Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretek utcán menni, de ezek elmebetegek.
jah osz kiderül hogy ez egy lájto warm up volt
Hát asszem 1 kör alatt 2őt verne rám...
hjáááááááááháááá
Nekem pasi létemre a konyhában is van pár remekművem...
Mellesleg tudom kezelni a mosógépet, a vasalót, a sütőt, a porszívót, a felmosót, a mosogatót és ha leszakad egy gombom, fel is tudom varrni.
Cserébe mindent akkor csinálhatok, amikor épp kedvem tartja...

Ja és én is hamarabb megnézek egy motort, mint egy pasi fenekét...
Valami kellemes 600 RR
Nem azt mondtam, hogy cukrász vagyok....:D
CBR torta rulez
Lányosan bevallom, hogy a mosógép és a vasaló nem az én területem, de ellenben a konyhában nagyon jól helytálok...:D
Ez igaz. Mindkettő.
A vasaló hogy müxik?
Valahogy melegít, néha még vizet is prüszköl magából...
Tudod, férfiember a mosógépen is csupán a 4A programot, esetleg fele töltéssel ismeri...

A CBR meg pihenget egészen tavaszig....
Bocsi,de hamarabb megnézek egy motort mint egy pasit.... :)
Én még mindig a vasalóról beszélek...hogy utánna mit néz meg, javit vagy nem javit, az már magánügy:D
Különben is, ki írta hogy a vasalót?
Hmmm, én a helyedben nem a motor fenekét dícsérném most, és akkor hamarabb odaér....
nem javitani kell.... mert müxik,de ki tudja hogy?!:D
Várom szeretettel a szép kis CBRjével.... az a motor
badzoli! olvasod? felhívás keringőre! Mégy és megjavítod....
Dehogynem...ott van BadZoli...ő már úgy is benne van a munkában ráadásul műszerész guru a kis szent
Nekem nincs kinek szólni....
Nekem eccerű: szólok az asszonynak....
Ma én is szerettem vna vasalni,de nemtudom,hogy kell használni :):) A mai modern technika kifogott rajtam :)
A MI8 neve itt: Böhöm. Szép madár, mai napig nem értem miért tud repülni De tuti a hátulja, ha költözni akarsz.
Na az a nem semmi valóban... A fene gondolta volna, hogy az űrkorszak derekán így állítanak rotor egyenfutást...

Egyszer állóhelyről repültünk ki a füves leszállóra, valami éjszakai lövészet kapcsán, amikor az ezredparancsnok úgy szállt fel, hogy vagy 40-50 métert csak első kerékkel a földön gurultunk, majd onnan emelte el a madarat (Mi-8). Az felejthetetlen élmény marad...
Elmész?
Nélkülünk?
Ne rohanj, a meló megvár.