleg csak bohóckodni...
Háááát. Annyira nem vagyok képben a dolgokkal, de ez az íj elég gyenge, tényleg arra való, hogy az alapokat valóban rendesen elsajátítsd vele. Mivel nem túl erős, így később nem lesznek berögződött hibás mozdulataid.

Legfőképpen, szigorúan saját tapasztalatok alapján: ne célba akarj elsőnek lőni, hanem csak lőni. Alkarvédőt normálisat vegyél, mert sok múlik rajta, ha más nem, kék-lila lesz a kezed ha balfékeskedsz mint én elsőre. Jó muri pl. nem túl nagy távolságból léggömbökre lőni, az élmény is megvan, a vessző is ép marad. Aluvessző full marhaság kezdésnek, mire belejössz úgyis "megeszel" kb. 30-50 vesszőt. Ha korrekt üzletet találsz, mindent elmondanak, és sok a hagyományörző íjászegyesület, érdemes kimenni a rendezvényeikre. Segítőkész emberek.
és mit tud?
mert az áruházban nem engedték kipróbálni...
de még csak össze sem rakták
Pont ilyet vettem én is...
Ezt megerősítem. Magam is sportlövő voltam kamaszkoromban és baromira hiányzik.
Nyáron vettem egy sportíjat (tudom, hogy megköveznek majd érte, de egy akciós íjat vettem a decathlonban, azt gondolom kipróbálni ez is megteszi), meg 1-2 kiegészítő felszerelést hozzá. A legnagyobb baj, hogy nagyon nehéz biztonságos terepet találni a gyakorláshoz, így nekem is a szoba falán lóg már hetek óta...
De nagyon jó kis móka.
csak mert a decathlonban láttam ilyen sportíjat 16 ezerbe és kíváncsi lettem.
annyiért meg is venném,mert 80 rugót nem szánok rá,de érdekel
próbaszinten
nekem elég ha elmondja a véleményét,meg hogy mit tud ez
milyen messze visz,milyen erős,meg mittudomén
kihúzni tuti ki tudom,akármilyen, erős,de ne essen le 15 méternél.
köszi
De ha gondolod, segít neked mindenben ha ki akarod magad próbálni. Annyira nem drága sport, és rendesen el lehet vele szórakozni.
Nem, egy jóbarátom és munkatársam a profi, én csak szeretem néha csinálni. De nekem túl csöndes , sportlövő voltam valamikor.
cső

Te ezt az íjászkodást versenyszerűen űzöd?
Miért, mit kellett vna írnom? sztem értelmes volt :D:D