De műküdik Amúgy a merev kicsi index is ugyanúgy kitöri az idomot. Szóval a megoldás mindenképpen egy gumis rugalmas irányjelző lehet a problémára, vagy az idomhoz simuló nem kilógó irányjelző, mint mondjuk ami gyárilag a 2004-es kawa zx10-en van, utángyártottba lehet kapni más motorokhoz is, talán a Danger-ben is kapható, ha jól emlékszem.
de most komolyan.!az eggyik felén már el is van torve a .mikor megvettem az volt az elso h megprobaltam valahogy megjavítani. bosszanto h széttorik a fél motor 1 bamba idex végett :-(
Érdekes a yamha R1-en szépen elhajlott a gumis irányjelző és mikor eltávolodott a faltól szépen visszarúgta magát eredeti helyzetébe Micsoda technikai bravúr
Hello.ezt most nem azért írom h ....csak ugy észrevettem és olvastam is rola...h Pl:a 2004-2005os 1000RR nel kicsit felhagytak a átgondolt dolgokka....pl.ha elakadsz az indexel(netán eldol) egybol kitorik a muanyag es nem az index torik.-tegnap majdnem kitortem enis pedig epphogy csak hozzaért a falhoz.másik ha megakarod nézni a levegoszurot a fél motort szét kell szedned!(R1en meg lekapsz 1 borítást es kesz)ugyan ez a helyzet ha a vizhutést akarod ellenorizni,netaán felonteni.... Szoval tenyleg semmi rosszbol-csak azért átgondolhatták volna jobban is....
Én már végeztem,visszavittem a 2 számmal kisebb cuccokat,amit barátnőmnek vettem
Mit mondjak,elég kinosak voltak az ajándékbontás utáni percek,mikor megkapta
15900-ért van a déndzsörben süllyesztett. annál jobb ajánlat volt?
led signals 1000 rr
Na azért nem ennyire
Mit mondjak,elég kinosak voltak az ajándékbontás utáni percek,mikor megkapta