Nem voltam pályán, csak szájat tátani Majd, ha szert teszek még plussz rutinra talán felnézek, de az életem teljes pálya nélkül is Egyébként pedig te kis tudatlan a Tarján Ring koronázatlan királynője vagyok
Mi van vigyori!? Remélem ma is tréningeztek a Junior Streetfighter Teammel Pont jó az időjárás hozzá
Anyukáméknak pedig min. egy aranykeretes levélben köszönheted meg
Helló CBResek! Hazaérek a munkából és mit látok : az 1. számára itt a vég , a 2. megkezdte a téli álmát , a 3. egy csodalánctalpast kreál , a 4. valamiféle szilikonvölgyről ábrándozik , csak én vagyok normális , aki hétvégére tervezett egy kis motorvulást ! - Caty a kövekkel csak csínnyán!
no én ilyeneket nem írtam ám! És minden tisztességes férj nevében kikérem magamnak! Bár amit leírtál, igaz hogy ellentmond a fizikának, de nem ördögtől való, és tudnék vele mit kezdeni...
Gábor...látom nagyon nehezen bírod a motormegvonást...már zagyvaságokat is beszélsz Na csakhogy lásd, hogy én gondoskodok rólad, ( mondjuk nem úgy mint ALex az ő videóival) befizetlek egy ilyenre : http://www.deluxe.hu/cikk/2008...
RF.: az egy szent motor...nem rakunk rá semmi ilyet inkább veszek egy RatRakot...jééé hát abban is benne van, hogy RR
Cala: néha nem értem a férfiakat...elvesznek egy nőt..., de mindig arra vágynak, h évente növekedjen a mellmérete, de sose kezdjen lógni Hogy is van ez? Pedig ti olyan jók vagytok fizikából!
A motorozás az oké, de a "csak" -al előtte nem értek egyet. Még kéne havi fix 1M kb. napi 1 óra melóért, meg szubtrópusi éghajlat, és egy csini cicis ragacs a hátsó ülésre. És akkor kiegyeztem az életemmel....
RF koma, akkor elő a motorosszánnal! Most csapatnám neki, ha lenne nekem olyan...nameg, ha esne a hó De akkor meg legalább legyen káosz, tomboljanak az elemek és szakadjon a hó, ha már hideg van és jön a tél. Akkor legyen igazi tél!
Ne is mond cala...engem is meglepett, h ilyen sokat aludtam ma, ráadásul 4-ig meg kell írnom 2 német cikket
Én csak motorozni akarok....semmi többet...
az autopálya nem ér
meg szánkópálya
meg pályaválasztási tanácsadó
meg Föld körüli pálya
Na most akkor esni fog a hó vagy sem? Az RR még mindig nem alszik!
CBR 400-hoz alkatrésze valakinek? 90-es évjárat, a duplalámpás verzió. Jobbos idomok meg jobb oldali oldaldekli kellene.
kész az ajándékod,holnap küldöm
mindennap gyakorlás
akinek van motorja...
Anyukáméknak pedig min. egy aranykeretes levélben köszönheted meg
a szilikonvölgy teljesen helyénvaló és egészséges ábránd jelen esetben...
az ajánlatoddal élnék
http://www.deluxe.hu/cikk/2008...
RF.: az egy szent motor...nem rakunk rá semmi ilyet inkább veszek egy RatRakot...jééé hát abban is benne van, hogy RR
Cala: néha nem értem a férfiakat...elvesznek egy nőt..., de mindig arra vágynak, h évente növekedjen a mellmérete, de sose kezdjen lógni Hogy is van ez? Pedig ti olyan jók vagytok fizikából!
(... közben kihúztam a kezem a biliből.)
a szívást nem hagyom abba. Te sem tedd,jó?
Ne is mond cala...engem is meglepett, h ilyen sokat aludtam ma, ráadásul 4-ig meg kell írnom 2 német cikket
Én csak motorozni akarok....semmi többet...