Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán ez mibe fájt?
A pályamocihoz vettem egy ilyet Ohlins TTX Shock
Ez csak példa volt, bár szerintem ilyesmit nem érdemes az ebay.com-ról megvenni mivel ilyen apróságokat valóban kapsz otthon jóóóóárasitva
a belinkelt oldalvillogók már no available többé
15900-ért van a déndzsörben süllyesztett. annál jobb ajánlat volt?
Igen 12 henger 30 fokonként egy robbanás b@szki mint egy hajó motor..
róla beszélsz?
Akkor ez kell oda neked.
led signals 1000 rr
azt az idomhoz simulo megoldast néztem enis.két haver RR jen is oan megoldas van.nemis néz ki rosszul es praktikus.
De műküdik Amúgy a merev kicsi index is ugyanúgy kitöri az idomot. Szóval a megoldás mindenképpen egy gumis rugalmas irányjelző lehet a problémára, vagy az idomhoz simuló nem kilógó irányjelző, mint mondjuk ami gyárilag a 2004-es kawa zx10-en van, utángyártottba lehet kapni más motorokhoz is, talán a Danger-ben is kapható, ha jól emlékszem.
Ne szekáld szegényt ! Szerelmes mint az állat!Se lát se hall!
lessz azis .csak minden idovel.most vettem ruhát is.aztan sporolok a tobbi kiegészítore(púpos plexi,indexek,esetleg rendszámtábla tarto konzol,meg kéne par franko matrica is
de most komolyan.!az eggyik felén már el is van torve a .mikor megvettem az volt az elso h megprobaltam valahogy megjavítani. bosszanto h széttorik a fél motor 1 bamba idex végett :-(
Na egy Intruder a CBR Club topikba .... Mondjuk az I.H. traktorokon is ilyen gumis-flexi megoldás volt
Érdekes a yamha R1-en szépen elhajlott a gumis irányjelző és mikor eltávolodott a faltól szépen visszarúgta magát eredeti helyzetébe Micsoda technikai bravúr
Kis ledes indexeket kellene előre, illetve hátra is szerelni, szerintem esztétikusabb mint a gyári. Bár mindenkinek más tetszik.
Há most mit csináljak nagy lábon él
Na azért nem ennyire
Hello.ezt most nem azért írom h ....csak ugy észrevettem és olvastam is rola...h Pl:a 2004-2005os 1000RR nel kicsit felhagytak a átgondolt dolgokka....pl.ha elakadsz az indexel(netán eldol) egybol kitorik a muanyag es nem az index torik.-tegnap majdnem kitortem enis pedig epphogy csak hozzaért a falhoz.másik ha megakarod nézni a levegoszurot a fél motort szét kell szedned!(R1en meg lekapsz 1 borítást es kesz)ugyan ez a helyzet ha a vizhutést akarod ellenorizni,netaán felonteni.... Szoval tenyleg semmi rosszbol-csak azért átgondolhatták volna jobban is....
....hát akkor van gond, nem kicsi!
Főleg ha 45-s edző csukát hord
Pedig azt a legkönnyebb megjegyezni... Tapasztalat....
Cipőröl volt szó,azt meg nem figyeltem annyira
Azt nem csodálom... De ha már a barátnőd, nem illene tudnod nagyjából a méreteit? Mert ha 1-el kisebb-nagyobb, még ok, de 2vel?
Én már végeztem,visszavittem a 2 számmal kisebb cuccokat,amit barátnőmnek vettem
Mit mondjak,elég kinosak voltak az ajándékbontás utáni percek,mikor megkapta
Húúúú, de vasárnap van! Mi van,mindenki cserélgeti vissza az ajándékait a tecsóban?