Odaát istenként tisztelnek mert ujjoncként kerültem be oda! De bennt vagyok mig a többi gyenge szorásra került odaát én álltam a sarat! ugyhogy köcsikefülöpöm elne felejtsd az örök igazságot: lehet hogy nembiztos hogy ja delehet hogy mégis!
Hát de nem is irtál volna rám hogy mizujs veled?! ebböl látszik hogy mennyire akartál Én az LFP hez tartozok csak átjövök miattad most ide is látod látod én mindenhova követlek
Jól van már...nem kell mindig csak az LFP-t kényeztetni Amúgy sztem egyedül is fel tudnék lépni már Gyönyörűen meg tudok állni, el tudok indulni és esetleg nagy ívben meg is fordulok, ezek mennek egymás után többször is sőt , ha kell ember körül is elvégzem ezeket Nesze neked Kulman Májki
Hát tudod Gábor, vannak a százasok és a nem százasok! Neked még nem mondták, h nem vagy százas?
Amúgy nem endúrózom, de a Tarján Ring erdőn vezet keresztül és profi pályavezetése van
Na Mesca, hisz ismersz Na meg ismered a macskákat is Amúgy egy hihetetlen jó erdei pályáról álmodtam - még a Tarján Ringnél is jobb volt - már csak azt kéne megálmodnom, h ez hol van
vagy már leér a lábad?
Amúgy nem endúrózom, de a Tarján Ring erdőn vezet keresztül és profi pályavezetése van
szedd össze magad,ha velem akarsz fellépni
szép jó napot álomszuszék