nem hiszem, hogy ennyire vérremenően kéne ezt a dolgot kezelni... az a .gif kép egy poén, és semmi több.. ha ennél többet magyarázol bele és ezen felhúzod magad, akkor meg is érdemled..
megjegyzem: biztos lehetsz benne, hogy tutu nem akart provokálni, de ha beszólnál neki, akkor sem sírna a szája, mert nagy ívben ejtene erre az óvodás cirkuszra.. persze ehhez ismerni kéne az ide írogató emberkéket (és nem csak nick alapján)..
..mi a Hondát választottuk, más meg mást.. és akkor mi van? ..nem értem, hogy miért érzel kényszert, hogy mindenáron mindenhol azt bizonygasd, hogy a Honda a legjobb.. szerintem a Hondának nincs szüksége fogadatlan prókátorra.. mint ahogy más gyártmánynak sem..
..és most lehet megen' engem szidni, akár itt, akár msn-en..
Tudod milyen vagyok, ha ilyennel felhúznak? Először diplomatikusan próbálom - elküldöm úgy, h kb. már várja, mikor indulhat Ha így nem megy, akkor viszont előtör a ragadozó énem...és kifolyatom a zöld vérüket...
Miért nem szekálják a Suzukit, a Yamahát vagy a Ducatit? Jaaaaah, mert bennünk látják az ellenfelet? Tehát tudat alatt ők tudják már mi is az igazság?
de komolyan visszanézve mi jön le?
megy egy pali hondával,elé kerül egy téglafal,nekimegy felrobban,utána jön egy kawa egykeréken...
ééééés? nem értem....
na mondd el Te. és miért a ?
Ez a kép már annyiszor volt....hogy már unalmas Sőt, azt is tudjuk róla, h ez a háttérkped
Hallod Szfehérvár topicban, jilyenmár az a Kawás smájlis kis képsor... ?
éppen azon spekulálok h varratok a púpra valamit!mondjuk 81 es számra gondoltam...valami flegma stílusban . Hát a sisakkal úgy vagyok h még nem oan rossz ami van csak szar a színe (Uvex Boss 4000).kesztyűt kéne vennem mert az oreg ...hát izé...szétszakadt rendessen
megjegyzem: biztos lehetsz benne, hogy tutu nem akart provokálni, de ha beszólnál neki, akkor sem sírna a szája, mert nagy ívben ejtene erre az óvodás cirkuszra.. persze ehhez ismerni kéne az ide írogató emberkéket (és nem csak nick alapján)..
..mi a Hondát választottuk, más meg mást.. és akkor mi van? ..nem értem, hogy miért érzel kényszert, hogy mindenáron mindenhol azt bizonygasd, hogy a Honda a legjobb.. szerintem a Hondának nincs szüksége fogadatlan prókátorra.. mint ahogy más gyártmánynak sem..
..és most lehet megen' engem szidni, akár itt, akár msn-en..
Miért nem szekálják a Suzukit, a Yamahát vagy a Ducatit? Jaaaaah, mert bennünk látják az ellenfelet? Tehát tudat alatt ők tudják már mi is az igazság?
megy egy pali hondával,elé kerül egy téglafal,nekimegy felrobban,utána jön egy kawa egykeréken...
ééééés? nem értem....
na mondd el Te. és miért a ?
mutass jobbat
akkor az lesz a hátterem
azok meg álmodozzanak csak
az LFP-be is feltették,de sztem értelmetlen. vki elmagyarázhatná...
Hallod Szfehérvár topicban, jilyenmár az a Kawás smájlis kis képsor... ?
3/4 7-re műszaki vizsgára vittem egy vasat!
ez egy szép keszon,ugye?
Amúgy szép napot mindenkinek! Azért néha nézzetek rá a moccokra!
Alex! megint nyűgöm van,mikor nem alszol?
Amúgy rohadt jó a kép!
Éljen a Dakar...Jó éjt!
nem az én művem,ne engem dícsérjetek