Ismerős mondás, nekem az volt az első trauma, amikor az a pilóta szállt be, akit nemegyszer láttam a bulikon fetrengeni a saját hányásában... onnan meg mintha filmet néznék.
Na én nem. Nekem anno muszály volt, de mégegyszer nem visznek fel. Szép szép, de gáz ha nem én fogom a kormányt, és ha ki akarok ugrani, azt magamtól tegyem...
volt egy nagy álmom,hogy a saját motorommal mehessek ki a reptérre ugrani
tulajdonképpen sikerült,bár ugrani pont nem tudtam,de akkor is eufórikus volt
Az bizony- tavasszal motorral megyek ki a reptérre ( élvezetek hajszolása pur )...
várj ez a kedvenc karácsonyi versikém , remélem nem ismered - bocs az óriás offért :
Karácsonynak éjszakáján angyal repül éjfél táján,
használja a LÉGTERET, így kíván szép ünnepet!
Ja,Ja ez nem lenne rossz menü.
Főleg a jó kis házi pálesz
Na abból ha igazán befalok,nemhogy két óra mulva,hanem még másnap reggel is az asztalnál pislognék
Húst eszem, csak nem nagyon.... Tojás egy tucat és egyebek jöhetnek. Húsból meg csak a marhahús, csirke az nem fehér embernek való, hanem a sok kicsi slicceltszemű sárgának.
Hallod...első ránézésre úgy nézett ki, mint egy szép légifelvétel
Wáááááháháhááááá mindig azt látunk egy képben, amit látni akarunk...optikailag csalódott vagyok
Gondolkoztam ezen a sok ünnepi menün, miközben megettem egy fél tepsi zserbót, a sok nyúlnak való saláta után. Miért nem lehet valami igazán tömős kaját kitalálni? PL. szilvásgombóc, valódi lekvárral, meg egy kis tarpai szilvapálinkával? Garantáltan két órán keresztül el nem mozdulsz a székből ha abból bezabálsz.
Én csak sí+snowboard, meg még néhány hülyeség...
de egy újabb fain ugrásért sokat adnék...
Mellettünk itt a reptér, én gyak. ott nőttem fel.
tulajdonképpen sikerült,bár ugrani pont nem tudtam,de akkor is eufórikus volt
várj ez a kedvenc karácsonyi versikém , remélem nem ismered - bocs az óriás offért :
Karácsonynak éjszakáján angyal repül éjfél táján,
használja a LÉGTERET, így kíván szép ünnepet!
Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt, ahogy a régi rege mondja.
Főleg a jó kis házi pálesz
Na abból ha igazán befalok,nemhogy két óra mulva,hanem még másnap reggel is az asztalnál pislognék
Wáááááháháhááááá mindig azt látunk egy képben, amit látni akarunk...optikailag csalódott vagyok
hagyd már ezt a szilvásgombócot
puncid nőtt,vagy mi?
a pálinka mondjuk jöhet.literszám