Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam pályán, csak szájat tátani Majd, ha szert teszek még plussz rutinra talán felnézek, de az életem teljes pálya nélkül is Egyébként pedig te kis tudatlan a Tarján Ring koronázatlan királynője vagyok
voltál Te már valaha pályán?
az autopálya nem ér
meg szánkópálya
meg pályaválasztási tanácsadó
meg Föld körüli pálya
meg az ördög sem
Szia RF koma! Pálya?
Jó reggelt CBR-esek
Nah a mai napi köszönések már megvoltak!
Na most akkor esni fog a hó vagy sem? Az RR még mindig nem alszik!
Szép napot mindenkinek!
"erkölcsöseket" Yehh don't let me down
Nah aludjatok jól ! Álmodjatok szépeket és erkölcsöseket!
Sziasztok!

CBR 400-hoz alkatrésze valakinek? 90-es évjárat, a duplalámpás verzió. Jobbos idomok meg jobb oldali oldaldekli kellene.
meglesz baby!
kész az ajándékod,holnap küldöm
mindennap gyakorlás
akinek van motorja...
Mi van vigyori!? Remélem ma is tréningeztek a Junior Streetfighter Teammel Pont jó az időjárás hozzá
Anyukáméknak pedig min. egy aranykeretes levélben köszönheted meg
Volt fonál?
Áh srácok...olyan elvetemülten nyomjátok, hogy még én is elvesztem a fonalat néha!
reméljük Te normális vagy még!
a szilikonvölgy teljesen helyénvaló és egészséges ábránd jelen esetben...
Helló CBResek! Hazaérek a munkából és mit látok : az 1. számára itt a vég , a 2. megkezdte a téli álmát , a 3. egy csodalánctalpast kreál , a 4. valamiféle szilikonvölgyről ábrándozik , csak én vagyok normális , aki hétvégére tervezett egy kis motorvulást ! - Caty a kövekkel csak csínnyán!
mi fizikából,Te meg genetikából vagy eleresztve (ezt alkalmasint szüleidnek meg is köszönöm majd )
az ajánlatoddal élnék
no én ilyeneket nem írtam ám! És minden tisztességes férj nevében kikérem magamnak! Bár amit leírtál, igaz hogy ellentmond a fizikának, de nem ördögtől való, és tudnék vele mit kezdeni...
Gábor...látom nagyon nehezen bírod a motormegvonást...már zagyvaságokat is beszélsz Na csakhogy lásd, hogy én gondoskodok rólad, ( mondjuk nem úgy mint ALex az ő videóival) befizetlek egy ilyenre :
http://www.deluxe.hu/cikk/2008...

RF.: az egy szent motor...nem rakunk rá semmi ilyet inkább veszek egy RatRakot...jééé hát abban is benne van, hogy RR
Cala: néha nem értem a férfiakat...elvesznek egy nőt..., de mindig arra vágynak, h évente növekedjen a mellmérete, de sose kezdjen lógni Hogy is van ez? Pedig ti olyan jók vagytok fizikából!
A motorozás az oké, de a "csak" -al előtte nem értek egyet. Még kéne havi fix 1M kb. napi 1 óra melóért, meg szubtrópusi éghajlat, és egy csini cicis ragacs a hátsó ülésre. És akkor kiegyeztem az életemmel....

(... közben kihúztam a kezem a biliből.)
Lánc talpat az RR-re és indul a mandula
ha minden jól megy,akkor már nem sokáig vonódok meg...
a szívást nem hagyom abba. Te sem tedd,jó?
RF koma, akkor elő a motorosszánnal! Most csapatnám neki, ha lenne nekem olyan...nameg, ha esne a hó De akkor meg legalább legyen káosz, tomboljanak az elemek és szakadjon a hó, ha már hideg van és jön a tél. Akkor legyen igazi tél!
Ne is mond cala...engem is meglepett, h ilyen sokat aludtam ma, ráadásul 4-ig meg kell írnom 2 német cikket
Én csak motorozni akarok....semmi többet...