nekem most a gépen Pirelli Diablo Rosso van.mivel nemreg vettem a gépen fogalmam sincs mienek lesznek de már nagyon kíváncsi vagyok.3 kevrékbol van....majd irok a boncterembe ha elkoptak
én mondjuk 12 ezerért vettem egy pár michelin slicket amivel egy 9 körös versenyt mentek előttem
úgy gondolom,aki még itt tart mint pl én,tehát nem tudja még nagyon szélezni a dolgokat,nagyon nagy különbségetnem fog érezni jó gumi éss jó gumi között.egyelőre én vagyok a legszűkebb keresztmetszet és amíg a gumi többet tud nálam,ez tökéletes választásnak bizonyult
Sokan fognak okosakat mondani. De az is tény, hogy aki tud is motorozni, az 2:20-ig szinte bármivel képes menni.
Részemről SuperCorsa! Nekem nagyon bevált. Mondjuk az enyém SC1.2-es keverék volt, ami nyáron túlságosan puhának bizonyult, de egész ősszel csúszás nélkül motoroztam vele, sőt, november elején még egykerekezni is sikerült vele a Váci úton! De nyárra az SC2 tökéletes lehet.
De ha csak nem egy bankár kedvese vagy, akkor ne vegyél újat, inkább vmi alig használtat.
Brian tuti segít, de elég sokan kínálnak itt is, meg más fórumokon is használt gumikat.
Én Dunlop Sportmax-ot vagy a Pirellinek a Diablo Corsa vagy Supercorsa változatát ajánlanám. De ugy gondolom hogy a legjobb ha beszélsz Brian-al itt a fórumon Ö árul használt gumikat amelyek 60-70-80%-k valamint régóta pályázik tehát tanácsot is tud neked adni a gumiválasztásban. Itt megtalálod Brian elérhetőségét a hirdetésben!
Kérdésem lenne minden CBReshez,aki pályázik... lesz ugye a csajos verseny...noshát kéne nekem gumi a motorra...de milyen?! Ki mit ajánl?! :) Tudom...kinek a pap kinek a papné...de azért kiváncsi vok mindenki véleményére!
Nekem egy Ducati vár összeszerelésre,félig kész van már...vhogy nincs kedvem szórakozni vele...uhogy pár éve a szekrény tetején porosodik.... Pedig nagy unalmamban megcsinálhatnám....:)
Nameg mindig kínai lányok előtt akarta
úgy gondolom,aki még itt tart mint pl én,tehát nem tudja még nagyon szélezni a dolgokat,nagyon nagy különbségetnem fog érezni jó gumi éss jó gumi között.egyelőre én vagyok a legszűkebb keresztmetszet és amíg a gumi többet tud nálam,ez tökéletes választásnak bizonyult
Nyáron vendégeim vagytok egy gombóc fagyira
Részemről SuperCorsa! Nekem nagyon bevált. Mondjuk az enyém SC1.2-es keverék volt, ami nyáron túlságosan puhának bizonyult, de egész ősszel csúszás nélkül motoroztam vele, sőt, november elején még egykerekezni is sikerült vele a Váci úton! De nyárra az SC2 tökéletes lehet.
De ha csak nem egy bankár kedvese vagy, akkor ne vegyél újat, inkább vmi alig használtat.
Brian tuti segít, de elég sokan kínálnak itt is, meg más fórumokon is használt gumikat.
Én Dunlop Sportmax-ot vagy a Pirellinek a Diablo Corsa vagy Supercorsa változatát ajánlanám. De ugy gondolom hogy a legjobb ha beszélsz Brian-al itt a fórumon Ö árul használt gumikat amelyek 60-70-80%-k valamint régóta pályázik tehát tanácsot is tud neked adni a gumiválasztásban.
Itt megtalálod Brian elérhetőségét a hirdetésben!
Stay tuned Baby
Kössszi
Gudi Nocht
brrrbrrrrbrrrrrrrrrrrrr
Szal kié is ez a chopper?