Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek Mai témánk aaaaa.........
Gábor bíztam benned
azé' me' az nem fekete...
vagy egy vjatka aftomat 12

még egyébb tipp
persze mértnem egyből Győzike és a familyája
egy Energomat automata mosógép?
..a feketedoboz egy repülőgépről.. ...vagy esetleg Pákó?
és az átlátszó?
nem nyert,találgas még
..a fekete lyuk? ..mert az tényleg hülyén nézne ki színesben..
Már nagyon sok szines varrásról készült képet láttam de talán csak 1-2 db jött be igazán.
Mondjuk egy paradicsommadár az csak szinesben szép. A téma amit én szeretnék az feketében lesz jó.
azért én már láttam olyan színes varrást, ami nagyon szép! ..mondjuk abban csak 2 szín van, ha jól emlékszem..
ez a bajom a szines varrással,az nem bőrbe hanem falra való.
"enyimék" is feketék.. ...egyébként lehet variálni a színnel úgy, hogy szép látványos legyen, de én max. 1 v. 2 színt rakatnék hozzá.. ..a mindenféle freskók szerintem egyáltalán nem mutatnak jól, és csak addig szépek, amíg frissek...
na azért
nem,megnyugodtam
mi van megijedtél
az enyém is fekete varrás lesz, a szinesek nekem nem jönnek be,az túl csajos
sima fekete
mé?
szines vagy sima egyszinű a varrrásod?
Csak szépen lassan,az első varrás január vége,február elejére van tervezve, a hátvászon lesz bevarrva deréktól lapockáig, gerincvonalban.
Én ma talán már láthatom az első rajzok egyikét. A mérete miatt 3-4 alkalom kell mire készlesz. Azt már mondták hogy elég fájdalmas lesz ugyhogy harapdálni valót vigyek magammal.
Mondom mivan ha előtte benyomok 1-2deci töményet? Azt mondta ne tegyem mert az alkohol miatt mégjobban fog vérezni és kihozza a bőrből a festéket úgyhogy marad a harapdálás.
írd,lássam!
én akarom,mert be kellene fejezni a hátamon a rajzot,meg a folytatni akarom a karomon...
miért?
én kb. 1 hónapja varrattam, úgyhogy mostanában nem tervezek újat.. ..vagyis azért kattog az agyam, hogy mit hogyan merre, de egyelőre még nem állok neki az alkotásnak, ráér..
..én is vártam a rajzokra, mert az istennek se bírtam rávenni magam, hogy megcsináljam őket, de ami késik, elmúlik, úgyhogy egyszer csak nekiugrottam és meglett...