nem vagyok mérges,télleg,meg nem is bántottatok meg.csak most néztem az emilek között az értesítéseket és megtaláltam. gondoltam írok rá
ja,a márka nem óramogul,de ha a szir-szar óráim mennek akkor ez is elmegy amíg kell
ha nem,akkor dísz lesz belőle
a narancs-fekete meg a csapatunk színe
Nyugi, csak irigykedünk!
Tényleg szép az óra, csak nekem ennyit nem ér meg. De ez szubjektív döntés, nagyon sokáig szemeztem én is vele, mert tényleg tetszik, ha márkásabb lenne, nem nagyon haboznék...
megígérem,ha lesz baja,nektek előbb mondom el mint az órásnak. mint talán említettem,AJÁNDÉK és több okból lett ez. van másik órám 12 ezerért és elemcserén kívűl órást még nem látott
a tissot hayden meg szerintem nem szép...
a Police szemüvegemet is akarjátok? az is Talmás...
Tökre gáz, hogy az RCV211-ből van legalább 20 féle festésű/évjáratú, meg az NSR500-ból is, meg jamakaeriggyből is van jópár színkombinációban utcai, de a 600RR semelyik évjárata nincs meg, pedig 7x Supersportbajnok a TenCate vele!
Egy japán oldalon találtam 2004es 600RR-t, de az még a gagyinál is gyengébb a fotó alapján. Ja és az is vmi die-cast modell, vagyis majdnem készre szerelt.
Nincs még ragasztható makettben sztem...csak ilyen összacsavarozhatóban... - majd lefényképezem, h szörnyűlködjetek...-mondjuk a múlt évi R1-em sem jobb A régi F4 meg a háromkilences viszont profi...
Tegnap is jó idő volt... megért egys kanyart az utcában
Kaptam RR makettet...de nem tetszik a pofija...elcseszték a lámpáját meg a fejidom domborúságát...
Csak csinnyán az ünnepi menüvel , mert a végén kevés lesz a TOLÓERŐ!
....a legolcsóbb tuning, ha MI lefogyjuk a télen felszedett plusz kilókat és már egyből jobb a súly/lóerő arány!
Fuchs Racing Team Most castingolom a versenyzőimet