Már nagyon sok szines varrásról készült képet láttam de talán csak 1-2 db jött be igazán.
Mondjuk egy paradicsommadár az csak szinesben szép. A téma amit én szeretnék az feketében lesz jó.
"enyimék" is feketék.. ...egyébként lehet variálni a színnel úgy, hogy szép látványos legyen, de én max. 1 v. 2 színt rakatnék hozzá.. ..a mindenféle freskók szerintem egyáltalán nem mutatnak jól, és csak addig szépek, amíg frissek...
Én ma talán már láthatom az első rajzok egyikét. A mérete miatt 3-4 alkalom kell mire készlesz. Azt már mondták hogy elég fájdalmas lesz ugyhogy harapdálni valót vigyek magammal.
Mondom mivan ha előtte benyomok 1-2deci töményet? Azt mondta ne tegyem mert az alkohol miatt mégjobban fog vérezni és kihozza a bőrből a festéket úgyhogy marad a harapdálás.
én kb. 1 hónapja varrattam, úgyhogy mostanában nem tervezek újat.. ..vagyis azért kattog az agyam, hogy mit hogyan merre, de egyelőre még nem állok neki az alkotásnak, ráér..
..én is vártam a rajzokra, mert az istennek se bírtam rávenni magam, hogy megcsináljam őket, de ami késik, elmúlik, úgyhogy egyszer csak nekiugrottam és meglett...
Gábor bíztam benned