Nekem pasi létemre a konyhában is van pár remekművem...
Mellesleg tudom kezelni a mosógépet, a vasalót, a sütőt, a porszívót, a felmosót, a mosogatót és ha leszakad egy gombom, fel is tudom varrni.
Cserébe mindent akkor csinálhatok, amikor épp kedvem tartja...
Ja és én is hamarabb megnézek egy motort, mint egy pasi fenekét...
A vasaló hogy müxik?
Valahogy melegít, néha még vizet is prüszköl magából...
Tudod, férfiember a mosógépen is csupán a 4A programot, esetleg fele töltéssel ismeri...
Bocsi,de hamarabb megnézek egy motort mint egy pasit.... :)
Én még mindig a vasalóról beszélek...hogy utánna mit néz meg, javit vagy nem javit, az már magánügy:D
Na az a nem semmi valóban... A fene gondolta volna, hogy az űrkorszak derekán így állítanak rotor egyenfutást...
Egyszer állóhelyről repültünk ki a füves leszállóra, valami éjszakai lövészet kapcsán, amikor az ezredparancsnok úgy szállt fel, hogy vagy 40-50 métert csak első kerékkel a földön gurultunk, majd onnan emelte el a madarat (Mi-8). Az felejthetetlen élmény marad...
Mellesleg tudom kezelni a mosógépet, a vasalót, a sütőt, a porszívót, a felmosót, a mosogatót és ha leszakad egy gombom, fel is tudom varrni.
Cserébe mindent akkor csinálhatok, amikor épp kedvem tartja...
Ja és én is hamarabb megnézek egy motort, mint egy pasi fenekét...
Valahogy melegít, néha még vizet is prüszköl magából...
Tudod, férfiember a mosógépen is csupán a 4A programot, esetleg fele töltéssel ismeri...
A CBR meg pihenget egészen tavaszig....
Én még mindig a vasalóról beszélek...hogy utánna mit néz meg, javit vagy nem javit, az már magánügy:D
Egyszer állóhelyről repültünk ki a füves leszállóra, valami éjszakai lövészet kapcsán, amikor az ezredparancsnok úgy szállt fel, hogy vagy 40-50 métert csak első kerékkel a földön gurultunk, majd onnan emelte el a madarat (Mi-8). Az felejthetetlen élmény marad...
Nélkülünk?