Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha annyira zavarna biztos szólnánk, de ez is csak vicc, ugyanúgy ahogy az a gif is. Na téma lezárva.
nem hiszem, hogy ennyire vérremenően kéne ezt a dolgot kezelni... az a .gif kép egy poén, és semmi több.. ha ennél többet magyarázol bele és ezen felhúzod magad, akkor meg is érdemled..

megjegyzem: biztos lehetsz benne, hogy tutu nem akart provokálni, de ha beszólnál neki, akkor sem sírna a szája, mert nagy ívben ejtene erre az óvodás cirkuszra.. persze ehhez ismerni kéne az ide írogató emberkéket (és nem csak nick alapján)..
..mi a Hondát választottuk, más meg mást.. és akkor mi van? ..nem értem, hogy miért érzel kényszert, hogy mindenáron mindenhol azt bizonygasd, hogy a Honda a legjobb.. szerintem a Hondának nincs szüksége fogadatlan prókátorra.. mint ahogy más gyártmánynak sem..
..és most lehet megen' engem szidni, akár itt, akár msn-en..
Tudod milyen vagyok, ha ilyennel felhúznak? Először diplomatikusan próbálom - elküldöm úgy, h kb. már várja, mikor indulhat Ha így nem megy, akkor viszont előtör a ragadozó énem...és kifolyatom a zöld vérüket...
Miért nem szekálják a Suzukit, a Yamahát vagy a Ducatit? Jaaaaah, mert bennünk látják az ellenfelet? Tehát tudat alatt ők tudják már mi is az igazság?
de komolyan visszanézve mi jön le?
megy egy pali hondával,elé kerül egy téglafal,nekimegy felrobban,utána jön egy kawa egykeréken...
ééééés? nem értem....
na mondd el Te. és miért a ?
Csak nehogy én mondjam el... De mindig ez vaaaaan...provokálnak, aztán sír a szájuk, ha odamondunk Na mindegy...mi legalább tudjuk, hogy mi a legjobb
én még nem unom
mutass jobbat
akkor az lesz a hátterem
azok meg álmodozzanak csak
az LFP-be is feltették,de sztem értelmetlen. vki elmagyarázhatná...
ezek meg a veszélyes keszonhalak
Ez a kép már annyiszor volt....hogy már unalmas Sőt, azt is tudjuk róla, h ez a háttérkped
Hallod Szfehérvár topicban, jilyenmár az a Kawás smájlis kis képsor... ?
fél 9?
3/4 7-re műszaki vizsgára vittem egy vasat!

ez egy szép keszon,ugye?
Gábor! Ilyen korán kelni már bűn.. Fél 9 grrrrr....
Amúgy szép napot mindenkinek! Azért néha nézzetek rá a moccokra!
ez gyönyörű
Alex! megint nyűgöm van,mikor nem alszol?
Na jó éjt:::
Kik ezek a nagyfejű törpék?

Amúgy rohadt jó a kép!
Éljen a Dakar...Jó éjt!
én és a barátaim a Hringen
nem az én művem,ne engem dícsérjetek
ha egyszeműt nem akarsz,azt megértem,de így...
pont erre gondoltam én is ..tiszta haszon
Ha jól gondolom mindamellett, hogy így szebb lett, javult a súly-lóerő arány is!
ien volt aztán így alakult át..
áá nem.szétkaptam a hátsó részt ,kipuff le ,aztán levágtam 1 szerintem csúnya borítást a kipuff felet,megigazítottam a dolgokat meg ienek...
Csak nem az indexet?
na mivaaan.?mindenki elvan vesszve? most végeztem a garázsban,kicsit megműtöttem a gépet
monduj maj azt is lecserélem csak szépen sorban.másra is kell a lové.sport filter kéne,index,púpos plexi,rendes rendszámtábla tartó,,,stb,,,
éppen azon spekulálok h varratok a púpra valamit!mondjuk 81 es számra gondoltam...valami flegma stílusban . Hát a sisakkal úgy vagyok h még nem oan rossz ami van csak szar a színe (Uvex Boss 4000).kesztyűt kéne vennem mert az oreg ...hát izé...szétszakadt rendessen
A Suomy gúnyáddal van egy piros pontod Ha shoei sisakod van, akkor kapsz mégegyet...